QUOTE(Katukė @ 2010 03 24, 00:01)
aš negavau žalio, nors labai norėjau
O dėl pralaidumo, tai ir vaikiškas aliejukas tinka Šiaip jie visi (kurie nuo pirmojo trimestro tinkami) naudojami su skysčiu ar vandeninio pagrindo žele. Aš savo žele jau išbaigiau (labai maža tūbelė buvo įdėta į komplektą), bet ir su aliejuku girdisi ne ką prasčiau ir dar pilvukas pasitepa prie to pačio
O dėl pralaidumo, tai ir vaikiškas aliejukas tinka Šiaip jie visi (kurie nuo pirmojo trimestro tinkami) naudojami su skysčiu ar vandeninio pagrindo žele. Aš savo žele jau išbaigiau (labai maža tūbelė buvo įdėta į komplektą), bet ir su aliejuku girdisi ne ką prasčiau ir dar pilvukas pasitepa prie to pačio
O aš net nepamenu, ar gavau išsirinkti spalvą Internetu pirkau, tai gal koks buvo, tokį ir atsiuntė.
Aha, girdėjau ir aš, kad tinka vaikiškas aliejukas, bet aš tokią neblogą bankę to žele užsisakius buvau - tai va tą aparačiuką ir draugei paskolinus buvau, ir mano dar nežinia kada būsančiam antram nėštumui to žele užteks
Dar kai laukiaus ir bendranėštukių temoj išėjo kalba apie tuos aparačiukus, viena nėštukė jį pirko (čia, Lietuvoj) ir labai nustebo, kai užsiminiau apie kokį nors garso pralaidumui skirtą skystį, nes tas antgaliukas, kuriuo per pilvuką vedžioji, josios aparatėlyje minkštas buvo, tai ji sakė nelabai įsivaizduojanti, kaip ten kokį aliejuką ar pan. tepti, nes susigertų viskas Tai čia gal tas BebeSounds buvo
Aš mat ir nežinojau, kad juos skirtingus naudot reikia, su savo AngelSounds variau iki galo ir tiek