Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Soni @ 2010 05 23, 10:40)
sveikos,
aš irgi noriu parodyti tą populiariąją gėlytę - kokia man išėjo  4u.gif

super kepuryte wub.gif gele nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2010 05 22, 08:30)
Sveikutes  4u.gif

rodau savo naujausia skania arbuzine skrybelaite  biggrin.gif

user posted image

Ziauriai grazi ir originali.Pati nesugalvociau,bet vat rudeniui savo panai,tai tikrai nukopijuosu nuo jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 05 23, 14:58)
Ziauriai grazi ir originali.Pati nesugalvociau,bet vat rudeniui savo panai,tai tikrai nukopijuosu nuo jusu  mirksiukas.gif

Prasom kopijuokit mirksiukas.gif , juk ir as nukopijavau is interneto ax.gif

ten visa mergyte arbuzine - vat prasom pasiziurekit -
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2010 05 23, 14:03)
Prasom kopijuokit  mirksiukas.gif  , juk ir as nukopijavau is interneto  ax.gif

]

kaip grazu bigsmile.gif wub.gif net savo merginai uzsimaniau tokio komplekto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2010 05 23, 15:03)

WOW wub.gif
Atsakyti
sveikos! prisiziurejau, prisigerejau smile.gif liuks kepurytes, uzsimaniau ir as dukrelei nunerti, tik beda, kad kepure tai man kazkokia mistika - privargstu kol pataikau dydi tinkama numegzti. labai noriu pagalbos ir patarimo, niekaip gerai nesigauna klasikini kauseli isnerti. skrituliuka virsgalvyje noriu nerti stulpeliu su uzmetimu, bet nemoku platinti, bandziau aiskintis temos pradiniame puslapyje, bet neiziuriu blush2.gif ir pasididinti paveikslelio nemoku smile.gif o gal ir neina - nezinau. zodziu SOS rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 05 23, 15:19)
kaip grazu  bigsmile.gif  wub.gif net savo merginai uzsimaniau tokio komplekto  wub.gif

aga man ir sis komplektukas labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
nerciau ir as savo dukrytei, tik kad dar visai mazute dar vezimeli guli, gal kitai vasarai nebent g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vit @ 2010 05 23, 15:47)
bandziau aiskintis temos pradiniame puslapyje, bet neiziuriu  blush2.gif ir pasididinti paveikslelio nemoku smile.gif o gal ir neina - nezinau. zodziu SOS  rolleyes.gif

išsisaugok kompe tą pav - ir tada atsidaryk, apačioje yra padidimo funkcija - pliusiukas toks , tai spausk jį ir pasididinsiu kiek reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
tute aš tikrai pagalvojau, kad čia suknutė su kepuryte kartu bus ax.gif Bet vistiek viskas labai gražu mirksiukas.gif

Vaivorykštinė kepurytė ir arbūzinis komplektukas verčia iš koto bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 23, 09:42)

Gal galetumet pasidalinti kepurytes rasto schemute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 05 23, 20:36)
Gal galetumet pasidalinti kepurytes rasto schemute ax.gif

neturiu rasto schemutes blush2.gif nerta is galvos, cia buvo improvizacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2010 05 21, 16:31)
Labai daili  thumbup.gif  Gal schemutę gali įdėt?

Savaitgali nebuvau namie tai truputi paveluotai sureaguoju blush2.gif

Neriau pagal sias schemutes mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti