PAUKŠČIUK, ar matei, ką apie spalvytę parašiau?
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 21, 15:11)
pirmam psl parodyta, kaip gražiai didinti
išsisaugojau, sulauksiu Mb, kad su rusų kalba pagelbėtų
Kai išsididinau, tai gi ten viskas aišku pagal schemą, nors parašymas susilieja(tai ir neskaitysiu). Eisiu bandyt nerti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 21, 16:14)
PAUKŠČIUK, ar matei, ką apie spalvytę parašiau?
skaičiau, bet neatrašiau, ačiū
Sveikutes
Aciu Tute uz gelytes schemute
Va parodau ta savo kepse,ir noriu patarimu kaip ja galeciau papuost,gal dar ir kepures krasciuka apvest kokia kita spalva,nieko pati nesugalvoju
Va parodau ta savo kepse,ir noriu patarimu kaip ja galeciau papuost,gal dar ir kepures krasciuka apvest kokia kita spalva,nieko pati nesugalvoju
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 05 21, 17:45)
aš tokią pačią vakar baigiau, tik iš margų siūlų, tai irgi mąstau, puošt ją ar ne tik dar problema, kad mano mažė jos visai nenori, tik uždedu ant galvos, tai ta iš karto traukia ją žemyn nė foto normalios padaryt neišėjo
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 05 21, 15:45)
Sveikutes
Tai kad jau čia skono reikalas. Man margumynai nelabai, tai aš jau nieko nebedėčiau. Tik kraštelį kokį dar. Klausk savininkės, ko nori ant kepuriuko
QUOTE(bonda @ 2010 05 21, 09:08)
superine
QUOTE(Luana @ 2010 05 21, 10:39)
QUOTE(Niktė @ 2010 05 21, 21:20)
Taip taip, ta pacia , tik as specialiai nedariau tu kampuku, kaip parodyta, man grazesne gelyte buvo, tos mamytes, kuri ir pradejo visa sita reikala , o gelyte gavosi kitokia, nes neriau daugiau eiluciu ir ziurejau kas iseis