Įkraunama...
Įkraunama...

Baby sound - vaikelio širdelės plakimui klausytis

kol kas nesugebu atrasti sirdutes doh.gif
Atsakyti
Gavau ir aš tą aparatą. Kai tik gavau, išbandėm , labai greit atradom širdutę, o nuo vakar vėl nusilpo judesiai, bandžiau dabar vėl su dopleriu ieškot, lyg pagavau tuksėjimą, bet greit dingo ir daugiau kiek beieškojau, neberadau.. sad.gif Ar čia vaikutis apsisuko, pabėgo, ar kaip?
Atsakyti
Ragany, gali būti, kad vaikiukas nusisuko, t.y. atsuko Jums nugarytę, ir užmigo. Pabandykite pajudėti, suvalgyti ką nors saldaus, pajudinkite pilvuką, kad mažylis atsibustų ir nuramintų mamytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 02 28, 20:43)
Ragany, gali būti, kad vaikiukas nusisuko, t.y. atsuko Jums nugarytę, ir užmigo. Pabandykite pajudėti, suvalgyti ką nors saldaus, pajudinkite pilvuką, kad mažylis atsibustų ir nuramintų mamytę smile.gif

Oj šituos bajerius bandžius esu ne kartą, ir saldainį sukramtydavau, ir pajudindavau, dar šalto vandens užgerdavau, nereaguoja jis pas mane į tokius "žadinimus" smile.gif kažkoks pasyvumas nuo vakar, davėsi davėsi dienom, naktim, o dabar tylu , ramu.
Atsakyti
Ragany, viskas ok, būna, kad užsislepia, ir iš ties sunku pagauti tuksėjimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 02 28, 20:21)
Oj šituos bajerius bandžius esu ne kartą, ir saldainį sukramtydavau, ir pajudindavau,  dar šalto vandens užgerdavau, nereaguoja jis pas mane į tokius "žadinimus" smile.gif kažkoks pasyvumas nuo vakar, davėsi davėsi dienom, naktim, o dabar tylu , ramu.
Kartais budavo ir man, kad nerasdavau sirdukes. Tada gerai pavazinedavau po visus pilvo sonus - nuo pacios apacios iki pacio virsaus ir i sonus kiek galima toliau. Galu gale visada rasdavau.
Atsakyti
Dėkui , merginos. Aš tai bijau piktnaudžiaut tuo dopleriu kasdien, nes nežinia, ar tikrai nekenkia. Dar temos pradžioj paskaičiau, kad nėr labai gerai ir su tuo dopleriu važinėt per tą pilvą. Aišku, kai dabar nejud,a tai norisi kasdien klausyti, bet..
Atsakyti
O kas gali nutikti nuo to doplerio? smile.gif Mamytė nurims, išgirdusi vaikelio širdelės tuksėjimą. Ar tai yra blogiau, nei menama žala (kurios niekas neįrodė ir niekuo pagrįsti negali)?
Tiesą pasakius, pirmą sykį girdžiu, kad toks dopleris yra blogis smile.gif Dėl echoskopo visokių nuomonių yra (nors ir jo priešininkų eskaluojamos žalos taip niekas ir neįrodė), bet dopleris?...
Atsakyti
Labas,

O gal kuri žinote ar SM yra tų klausituvų skelbimų tema? Niekaip nerandu... Kažkaip nemanau, kad verta naują pirkti...
Atsakyti
Vieną va radau http://www.supermama...howtopic=954295 . Bet galite ir pati SL paskelbti, kad ieškote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 12 21, 15:18)
Vieną va radau http://www.supermama...howtopic=954295 . Bet galite ir pati SL paskelbti, kad ieškote smile.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Man 10sav ir girdžiu jau! Su angelsouns jumper smile.gif)) nerealu!
Atsakyti