Įkraunama...
Įkraunama...

Baby sound - vaikelio širdelės plakimui klausytis

o as labai tokio noreciau, nes man sunku pajausti ir judesiukus ir siaip labai pergyvenu del maziuko, tai man toks aparatelis ramybe suteiktu, nes gal kartais ir per dauk stresuoju rolleyes.gif tad jei kas galit parduoti, as mielai ji nupirkciau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2010 02 01, 15:03)
o as labai tokio noreciau, nes man sunku pajausti ir judesiukus ir siaip labai pergyvenu del maziuko, tai man toks aparatelis ramybe suteiktu, nes gal kartais ir per dauk stresuoju rolleyes.gif tad jei kas galit parduoti, as mielai ji nupirkciau clap.gif

Aš mielai atiduočiau, tik ne Lt esu, deja smile.gif.
Atsakyti
tai vat gaila kad as LT unsure.gif anglijoj seniai buciau nusipirkus, o cia pas mus nemaciau kur galima butu nusipikrti g.gif parsisiusti nemoku blush-anim-cl.gif
Atsakyti
as sio nestumo metu butinai pirksiu cool.gif
Atsakyti
norejau pirkt, bet susilaikiau. o dabar kai jauciu judesius, tai man jo nebereikia laugh.gif
Atsakyti
tikrai kai jau pradeda judeti tai kam tas daiktas reilkalingas
Atsakyti
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 20:45)
tikrai kai jau pradeda judeti tai kam tas daiktas reilkalingas

kaip kam? džiaugsmui klausantis "tuk-tuk tuk-tuk..." wub.gif
Aš su trečiu įsigijau lotuliukas.gif toks pat džiaugsmas ar pirmo ar trečio vaikiuko širdutės klausyčiausi wub.gif wub.gif
O be to, kai reikia skaičiuoti judesiukus, artėjant gimdymo terminui ar pernešiojus kai mažučiukas patingi krebždėti ir boksuotis , tai puikus nerimo dėl kūdikėlio būklės malšinimas biggrin.gif Zuikis nesujuda kurį laiką, o tu girdi gražų ritmišką jo širdutės plakimą ir nebėra ko nerimauti mirksiukas.gif
Dabar vėl pirkau dolperiuką smile.gif , saviškį kur turėjau pardaviau, nes neplanavom leliuko ax.gif Dabar mums 14sav., daviau sūnui pasiklausyti šių garsų wub.gif wub.gif Smagu buvo abiems thumbup.gif
Atsakyti
O nuo kurios savaites su siuo aparatu imanoma isgirsti plakima? g.gif Nes praeita nestuma turejau nesivystanti, ateinanciam gal ir praverstu nervams numalsinti toks daiktas, kad zinoti jog viskas gerai, bet jeigu neimanoma isgirsti plakima ankstyvam nestume tai tuomet manau gal ir nereikalingas jis... Nes paskiau kai judesiukus pradedi jausti, tai is judesiuku gali spresti viska... Jeigu pvz galima girdeti nuo kokios 8 savaites, butu nuostabu, bet paciai kyla abejones kad taip anksti juo iseitu pasinaudoti g.gif
Pasidalinkit savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 02 24, 11:07)
O nuo kurios savaites su siuo aparatu imanoma isgirsti plakima?  g.gif  Nes praeita nestuma turejau nesivystanti, ateinanciam gal ir praverstu nervams numalsinti toks daiktas, kad zinoti jog viskas gerai, bet jeigu neimanoma isgirsti plakima ankstyvam nestume tai tuomet manau gal ir nereikalingas jis... Nes paskiau kai judesiukus pradedi jausti, tai is judesiuku gali spresti viska... Jeigu pvz galima girdeti nuo kokios 8 savaites, butu nuostabu, bet paciai kyla abejones kad taip anksti juo iseitu pasinaudoti  g.gif
Pasidalinkit savo patirtimi 4u.gif

Išeitų pasinaudoti aparatuku ir nuo tokio mažo nėštumo, tik deja, namų naudojimo netinka schmoll.gif nes jie nuo 12sav. Yra profesionaliam naudojimui, tokie kur naudoja akušeriai užsienyje, jie taip pat nešiojami, bet kainytė blink.gif doh.gif
Atsakyti
labai norėčiau šio aparatėlio,bet brangoku,jai būtų iki 100lt tai pagalvočiau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, labai norėjau ir pagaliau turiu tą ANGEL SOUND. Nuoširdžiai patariu NEPIRKITE, tikrai neverta.
Atsakyti
O mano patirtis visai kitokia, nei r-a-s-o-s ax.gif Kai pilvinukui buvo 11 savaitėlių įsigijau tą aparačiuką ir kiekvieną dieną tuo pačiu metu pasiklausydavau savo vaikiuko širdutės. Kai jau pradėjau jausti judesiukus, būdavo dienų, kad vaikutis lyg tyčia nejudėdavo, tai pasiklausydavau, kaip gražiai plaka širdelė ir būdavo ramu wub.gif Labai smagu būdavo klausytis, kaip dukrytė (tik kol laukiaus, nežinojau, kad ten dukrytė) žagsi biggrin.gif Viena ir žagsuliukus justi, o visai kas kita juos dar ir girdėti. Žodžiu, nesigailiu visai ir drąsiai galiu sakyt, kad šio aparačiuko dėka mano nėštumas (bent jau didžioji jo dalis) praėjo praktiškai be streso. Prieš šį nėštumą turėjau du nesėkmingus (vieną nesivystantį, kitą ankstyvą savaiminį persileidimą), tad galbūt todėl man buvo labai svarbu girdėti, kad mano vaikutis gyvas ir sveikas smile.gif
Beje, aparačiuką pirkau ne Lietuvoje, tai gal jis ne visai toks, kokį temos autorė turi galvoje, bet esmė ta pati.
Atsakyti