Nuostabius grožius kuriat Vienas už kitą graženi
Ir aš pasigirsiu nertu kepuriuku
QUOTE(juodauoga @ 2010 06 17, 21:40)
cia nereklamine tema
Kadangi mum bryliukas buvo ilgokas,tai nuziurejau cia kazkurios ideja ir prisiuvau,taip man dar graziau atrodo ir akyciu neuzdengia,va,galutinis variantas
jau kepurių gražumas gražiausios darbų foto su modeliukais aš tai neriu neriu, bet patingiu fotkinti
parūpo man ar sau ( mamoms, močiutėms ) neriat kepurius? jei taip , tai pasirodykit nusirakaliojau terbikę , tai į komplektą noriu kiepos, bet nesumisliju kokios
parūpo man ar sau ( mamoms, močiutėms ) neriat kepurius? jei taip , tai pasirodykit nusirakaliojau terbikę , tai į komplektą noriu kiepos, bet nesumisliju kokios
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 14, 10:19)
Gal galit gėlytės scemą?
Ar pagal šią nėrėt?
http://img505.images...47239cbadb.jpg/
QUOTE(decopa @ 2010 06 18, 01:15)
o gal galma schemute skarytes ?
Ir aš labai laukiu schemutės...
Papildyta:
QUOTE(piene_66 @ 2010 06 17, 11:48)
Šita kokia miela... Gal galima raščiuko shemą?
QUOTE(Burka @ 2010 06 18, 11:25)
Kadangi mum bryliukas buvo ilgokas,tai nuziurejau cia kazkurios ideja ir prisiuvau,taip man dar graziau atrodo ir akyciu neuzdengia,va,galutinis variantas
O, sakykite, kaip standinate kepurytes? Nusipirkau Yplon, tai nieko nestandina. Gal krakmolu reikia? Tuomet, kaip tą masę ir kokiomis proporcijomis daryti? Ar kepurytė kieta turi būti?
Kokios dailios kepurėlės. Žydroji Pienės kepurėlė tokios pat spalvos, kaip ir mano berniuko.
as cia gal nevisai i tema su savo klausimu, bet kadangi nezinau kieno dar paklausti, o beto, siam skyrelyje buvo kalbeta, kad Vilniaus hales turgui galima nusipirkti siuliuku begonia, tai noreciau paklaust:
GAL ZINOTE KAIP VADINASI ARTIMIAUSIA STOTELE, ESANTI PRIE HALES TURGAUS.?
Palikciau savaitgali dukryte su teveliu, kad jiems po turgu nereiktu trankytis ir nuvaziuociau pati visuomeniniu transportu, tik, kad nezinau koks ten sustojimas
GAL ZINOTE KAIP VADINASI ARTIMIAUSIA STOTELE, ESANTI PRIE HALES TURGAUS.?
Palikciau savaitgali dukryte su teveliu, kad jiems po turgu nereiktu trankytis ir nuvaziuociau pati visuomeniniu transportu, tik, kad nezinau koks ten sustojimas
QUOTE(eling @ 2010 06 18, 16:50)
QUOTE(·..SunShine..· @ 2010 06 18, 17:30)
Gal krakmolu reikia?
esu kadais nerta senelei nerta skrybelaitę standinusi su krakmolu, tai po kelių kartų - nurudavo
QUOTE(Shoricel @ 2010 06 19, 00:13)
kad nezinau koks ten sustojimas
jei važiuosi nuo centro į stotį, tai bus priešpaskutinė stotelė - Gėlių
beje Begonia siūliukus perku ir Midaroje, čia šalia Savanorių žiedo ( gali jų psl internetinį psl pasižiūrėti )
Labas rytas
Labai grazio kepureles visu auksarankiu, o dar kai foto antmodelines tai isvis
Labai labai patiko ta skarele pora puslapiu atgal tikrai butu idomu pagal kokia schemute nerta ir kokio siulo, labai dailiai prigludusi, visai noreciau savo pupai tokios
Ir dar... kazkada maciau tokias smagias kepurytes mergytem kur 2 kasytes-ragiukai islenda pro skyles tam skirtas kepurej, o dabar neberandu, irgi is musu norimuju saraso, jei kas turite po ranka bent foto-imeskit prasau, busiu laaabai dekinga
Labai grazio kepureles visu auksarankiu, o dar kai foto antmodelines tai isvis
Labai labai patiko ta skarele pora puslapiu atgal tikrai butu idomu pagal kokia schemute nerta ir kokio siulo, labai dailiai prigludusi, visai noreciau savo pupai tokios
Ir dar... kazkada maciau tokias smagias kepurytes mergytem kur 2 kasytes-ragiukai islenda pro skyles tam skirtas kepurej, o dabar neberandu, irgi is musu norimuju saraso, jei kas turite po ranka bent foto-imeskit prasau, busiu laaabai dekinga
QUOTE(eling @ 2010 06 18, 15:50)
Man atrodo, kad kepurytė pagal šitas schemutes nerta
Dailios visos kepurytės, Burka, gražiai atrodo su užlenktu bryliuku O aš irgi tokią nėriau, pagalvojau,kad bryliukas ilgas, tai šachmatukais mažiau eilių nėriau, dabar žiūriu, kad trumpoka mano panelei , bet nieko, bus sesei