Įkraunama...
Įkraunama...

Baby sound - vaikelio širdelės plakimui klausytis

QUOTE(ozkyte30 @ 2010 10 28, 12:59)
Nezinau g.gif ,as pradzioje nieko negirdejau,tik savo pilvo poksejima doh.gif ,bet va veliau thumbup.gif Vis vakare su vyru klausydavom ir snekedavom su savo dukryte.Smagu budavo klausytis,kaip ji reaguoja,kai tetukas psisiglaudzia arba pabaldzia i mano pilvuka thumbup.gif  thumbup.gif

sveikutes,turiu ir as toki aparaciuka kuriuo galima sirdele klausyt ,bet nesu labai patenkinta,ne visada pavyksta isgirst tai ka noriu,ir poto prisigalvoju nesamoniu kad kazkas ne taip,kartais nelabai suprantu ar tai mano pilvo garsai ar tai lelyte duodasi?kaip jus atskiriat?
Atsakyti
Mes irgi isbandem si dalykeli - patiko thumbup.gif Labai nuramina mane, kai, atrodo, kad nejauciu judesiuku maziuko, bet pkalausau sirdeles plakimo ir tikrai nuramina tada, kad vbiskas gerai smile.gif
Atsakyti
mes juokavom bet paskui rimtai susimasciau - ar nesigirdi sirdeles su tuo aparaciuku, kur iprastai plaucius mums klauso pas gyd. ???

kainos tai ka as zinau uz tuos aparatus doh.gif is principo nepirkciau, naudojasi kuo tik gali tie prekybininkai. ten gi nieko nera - plastmases gabaliuks, o graziausia kad ebay.com dvigubai pigiau nei lt biggrin.gif
Atsakyti

! 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"!
Atsakyti
chi chi wub.gif paskaiciau internete, kad stetoskopu galima klausytis vaikelio sirdutes plakimo biggrin.gif 2dolciai ir baigta, o ne kokie brangiausi plastmases gabaliukai biggrin.gif Bandysiu pirkti, gal jau girdesim savo leliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 03, 03:45)
chi chi  wub.gif  paskaiciau internete, kad stetoskopu galima klausytis vaikelio sirdutes plakimo  biggrin.gif  2dolciai ir baigta, o ne kokie brangiausi plastmases gabaliukai  biggrin.gif  Bandysiu pirkti, gal jau girdesim savo leliuka  wub.gif

su paprastu stetoskopu vaikelio sirdele girdisi kazkur tik nuo 20 savaites ax.gif kiek matau tau dar tik 9 savaites, todel nei su angel sound dar greiciausiai negirdesi, su juo imanoma kazka isgirsti kiek zinau nuo 12 savaites ax.gif o siaip kai pradesi jausti judesiukus, nereikes nei jokiu stetoskopu, nuo kokios 18 savaites pats mazylis apie save neleis pamirst kas diena vis labiau ir labiau baksnodamas tau sonus mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip gaila verysad.gif jau nusipirkau, bet gal ir veliau bus idomu paklausyti wub.gif
Atsakyti
Man klausimas iškilo (sorry jei kam nors jis pasirodys kvailas biggrin.gif ) šis aparatas veikia ultragarsu. Bet aš kaip suprantu ultragarsas nera labai sveika leliui (ne veltui normaliai nestumo metu yra skiriami tik 2 ultragarsai per visa nestuma). Tai ar tikrai aparatas yra visiškai saugus?
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2011 01 18, 12:40)
Man klausimas iškilo (sorry jei kam nors jis pasirodys kvailas  biggrin.gif ) šis aparatas veikia ultragarsu. Bet aš kaip suprantu ultragarsas nera labai sveika leliui (ne veltui normaliai nestumo metu yra skiriami tik 2 ultragarsai per visa nestuma). Tai ar tikrai aparatas yra visiškai saugus?

cia jau rase sioje temoje - sis aparatas rekomenduojamas komplikuoto nestumo metu, juk mamos nervai, kad kazkas negerai leliukui, kenkia labiau, nei ultragarsas...
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2011 01 18, 11:57)
cia jau rase sioje temoje - sis aparatas rekomenduojamas komplikuoto nestumo metu, juk mamos nervai, kad kazkas negerai leliukui, kenkia labiau, nei ultragarsas...

aha, radau jau ir tuos postus. Iš pradžiu paverčiau pora puslapiu tik atgal, tai man kazkaip pasirode, kad daugiau savo malonumui merginos ji naudoja, o ne "nusiraminimui kad leliu i viskas ok"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 18 sausio 2011 - 16:47
As gal ne itema, bet va atejo man tas aparaciukas, kur gydytojai plauciukus mums klauso doh.gif vaje kokia nesamone. pirkau pigiausia, tai nesamone ir gavau. Vos suaugusio sirdis girdisi doh.gif sava ausim geriau klausytis. Teks mesti lauk verysad.gif
Atsakyti
pirkom ir mes angelsounds - is pradziu buvau persigandusi, kad labai letai sirdele plaka, galvojau gal del to, kad gripu persirgau ir pakenke verysad.gif ....bet pasirodo ten tas pulsas yra mano pacios, radom kita diena netycia ir leliuko sirdele wub.gif nu labai faina...tikrai nuramina.....o del to kad kenktu, tai tie aparatai negali kenkti, vyras buvo isardes (viskas jam idomu) tai ten nieko nera...mikrofonas sustiprintas, jokiu bangu....juk nepardavinetu, jei kenktu g.gif
Atsakyti