Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXV TEMA,

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 24, 18:56)
o kaip ta klipuka daro? blush2.gif  blush2.gif

ivairiai,cia jau nuo kameristo priklauso,kas ten ka filmuoja smile.gif pas mane buvo klipas su zvaigzdem,kur sode tarp geliu vaiksciojant per takeli vyras klausia ko nori,as sakau kad vidury dienos noriu nakties ir zvaigzdziu,is supluoja pasidaro tamsu,ir zvaigzdes zibi danguje,poto as parodau i dangu pirstu i viena is ju,tada jis taip padaro kad ta zvaigzde po biski leidziasi link msu ant mano ranku,poto kartu ta zvaigzde pametam i virsu tipo svajodami,ir vel pasidaro svesu ir krenta geles,poto ten is ranku sirdi piesem,cia pabaigai buvo,sokom muziejui kamary toki soki,irgi ten vaidint reikejo,o poto kameristas darydamas filma primete visokiu fokusu,ju yra daug,bet kai juos filmuoja tai sako kaip ka daryt,ir sokt reikia be muzikos,ir suptis su operatorium uz ranku(jis tave filmuoja ir supasi po to su jaunikiu,ir poto filme atrodo kad cia tu su savo antraja puse supesi)...cia jau seni klipai ir nauju sugalvoja padaryt ir su angelais kurie skraido virs musu ..ir sudvejima poras ,na vienu zodziu daug gali prigalvot ir su jaunaisiais ir su visa palida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 24, 20:59)
ivairiai,cia jau nuo kameristo priklauso,kas ten ka filmuoja smile.gif  pas mane buvo klipas su zvaigzdem,kur sode tarp geliu vaiksciojant per takeli vyras klausia ko nori,as sakau kad vidury dienos noriu nakties ir zvaigzdziu,is supluoja pasidaro tamsu,ir zvaigzdes zibi danguje,poto as parodau i dangu pirstu i viena is ju,tada jis taip padaro kad ta zvaigzde po biski leidziasi link msu ant mano ranku,poto kartu ta zvaigzde pametam i virsu  tipo svajodami,ir vel pasidaro svesu ir krenta geles,poto ten is ranku sirdi piesem,cia pabaigai buvo,sokom  muziejui kamary toki soki,irgi ten vaidint reikejo,o poto kameristas darydamas filma primete visokiu fokusu,ju yra daug,bet kai juos filmuoja tai sako kaip ka daryt,ir sokt reikia be muzikos,ir suptis su operatorium uz ranku(jis tave filmuoja ir supasi po to su jaunikiu,ir poto filme atrodo kad cia tu su savo antraja puse supesi)...cia jau seni klipai ir nauju sugalvoja padaryt ir su angelais kurie skraido virs musu ..ir sudvejima poras ,na vienu zodziu daug gali prigalvot ir su jaunaisiais ir su visa palida biggrin.gif

isivaizduoju kad labai graziai gaunasi 4u.gif bet mums tai taip neiseis, nes nebus samdytu filmuotoju verysad.gif o patys neuzsiimsim, per daug darbo blush2.gif
Papildyta:
susidurem su nemaza problemele... antra diena nebus muzikantu, gal kas turit apdovanojimu muzikos?... niekur nerandu, o kazkaip butu smagu turet ka paleist... verysad.gif jei kas turit gal galit i a.z parasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 24, 12:03)
bet rusiskai lasti(pelekai gal  ,nardimui plaukiot kur naudoja:hm )sorry,pamirsau kaip lietuviskai blush2.gif

Lastai arba plaukmenys wink.gif
Smagus atrodo visai žaidimas smile.gif Reiks bandyt organizuot.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, turiu galvos skausmelį, gal kas galit patart. Noriu daryti degančią širdį, kurią jau darė viena iš svočiučių smile.gif tik va nesumastau kaip tą širdį sulieti žibalu ax.gif pačią širdį padariau ir pradėjau sukt galvą kaip čia dabar ją uždegt reikės? ar ją iš pradžių sulieti žibalu ir pastačius gražiai uždegti, ar pastatyti ir tada žibalu atsargiai sulieti ax.gif gal kas darėt tą širdį? patarkit, nes bijau kad tapsiu pati degančia širdim blush2.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 24, 18:49)

Aš tokių ilgų instrukcijų ir litanijų nekalbu niekad  blush2.gif Pas man daugiau daigtelių jauniesiems, tai kočėlas- ne tik vyro auklėjimo priemonė, bet kas nuostabiausia- jis tinka irt maisto gaminimui biggrin.gif

Dėkui. Norėjau spec. įpakavimą padaryt, bet ką nors sugalvosiu.
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 08:53)
Sveikos, mergaitės, turiu galvos skausmelį, gal kas galit patart. Noriu daryti degančią širdį, kurią jau darė viena iš svočiučių smile.gif  tik va nesumastau kaip tą širdį sulieti žibalu ax.gif  pačią širdį padariau ir pradėjau sukt galvą kaip čia dabar ją uždegt reikės? ar ją iš pradžių sulieti žibalu ir pastačius gražiai uždegti, ar pastatyti ir tada žibalu atsargiai sulieti ax.gif  gal kas darėt tą širdį? patarkit, nes bijau kad tapsiu pati degančia širdim blush2.gif  doh.gif

siaip as irgi suku galva del tos degancios sirdies g.gif
manau, darysiu taip: pati vielini karkasa apvyniosiu jau ismirkytais degiame skystyje tvarsciais, kad per pacias vestuves liktu kuo maziau vargo. vakare ta sirdi beliks pastatyti, na, ir dar del viso pikto siek tiek degaus skyscio ant virsaus nepamaisys turbut... ax.gif
nezinau, gal kuri svociute jau dariusi ir issamiau pakomentuos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 25, 09:55)
siaip as irgi suku galva del tos degancios sirdies  g.gif
manau, darysiu taip: pati vielini karkasa apvyniosiu jau ismirkytais degiame skystyje tvarsciais, kad per pacias vestuves liktu kuo maziau vargo. vakare ta sirdi beliks pastatyti, na, ir dar del viso pikto siek tiek degaus skyscio ant virsaus nepamaisys turbut...  ax.gif
nezinau, gal kuri svociute jau dariusi ir issamiau pakomentuos...  blush2.gif

aš galvojau irgi taip daryti, iš vakaro pastatyti supylus, bet prigazdino mane kad išsivėdins tas žibalas g.gif tai va ir nežinau kaip čia geriau. ar gal tiesiog paskui prieš degant dar kartą suvilgyti viską, tik nesinori tuo žibalu išsiteplioti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 08:53)
Sveikos, mergaitės, turiu galvos skausmelį, gal kas galit patart. Noriu daryti degančią širdį, kurią jau darė viena iš svočiučių smile.gif  tik va nesumastau kaip tą širdį sulieti žibalu ax.gif  pačią širdį padariau ir pradėjau sukt galvą kaip čia dabar ją uždegt reikės? ar ją iš pradžių sulieti žibalu ir pastačius gražiai uždegti, ar pastatyti ir tada žibalu atsargiai sulieti ax.gif  gal kas darėt tą širdį? patarkit, nes bijau kad tapsiu pati degančia širdim blush2.gif  doh.gif

As dariua ta sirdi ir buvau nuotrauka ankstesnese temose ikelus, sirdi reik apipilt degiu skysciu pries pat uzdegima, nevilgykit jus pries tai tu tvarsciu bereikalingas vargas. Gal bus vestuvese koks pabrolys ar seip koks svecias, kurio paprasysit pagalbos likus 20-30 min iki dvylikos apipilti ta sirdi degiu skysciu ir paskui uzdegti su fakelu, mes taip ir padarem paprasem vieno musu draugo pagalbos ir jis pries dvylika apipyle ir 12 val uzdege, nieko ten sudetingo nera, neapsipilsit ir neuzsidegsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 05 25, 11:15)
As dariua ta sirdi ir buvau nuotrauka ankstesnese temose ikelus, sirdi reik apipilt degiu skysciu pries pat uzdegima, nevilgykit jus pries tai tu tvarsciu bereikalingas vargas. Gal bus vestuvese koks pabrolys ar seip koks svecias, kurio paprasysit pagalbos likus 20-30 min iki dvylikos apipilti ta sirdi degiu skysciu ir paskui uzdegti su fakelu, mes taip ir padarem paprasem vieno musu draugo pagalbos ir jis pries dvylika apipyle ir 12 val uzdege, nieko ten sudetingo nera, neapsipilsit ir neuzsidegsit  mirksiukas.gif

tai tiesiog pastati širdį kur reikia, ir prieš padegant apipili ją žibalu?
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 25, 11:26)
tai tiesiog pastati širdį kur reikia, ir prieš padegant apipili ją žibalu?

Taip rolleyes.gif , galite ir gulscia apipilti, bet tada labai daug ant zemes skyscio pripilama.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 05 25, 11:28)
Taip  rolleyes.gif , galite ir gulscia apipilti, bet tada labai daug ant zemes skyscio pripilama.

ačiū labai 4u.gif bus ramiau nors dėl vieno dalyko ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ar jus rupinates jaunuju kambario puosimu? Paskambinau i sodyba, kur svesime vestuves, ir man pasake, kad paprastai pamerges ziedlapiu pabarsto, dar ka nors sugalvoja...
Beda ta, kad as pamergiu nepazistu...
Gal turit kokiu ideju - kaip subtiliai ir nesudetingai galima nustebinti jaunuosius? Mano galvoje tustoka - tik zvakutes ir ziedlapiai....
Atsakyti