o as labai tokio noreciau, nes man sunku pajausti ir judesiukus ir siaip labai pergyvenu del maziuko, tai man toks aparatelis ramybe suteiktu, nes gal kartais ir per dauk stresuoju tad jei kas galit parduoti, as mielai ji nupirkciau
QUOTE(laūra @ 2010 02 01, 15:03)
o as labai tokio noreciau, nes man sunku pajausti ir judesiukus ir siaip labai pergyvenu del maziuko, tai man toks aparatelis ramybe suteiktu, nes gal kartais ir per dauk stresuoju tad jei kas galit parduoti, as mielai ji nupirkciau
Aš mielai atiduočiau, tik ne Lt esu, deja .
tai vat gaila kad as LT anglijoj seniai buciau nusipirkus, o cia pas mus nemaciau kur galima butu nusipikrti parsisiusti nemoku
as sio nestumo metu butinai pirksiu
norejau pirkt, bet susilaikiau. o dabar kai jauciu judesius, tai man jo nebereikia
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 20:45)
tikrai kai jau pradeda judeti tai kam tas daiktas reilkalingas
kaip kam? džiaugsmui klausantis "tuk-tuk tuk-tuk..."
Aš su trečiu įsigijau toks pat džiaugsmas ar pirmo ar trečio vaikiuko širdutės klausyčiausi
O be to, kai reikia skaičiuoti judesiukus, artėjant gimdymo terminui ar pernešiojus kai mažučiukas patingi krebždėti ir boksuotis , tai puikus nerimo dėl kūdikėlio būklės malšinimas Zuikis nesujuda kurį laiką, o tu girdi gražų ritmišką jo širdutės plakimą ir nebėra ko nerimauti
Dabar vėl pirkau dolperiuką , saviškį kur turėjau pardaviau, nes neplanavom leliuko Dabar mums 14sav., daviau sūnui pasiklausyti šių garsų Smagu buvo abiems
O nuo kurios savaites su siuo aparatu imanoma isgirsti plakima? Nes praeita nestuma turejau nesivystanti, ateinanciam gal ir praverstu nervams numalsinti toks daiktas, kad zinoti jog viskas gerai, bet jeigu neimanoma isgirsti plakima ankstyvam nestume tai tuomet manau gal ir nereikalingas jis... Nes paskiau kai judesiukus pradedi jausti, tai is judesiuku gali spresti viska... Jeigu pvz galima girdeti nuo kokios 8 savaites, butu nuostabu, bet paciai kyla abejones kad taip anksti juo iseitu pasinaudoti
Pasidalinkit savo patirtimi
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 02 24, 11:07)
O nuo kurios savaites su siuo aparatu imanoma isgirsti plakima? Nes praeita nestuma turejau nesivystanti, ateinanciam gal ir praverstu nervams numalsinti toks daiktas, kad zinoti jog viskas gerai, bet jeigu neimanoma isgirsti plakima ankstyvam nestume tai tuomet manau gal ir nereikalingas jis... Nes paskiau kai judesiukus pradedi jausti, tai is judesiuku gali spresti viska... Jeigu pvz galima girdeti nuo kokios 8 savaites, butu nuostabu, bet paciai kyla abejones kad taip anksti juo iseitu pasinaudoti
Išeitų pasinaudoti aparatuku ir nuo tokio mažo nėštumo, tik deja, namų naudojimo netinka nes jie nuo 12sav. Yra profesionaliam naudojimui, tokie kur naudoja akušeriai užsienyje, jie taip pat nešiojami, bet kainytė
labai norėčiau šio aparatėlio,bet brangoku,jai būtų iki 100lt tai pagalvočiau
Sveikos mamytės, labai norėjau ir pagaliau turiu tą ANGEL SOUND. Nuoširdžiai patariu NEPIRKITE, tikrai neverta.
O mano patirtis visai kitokia, nei r-a-s-o-s Kai pilvinukui buvo 11 savaitėlių įsigijau tą aparačiuką ir kiekvieną dieną tuo pačiu metu pasiklausydavau savo vaikiuko širdutės. Kai jau pradėjau jausti judesiukus, būdavo dienų, kad vaikutis lyg tyčia nejudėdavo, tai pasiklausydavau, kaip gražiai plaka širdelė ir būdavo ramu Labai smagu būdavo klausytis, kaip dukrytė (tik kol laukiaus, nežinojau, kad ten dukrytė) žagsi Viena ir žagsuliukus justi, o visai kas kita juos dar ir girdėti. Žodžiu, nesigailiu visai ir drąsiai galiu sakyt, kad šio aparačiuko dėka mano nėštumas (bent jau didžioji jo dalis) praėjo praktiškai be streso. Prieš šį nėštumą turėjau du nesėkmingus (vieną nesivystantį, kitą ankstyvą savaiminį persileidimą), tad galbūt todėl man buvo labai svarbu girdėti, kad mano vaikutis gyvas ir sveikas
Beje, aparačiuką pirkau ne Lietuvoje, tai gal jis ne visai toks, kokį temos autorė turi galvoje, bet esmė ta pati.
Beje, aparačiuką pirkau ne Lietuvoje, tai gal jis ne visai toks, kokį temos autorė turi galvoje, bet esmė ta pati.