Merginos o kur gauti aparaciuka kuriuo butu galima klausytis iki 12sav?
QUOTE(lasele @ 2009 02 02, 12:08)
Merginos o kur gauti aparaciuka kuriuo butu galima klausytis iki 12sav?
Bet ar jis tikrai pasiteisna? Labai jau jautrus turetu buti Ieškojau pati prieš keletą metų, bet kol atradau, pradėjau judesius jausti - tada jau jis nebereikalingas tikrai; O nuo kurios savaitės kažin girdėtusi
O gal kas nors bande sita dopleri:
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1
Jo kaina nedidele ir raso, kad galima klausytis nuo 12 sav. Ar verta toki uzsisakyti?
Jo kaina nedidele ir raso, kad galima klausytis nuo 12 sav. Ar verta toki uzsisakyti?
+2009 02 17, 19:56-->
As irgi nusiziurejau,bet man idomu,ar imanoma ji pakrauti Apie kita dopleri is sios svetaines skaiciau,kad i diena 3min. klausant uztektu 3-4men.,o as noreciau labai ilgai klausytis
QUOTE(Snieguole @ 2009 02 17, 19:56)
O gal kas nors bande sita dopleri:
As irgi nusiziurejau,bet man idomu,ar imanoma ji pakrauti Apie kita dopleri is sios svetaines skaiciau,kad i diena 3min. klausant uztektu 3-4men.,o as noreciau labai ilgai klausytis
QUOTE(Nifer @ 2009 02 23, 02:33)
Pasikeiti baterija ir vel klausausi
Tai jeigu pakraunamas baterijas isidesi, tai jokio skirtumo tada tikriausiai.
bet ar bande ji kas nors, ar verta toki pirkti? Ar tikrai girdisi nuo 12 sav.?
Nors raso, kad nekenksmingas, bet manau, kad nelabai gerai butu kiekviena diena klausytis
Nors raso, kad nekenksmingas, bet manau, kad nelabai gerai butu kiekviena diena klausytis
+2009 02 24, 11:17-->
As toki turiu pirkau kai laukiausi dukrytes, as pirkau man buvo beveik 13 sav, ir girdejosi sirdele, tik kai dar mazas nestumas, reikia atsigulti, atsipalaiduoti aisku ir paplusti kol sirdele suras, nes nestumas mazas, leliukas plaukioja, man tai tikrai jis o ir labai apramino nes labai daug problemu su nestumu turejau ir jis tikrai nekenkia, nes as nusipirkus nusinesiau pas ginekologe, ir sake but ramiai vaisiui jis nieko nekenkia. taigi jei nori pirkti, gali drasiai pirkti
QUOTE(Snieguole @ 2009 02 24, 11:17)
Tai jeigu pakraunamas baterijas isidesi, tai jokio skirtumo tada tikriausiai.
As toki turiu pirkau kai laukiausi dukrytes, as pirkau man buvo beveik 13 sav, ir girdejosi sirdele, tik kai dar mazas nestumas, reikia atsigulti, atsipalaiduoti aisku ir paplusti kol sirdele suras, nes nestumas mazas, leliukas plaukioja, man tai tikrai jis o ir labai apramino nes labai daug problemu su nestumu turejau ir jis tikrai nekenkia, nes as nusipirkus nusinesiau pas ginekologe, ir sake but ramiai vaisiui jis nieko nekenkia. taigi jei nori pirkti, gali drasiai pirkti
As isigijau ir galiu pasakyti tikrai nera reikalyngas dalykas Sirdele kol mazas nestumas yra sunku rasti,tad jei pradesi jaudintis,kad kas negerai ir nerasi sirdutes,tai be reikalo galima sustresuoti. Po to jau gana gerai girdejosi (24sav.),bet jau ir judesiukus jauciau,tai tas dopleris mazai reikalingas dalykas pasidare. Juo naudojuosi labai retai. Patarciau uz ta kaina geriau rubeliu ar higienos reikmenu nusipirkti vis naudingiau isleisit...
QUOTE(Nifer @ 2009 04 30, 19:36)
As isigijau ir galiu pasakyti tikrai nera reikalyngas dalykas Sirdele kol mazas nestumas yra sunku rasti,tad jei pradesi jaudintis,kad kas negerai ir nerasi sirdutes,tai be reikalo galima sustresuoti. Po to jau gana gerai girdejosi (24sav.),bet jau ir judesiukus jauciau,tai tas dopleris mazai reikalingas dalykas pasidare. Juo naudojuosi labai retai. Patarciau uz ta kaina geriau rubeliu ar higienos reikmenu nusipirkti vis naudingiau isleisit...
Man irgi nepasiteisino, kai pradėjau jausti judesius tik tada su juo pradėjo ir širdelė girdėtis.O tada jis jau man tapo nebereikalingas Tai, kad girdisi nuo 12-13 savaitės yra visiška nesąmonė, tik nervų daug susigadinau, nes nerimavau, kad vaikiukui kas negerai, jei jo negirdžiu.
Geriau nemėtyti pinigų.
+2009 05 05, 11:43-->
Visiskai pritariu. Turiu ta aparata, klausiau sirdeles pora kartu. Galiu padovanot kam reikia, bet pirkt tikrai nepatariu.
QUOTE(Snieguole @ 2009 05 05, 11:43)
Man irgi nepasiteisino, kai pradėjau jausti judesius tik tada su juo pradėjo ir širdelė girdėtis.O tada jis jau man tapo nebereikalingas Tai, kad girdisi nuo 12-13 savaitės yra visiška nesąmonė, tik nervų daug susigadinau, nes nerimavau, kad vaikiukui kas negerai, jei jo negirdžiu.
Geriau nemėtyti pinigų.
Geriau nemėtyti pinigų.
Visiskai pritariu. Turiu ta aparata, klausiau sirdeles pora kartu. Galiu padovanot kam reikia, bet pirkt tikrai nepatariu.
QUOTE(Lina2003 @ 2009 05 11, 19:13)
ar tikrai galetumet padovanot ??
tikrai smagu butu pabandyt..
o gal parduotumet uz simboline kaina ?
jei zinoma nepajuokavot...
o mes nusipirkome ir buvome labai patenkinti, sirdeles klausemes nuo 12 savaites ir sis aparaciukas mum suteike daug ramybes belaukiant leliaus. tiesa, pradzioje nusigandome, kad nieko negirdime, bet pasirodo reikia pasitepti pilvuka su zele, tuomet puikiai viskas girdis, kaip medziagos per placenta keliauja ir visoki kitoki idomus garsai tada nusipirkome zele skirta echoskopui, ir tikrai super. jei kam reikia galiu perleisti si aparaciuka su zele uz 90 lt.