QUOTE(svelni @ 2010 05 23, 17:44)
aš mačiau vienose vestuvėse, tai svočia "prašė pagalbos" svečių:kiekvienas svetys pasakė po būdvardį, tai tuos būdvardžius iš eilės surašė ir gavosi kas gavosi aš šito nedarysiu per vestuves
QUOTE(svelni @ 2010 05 23, 22:52)
pritariu Saulytei1986 : na nelabai liaudis juokingai visa tą priėmė žadu gamtoje nedaryti jokių "pošlų" žaidimų, na ten kur po siijonu lenda ar po kelnes.Na kažkaip žinokit nekaip atrodo kai žiūri iš šono
aš vis pastresuoju pastresuoju, paskui nusiraminu kuriam laikui reikėtų toliau galvoti scenarijų, bet kaip tyngisi
Sveikos. Aš irgi jau po vestuvių
Pirmiausia apie tą svečių bendrą sveikinimą. Aš jį irgi darau, bet iš patirties galiu sakyti taip- jį daryt reikia apie 23 val. (anksčiau tikrai ne), žinai tekstą kas turi gautis, tad nereikia visų iš eilės būdvardžių rašyti, reikia daugiau variantų išklausyti ir koks labiau tinka, tą ir rašyti
Reakcijų būna įvairių, kartais kai matau, kad pradeda labai jau gražius būdvardžius sakyti (ramus, gražus, mielas... ir pan), truputį užvedu ant reikiamo kelio
O šįkart labai smagiai ir gerai gavosi
Toliau:
Viskas vyko pagal planą, laiką sužiūrėjom, tai apsiėjom be netikėtumų.
Bažnyčia, gamta, foto. Pulkas užsimanė žaidimų, tad padarėm gamtoje einamiausią- su teniso kamuoliukais
Apie pošlus žaidimus: Šis žaidimukas netgi labai padorus, sakyčiau, o žmonės jauni, į vestuves susirinke, po burnelę išlenkę- labai smagiai sudalyvauja žaidimukuose. Žinoma, daug kas nuo liaudies priklauso.
Limuzinas u-sakytas buvo iki 19 val. tad vėluoti negalėjom (pataupėm tėvelių litukus
), bet viskas jau buvo paruošta, parvykom be jokių nesklandumų.
Nu ir ką- stalo išsipirkimas, užsėdimas, dokumentų paskaitymas, karštas. Komendantų rinkimai (išsirinkom ir vieną moterį komendantę
), valdžios rinkimai (policininkas, felčeris, padėjėjai)
Antras užsėdimas, jaunųjų šokis (prieš tai nostalgija bernvakariui, išbandymas jaunikiui, jaunųjų šokis)
žaidimukas, trečias užsėdimas, jaunieji pasiskirstė darbus, šeimos židinys, tostas, ilgiausių metų
Puokštės metimas, keliaraiščio metimas (VISUOMET pas mene jaunikis dantimis turi jį numauti nuo nuotakos kojos
), tirto pjovimas ir neužilgo jaunųjų atsisveikinimo šokis, atsimojavimas.
Išjungiamos kameros, laisva programa
Antra diena. Užsėdimas, dainos, jaunųjų sūrio ragavimas,laukiam pulko kol visi susirinks (kai kurie buvo išvažiavę, nes pamiršo rūbus antrai dienai
Persirengėliai, piršlio korimas, nuometo persegimas pirmajai pamergei, dovanos jauniesiems pirmajai pradžiai, svečių apdovanojimai.
laisva programa, pakuojamės
Sulaukėm pagyrimų, muzikantas visiems patiko (mano rekomenduoti fotografas, operatorius, muzikantas, tortas- išgirtas(gamintas pagal spec užsakymą privačiai), sūris visų išgirtas (gamina privačiai pagal spec užsakymą)
Jei svečiai nemelavo- daugumai buvo smagu, linksma, balius patiko.
Tiesa, suskėliau tą bajeriuką su piršlių pasibučiavimu viešai
kaip kuri čia rašė- salės vidury pasiguldžiau iš viršaus savo vyrą-piršlį ir pasibučiavom
daugelis net nespėjo sureaguot, taip netikėtai viskas įvyko, kad liko apakę
Mano vyras irgi
Muzikantas (su kuriuo jau nemažai kartu teko padirbėt įvairiuose renginiuose, sakė, kad be ryšio, nes iškart matosi, kad su vyru
Va, sako, jei per kokį renginuką suskeltum
Tai va taip su humoru viskas įvyko)
Tai va. O dabar- pasiruošimai jau kitoms šventėms
Sėkmės visoms piršlienėms