P.S. Tiesa, dar labai tiko žaidimukas su triusikais Dvi komandos- vaikinų ir merginų.
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 24, 00:24)
Sveikos. Aš irgi jau po vestuvių
Tai va. O dabar- pasiruošimai jau kitoms šventėms
Sėkmės visoms piršlienėms
Tai va. O dabar- pasiruošimai jau kitoms šventėms
Sėkmės visoms piršlienėms
dziaugiuosi uz jus, kad viskas pavyko ir praejo be nesklandumu tai dar nusimato kitos vestuves? ar cia jau kitos sventes?
Papildyta:
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 24, 00:39)
P.S. Tiesa, dar labai tiko žaidimukas su triusikais Dvi komandos- vaikinų ir merginų.
koks tas zaidimas?
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 23, 23:24)
Tiesa, suskėliau tą bajeriuką su piršlių pasibučiavimu viešai kaip kuri čia rašė- salės vidury pasiguldžiau iš viršaus savo vyrą-piršlį ir pasibučiavom daugelis net nespėjo sureaguot, taip netikėtai viskas įvyko, kad liko apakę Mano vyras irgi Muzikantas (su kuriuo jau nemažai kartu teko padirbėt įvairiuose renginiuose, sakė, kad be ryšio, nes iškart matosi, kad su vyru Va, sako, jei per kokį renginuką suskeltum Tai va taip su humoru viskas įvyko)
A, šitai norėjau paklaust, kaip įgyvendinti tą pasibučiavimą. Jeigu "karti, karti" dainuoja prie stalo, tai, kai reik išeit į salės visurį, tai reik pakelti nemažai žmonių, kad išeit nuo stalo (mes sėdėsim prie vieno ilgo stalo, mes su jaunaisiais kažkur stalo vidury). O gal jūs sėdėjot prie staliukų
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 23, 23:39)
Aha , koks tai žaidimas
Labas, aš prie jūsų kompanijos trinuosi Liepos mėnesį man bus piršliavimas
Patarkit kur Kaune reiketu su palyda i gamta nuvaziuoti ?
QUOTE(vildar @ 2010 05 24, 08:27)
Aha , koks tai žaidimas
na pas mus sis zaidymas daromas taip:surenkamos 2 komandos moteru ir vyru,vienoje puseje sales jie dviem kolonom ,kaip estafetoje sustoja kitoj pusei pries ju kolonas pastatomos kedes su buteliais ,vyrams degtyne 0.5ar 1l,o panom vynas,ar kazkas panasaus bet tada dvigubai,nes degtyne stypresne daug neisgersi,vyno daugiau gali isgert,na ir prasideda,uzdeda trauzus ir leki su tais trauzais iki kedziu,isgeri ten pripilta gerima,atgal,perduodi trauzus kitam ir ttt..laimi tas kas pirmas isgeria visa buteli,pas mus bernai tai prisimenu bokalais degtine gere,kas puse,moterys iskart is butelio martini lake,kad tik greiciau isgert,o kai kojos trauzose pasimeta,tai prisizvengt galima uoj.. o vietoj trauzu ,kituose vestuvese buvo nezinau kaip lietuviskai vadinasi,bet rusiskai lasti(pelekai gal ,nardimui plaukiot kur naudoja:hm )sorry,pamirsau kaip lietuviskai
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 24, 13:03)
na pas mus sis zaidymas daromas taip:surenkamos 2 komandos moteru ir vyru,vienoje puseje sales jie dviem kolonom ,kaip estafetoje sustoja kitoj pusei pries ju kolonas pastatomos kedes su buteliais ,vyrams degtyne 0.5ar 1l,o panom vynas,ar kazkas panasaus bet tada dvigubai,nes degtyne stypresne daug neisgersi,vyno daugiau gali isgert,na ir prasideda,uzdeda trauzus ir leki su tais trauzais iki kedziu,isgeri ten pripilta gerima,atgal,perduodi trauzus kitam ir ttt..laimi tas kas pirmas isgeria visa buteli,pas mus bernai tai prisimenu bokalais degtine gere,kas puse,moterys iskart is butelio martini lake,kad tik greiciau isgert,o kai kojos trauzose pasimeta,tai prisizvengt galima uoj.. o vietoj trauzu ,kituose vestuvese buvo nezinau kaip lietuviskai vadinasi,bet rusiskai lasti(pelekai gal ,nardimui plaukiot kur naudoja:hm )sorry,pamirsau kaip lietuviskai
tas žaidimukas geras tik bijau kad tiek visko prisirinkus nespėsiu nei pusės panaudoti, nes viskas smagu atrodo, bijau kad persistengsiu
QUOTE(leliuga @ 2010 05 24, 13:23)
Sveikos,
gal kočėlo naudojimo instrukciją galėtumėt į až, turėjau,turėjau, nerandu kur kompiuteryje paslėpiau
gal kočėlo naudojimo instrukciją galėtumėt į až, turėjau,turėjau, nerandu kur kompiuteryje paslėpiau
IR MAN JEIGU GALETUMET ATSIUSKIT
Papildyta:
QUOTE(Dolilia @ 2010 05 24, 13:57)
teko pas pussere kaune dalyvaut vestuvese, tai vaziavom prie kauno mariu, ten zaidem zaidimus, paskui buvom prie kauno pilies, foto grazios buvo
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 24, 14:03)
zaidimas tai smagus, bet gerimo labai daug ar nebus paskui per linksma tiek visiems isgerus?
QUOTE(Dolilia @ 2010 05 24, 12:57)
Kaune i gamta tai galima vaziuoti i Botanikos soda, pire Pazaislio vienuolyno, galima ir prie Kauno pilies ir i Rumsiskes nupusti, netoli gi
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 24, 14:17)
zaidimas tai smagus, bet gerimo labai daug ar nebus paskui per linksma tiek visiems isgerus?
na cia jau zmogus pg save ziures kiek gali isgert ir tt seip si zaidima dazniausiai daro antra diena jau i pabaiga
as tai zaidimu kelis tik paruosiu,nes dazniausiai muzikantai turi ivairiu,ir nelabai laiko buna jiems,gamtoje visokios foto sesijos,klipuku susukimas,o noreses atsipalaiduot seip manau paplepet,aisku viena kita gal ir reik s koki padaryt,bet i sale tai ir manau keliu uzteks,ten ir be zaidymu bus ka veikt
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 24, 01:18)
dziaugiuosi uz jus, kad viskas pavyko ir praejo be nesklandumu tai dar nusimato kitos vestuves? ar cia jau kitos sventes?
Papildyta:
koks tas zaidimas?
Papildyta:
koks tas zaidimas?
Ačiū.
Man kitos šventės įvairios, vestuvių bus irgi
kiekvienos cestuvės, kiekviena šventė- ypatinga
QUOTE(vildar @ 2010 05 24, 09:27)
A, šitai norėjau paklaust, kaip įgyvendinti tą pasibučiavimą. Jeigu "karti, karti" dainuoja prie stalo, tai, kai reik išeit į salės visurį, tai reik pakelti nemažai žmonių, kad išeit nuo stalo (mes sėdėsim prie vieno ilgo stalo, mes su jaunaisiais kažkur stalo vidury). O gal jūs sėdėjot prie staliukų
Aha , koks tai žaidimas
Aha , koks tai žaidimas
Mums buvo patogiau, nes buvo praėjimas už nugarų paliktas. jei rikėtų pusę svečių pakelti, turbūt būčiau įprastai darius.
Žaidimas kaip zvezda išaiškino, tik aš dariau ne tokį sudėtingą variantą- po 4 savanorius merginas ir vaikinus, pastačiau suoliuką prieky ir dvi stopkes ant jo. Piršlys pripildydavo mažgaug po 50 g brendžiuko. merginos ir vaikinai gėrė vienodai. o žaidimą baigėm, kuri komanda pirma pabaigė estafetę. tiesa, paskui jau rankose triusikus nešė, tai reikėjo estafetę iš naujo perkartoti
galit bandyt su ląstais, gerai irgi turi gautis
QUOTE(leliuga @ 2010 05 24, 13:23)
Sveikos,
Aš tokių ilgų instrukcijų ir litanijų nekalbu niekad Pas man daugiau daigtelių jauniesiems, tai kočėlas- ne tik vyro auklėjimo priemonė, bet kas nuostabiausia- jis tinka irt maisto gaminimui
Tarka- irgi dveijų paskirčių: kad jauniesiems duše būtų maloniau šveistis, o paskui ir vakarienę galima pasigamint. nu žod\iu- fantazijos reikalas. Bet kuriuo atveju ir šiaip būna juokinga daug kam šiuos įrankius išvydus, o dar kai porą žodelių užmeti- ir gerai
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 05 24, 19:14)
as tai zaidimu kelis tik paruosiu,nes dazniausiai muzikantai turi ivairiu,ir nelabai laiko buna jiems,gamtoje visokios foto sesijos,klipuku susukimas,o noreses atsipalaiduot seip manau paplepet,aisku viena kita gal ir reik s koki padaryt,bet i sale tai ir manau keliu uzteks,ten ir be zaidymu bus ka veikt
o kaip ta klipuka daro?