Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

PAUKŠČIUK, ar matei, ką apie spalvytę parašiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2010 05 21, 09:39)

Labai daili thumbup.gif Gal schemutę gali įdėt?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 21, 15:11)
pirmam psl parodyta, kaip gražiai didinti

4u.gif išsisaugojau, sulauksiu Mb, kad su rusų kalba pagelbėtų smile.gif
Kai išsididinau, tai gi ten viskas aišku pagal schemą, nors parašymas susilieja(tai ir neskaitysiu). Eisiu bandyt nerti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 21 gegužės 2010 - 16:02
QUOTE(tute28 @ 2010 05 21, 16:14)
PAUKŠČIUK, ar matei, ką apie spalvytę parašiau? ax.gif

blush2.gif skaičiau, bet neatrašiau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
Aciu Tute uz gelytes schemute 4u.gif
Va parodau ta savo kepse,ir noriu patarimu kaip ja galeciau papuost,gal dar ir kepures krasciuka apvest kokia kita spalva,nieko pati nesugalvoju doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 05 21, 17:45)
Va parodau ta savo kepse,ir noriu patarimu kaip ja galeciau papuost,gal dar ir kepures krasciuka apvest kokia kita spalva,nieko pati nesugalvoju doh.gif

aš tokią pačią vakar baigiau, tik iš margų siūlų, tai irgi mąstau, puošt ją ar ne g.gif tik dar problema, kad mano mažė jos visai nenori, tik uždedu ant galvos, tai ta iš karto traukia ją žemyn doh.gif lotuliukas.gif nė foto normalios padaryt neišėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 05 21, 15:45)
Sveikutes
Aciu Tute uz gelytes schemute 4u.gif

Tai kad jau čia skono reikalas. Man margumynai nelabai, tai aš jau nieko nebedėčiau. Tik kraštelį kokį dar. Klausk savininkės, ko nori ant kepuriuko tongue.gif
Atsakyti
Niu va, mano paprastutė kepurytė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 21, 09:08)
superine wub.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
QUOTE(Luana @ 2010 05 21, 10:39)
Rodau  ir aš dar vieną savo bandymą blush2.gif

wub.gif
Atsakyti

Vargais ne galais, per du menesius nuregzta kepuryte... (is kart atsiprasau, jei nepavyks normaliai ikelti foto ax.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidutia55 @ 2010 05 21, 21:10)
Vargais ne galais, per du menesius nuregzta kepuryte... (is kart atsiprasau, jei nepavyks normaliai ikelti foto  ax.gif  )
user posted image

Čia kaip spėju su ta "garsiąja" gėle daryta bigsmile.gif

Visų kepuriukai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 05 21, 21:20)
Čia kaip spėju su ta "garsiąja" gėle daryta  bigsmile.gif

Visų kepuriukai liuks  thumbup.gif

Taip taip, ta pacia smile.gif , tik as specialiai nedariau tu kampuku, kaip parodyta, man grazesne gelyte buvo, tos mamytes, kuri ir pradejo visa sita reikala smile.gif , o gelyte gavosi kitokia, nes neriau daugiau eiluciu ir ziurejau kas iseis
Atsakyti