QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 18, 22:02)
As gal ne itema, bet va atejo man tas aparaciukas, kur gydytojai plauciukus mums klauso vaje kokia nesamone. pirkau pigiausia, tai nesamone ir gavau. Vos suaugusio sirdis girdisi sava ausim geriau klausytis. Teks mesti lauk
Reikia naudoti specialia echoskopijos zele ir tada girdesis puikiai. Man taip pat be tos zele nesigirdejo o su ja puikiau nei puikiai. Dabar turime irasa kai paaugs lelius duosim pasiklausyti.
QUOTE(Lapiuks @ 2011 04 27, 11:10)
Reikia naudoti specialia echoskopijos zele ir tada girdesis puikiai. Man taip pat be tos zele nesigirdejo o su ja puikiau nei puikiai. Dabar turime irasa kai paaugs lelius duosim pasiklausyti.
As cia rasiau apie ta, kur plaucius gydytojas klauso po pirkom angelsounds, tai mes paprastu johnson baby oil tepam ir klausom...bet jau reciau, nes judesiukus jauciu pastoviai, tai ramu
Mums 17-a savaitė, judesiukus jaučiu kol kas dar labai nereguliariai, tai su vyru vakarais vis paklausom su Angelsounds - kazkaip nusiraminu, nuotaika abiems pagereja
QUOTE(saule19841984 @ 2011 07 12, 14:36)
mes dabar pasiklausom, kai musiske zagsi...jau taip meiliai...gaila tik, kankinasi vistik
man irgi budavo gaila, nors as aparato neturejau, taip puikiai jauciasi, tai sakoma, kad mazyliui tie zagsiukai nera nemalonus kaip kad mums
Superinis daikciukas mano laimes aparatas
Labas visoms busimoms mamytėms,man iškilo toks klausimas.Turiu vaisiaus širdies tonų klausymosi aparatą.Jis fiksuoja ne tik širdelės ritmą bet ir judesius,taip pat rodo kiek dužių per minute suplaka širdelė.Instrukcijoje parašyta kad normalus ritmas yra nuo 120 iki 160.Bet mane šiek tiek neramina tai kad kartais širdies dūžiai per dideli arba per maži kelioms sekundėms,o tai nutinka tada kai vaisius juda.Kažin ar tai normalu ,kad galbūt aparatėlis nesugeba fiksuoti normalaus ritmo kai vaisius juda ar kažkas gali būti netaip? Nes kuo mes didesni tuo judesiuku daugiau tai tuo ir dažniau tas aparačiukas man taip rodo.Ištikrųjų mane tai neramina...Pas gdytoja kai nueinu tai ir ji tikrina vaisiaus tonus tai jie būna idealus.... Bet to nieks jokių pakitimų,nukrypimų ir taip toliau nemato,sako kad viskas vystosi kuo puikiaisiai.Prašau pasidalinkite savo patirtimi
Buvau nutarusi isigyti si aparaciuka, vien del idomumo, o ir teveli norejom nudziuginti nes jam vis nepavyksta pajusti kai musu maziukas spardosi, kai tik uzdeda ranka taip maziukas guli ramut ramutelis Bet paskaicius toliau persigalvojau. Kadangi nestumas be komplikaciju, savijauta gera tai tikriausiai nera ko trukdyti musu aukseli. Kai nueinam pas gydytoja tai ji vis leidzia paklausyti sirdele, nors ana kart pastebejau kad kai tik gydyt.pridejo ta aparata prie pilvuko tai maziukas pabego ir isitaise visai kitoje pilvuko puseje. Tai tikriausiai jis viska kuo puikiausiai jaucia ir jam tai nepatinka, kitaip guletu ramus
Cia manau pagal kiekvienos pasirinkima
Cia manau pagal kiekvienos pasirinkima
Mes turim nusipirke,bet dar nenaudojom,parasyta,kad tik nuo 21sav,mum dar tik 17sav greit tikrai isbandysim manau geras dalykas