Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Nenyte82 @ 2010 05 22, 13:37)
Ne,netokia kaip tavo,mano negraziai gavosi,tas pirmas sluoksnis daug mazesnis uz antra.O tavo abu tie sluksniai beveik vienodi ir graziai atrodo,man taip neiseina.
Ka siuo metu neri?Kepures,ar ta sukne su kvarbatkom kartoji kam nors? mirksiukas.gif

Graži ta tavo gėlytė wub.gif
O vakar nėriau iki nakties va ką, nes reikėjo skubiai
user posted image
O prieš tai nunėriau suknytę krikštynom. Gali pažiūrėt čia mano darbus, jei įdomu ax.gif http://tute.gallery.ru/
Dabar tokį švarkiuką krikštynom neriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 22 gegužės 2010 - 23:11
QUOTE(tute28 @ 2010 05 22, 23:45)
Graži ta tavo gėlytė  wub.gif

tokia juokinga ir miela wub.gif
Atsakyti
tute bigsmile.gif superinis komplektukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 05 22, 14:43)
Ir dar kelios kepurytes:)

raudona su smulkiom gelytem man labai wub.gif

thumbup.gif idomi smile.gif

mano kepuryte smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos,
aš irgi noriu parodyti tą populiariąją gėlytę - kokia man išėjo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 05 22, 22:04)
tokia juokinga ir miela wub.gif

Ačiuks
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 23, 07:32)
tute  bigsmile.gif  superinis komplektukas wub.gif  wub.gif

Ačiuks. Ką turi galvoj sakydama komplektukas? Jei suknytė krikštynų ir kiškio kepšė, tai ten atskirai viskas. Prie tos suknytės bus kita kepurytė. O kiškio kepurė vienos fotografės užsakymas. Ji naujagimius fotografuoja wub.gif

QUOTE(natuliona @ 2010 05 23, 07:42)
thumbup.gif idomi  smile.gif

mano kepuryte  smile.gif

Ačiuks 4u.gif
O žalia spalvytė kokia thumbup.gif

SONI žaisminga vaivorykštinis kepuriukas thumbup.gif Gal kas įmeskit ir man tos gėlytės schemutę, kažkaiip ją pražiopsojau blush2.gif
Atsakyti
kepurytes visu thumbup.gif

na ir as pasirodysiu ta populiaria gelyte biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

Nuostabi kepurytė bigsmile.gif wub.gif Gal galėtum papasakot, kaip tokia nėrei ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 05 23, 09:13)
Nuostabi kepurytė bigsmile.gif  wub.gif Gal galėtum papasakot, kaip tokia nėrei ax.gif  blush2.gif

Ačiuks. Paeiliui tai tikrai negaliu papasakot, nes be jokios schemos nėriau. Viską iš galvos. Tai kas gavosi, tas gavosi. Kraštekis paprastai, stulpelis su užmetimu. o kepurytės tai vieną eilę nėriau žemu stulpeliu, vieną stulpeliais su užmetimu. Tik ten tuos stulpelius sukryžiavau. Pirmą duri į antrą akutę nuo vašelio, išneri stulpelį su užmetimu. Po to į pirmą akutę nuo vašelio. Gal aišku? g.gif Ir dar pačią formą galiu parodyt ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 23, 11:33)
Ačiuks. Paeiliui tai tikrai negaliu papasakot, nes be jokios schemos nėriau. Viską iš galvos. Tai kas gavosi, tas gavosi. Kraštekis paprastai, stulpelis su užmetimu. o kepurytės tai vieną eilę nėriau žemu stulpeliu, vieną stulpeliais su užmetimu. Tik ten tuos stulpelius sukryžiavau. Pirmą duri į antrą akutę nuo vašelio, išneri stulpelį su užmetimu. Po to į pirmą akutę nuo vašelio. Gal aišku?  g.gif  Ir dar pačią formą galiu parodyt  ax.gif

Aišku viskas. Tik dar toks klausimas: nuo apačios nerta? Ir kokio dydžio čia maždaug kepuriukas yra?
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 05 23, 09:39)
Aišku viskas. Tik dar toks klausimas: nuo apačios nerta? Ir kokio dydžio čia maždaug kepuriukas yra?

Aga, nuo apačios. Dydis apie 38-40cm leliaus galvytei. smile.gif Tik ausytės dvigubos. Nėriau aplink. Tik gavosi per storai, jei iš to paties siūliuko nert kaip ir kepurė. Tai tą siūlą teko skirti pusiau. O susuktas gerai, tai teko pavargti, kol išskyriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 23 gegužės 2010 - 11:16
QUOTE(tute28 @ 2010 05 23, 12:12)
Aga, nuo apačios. Dydis apie 38-40cm leliaus galvytei.  smile.gif Tik ausytės dvigubos. Nėriau aplink. Tik gavosi per storai, jei iš to paties siūliuko nert kaip ir kepurė. Tai tą siūlą teko skirti pusiau. O susuktas gerai, tai teko pavargti, kol išskyriau doh.gif

Labai ačiū už paaiškinimą, bandysiu ir aš draugės leliukui ką nors panašaus suregzt ax.gif 4u.gif
Atsakyti