Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Nuostabius grožius kuriat 4u.gif Vienas už kitą graženi wub.gif

Ir aš pasigirsiu nertu kepuriuku ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 18 birželio 2010 - 08:21
QUOTE(juodauoga @ 2010 06 17, 21:40)

Kepuraitės * Vasara * , 100% medvilnė. Galima užsisakyti

cia nereklamine tema doh.gif
Atsakyti
Kadangi mum bryliukas buvo ilgokas,tai nuziurejau cia kazkurios ideja ir prisiuvau,taip man dar graziau atrodo ir akyciu neuzdengia,va,galutinis variantas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
jau kepurių gražumas wub.gif wub.gif gražiausios darbų foto su modeliukais wub.gif aš tai neriu neriu, bet patingiu fotkinti blush2.gif

parūpo man rolleyes.gif ar sau ( mamoms, močiutėms ) neriat kepurius? jei taip , tai pasirodykit rolleyes.gif nusirakaliojau terbikę , tai į komplektą noriu kiepos, bet nesumisliju kokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 14, 10:19)
Burka labai elegantiškas kepuriukas  wub.gif

Mano šokoladinė jau papuošta  ax.gif

Gal galit gėlytės scemą? ax.gif

Ar pagal šią nėrėt?
http://img505.images...47239cbadb.jpg/
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 06 18, 01:15)
o gal galma schemute skarytes ?  blush2.gif

Ir aš labai laukiu schemutės... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(piene_66 @ 2010 06 17, 11:48)
Rodomes su dar viena, duktereciai skirta, todel be modeliuko smile.gif
user posted image

Šita kokia miela... Gal galima raščiuko shemą?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 06 18, 11:25)
Kadangi mum bryliukas buvo ilgokas,tai nuziurejau cia kazkurios ideja ir prisiuvau,taip man dar graziau atrodo ir akyciu neuzdengia,va,galutinis variantas biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif wub.gif
O, sakykite, kaip standinate kepurytes? Nusipirkau Yplon, tai nieko nestandina. Gal krakmolu reikia? Tuomet, kaip tą masę ir kokiomis proporcijomis daryti? Ar kepurytė kieta turi būti?
Atsakyti
Kokios dailios kepurėlės. wub.gif Žydroji Pienės kepurėlė tokios pat spalvos, kaip ir mano berniuko. wub.gif
Atsakyti
as cia gal nevisai i tema su savo klausimu, blush2.gif bet kadangi nezinau kieno dar paklausti, o beto, siam skyrelyje buvo kalbeta, kad Vilniaus hales turgui galima nusipirkti siuliuku begonia, tai noreciau paklaust:
GAL ZINOTE KAIP VADINASI ARTIMIAUSIA STOTELE, ESANTI PRIE HALES TURGAUS.?
Palikciau savaitgali dukryte su teveliu, kad jiems po turgu nereiktu trankytis ir nuvaziuociau pati visuomeniniu transportu, tik, kad nezinau koks ten sustojimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 06 18, 16:50)

user posted image

QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 06 18, 17:30)
Gal krakmolu reikia?

esu kadais nerta senelei nerta skrybelaitę standinusi su krakmolu, tai po kelių kartų - nurudavo unsure.gif

QUOTE(Shoricel @ 2010 06 19, 00:13)
kad nezinau koks ten sustojimas schmoll.gif

jei važiuosi nuo centro į stotį, tai bus priešpaskutinė stotelė - Gėlių mirksiukas.gif

beje Begonia siūliukus perku ir Midaroje, čia šalia Savanorių žiedo ( gali jų psl internetinį psl pasižiūrėti )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Labai grazio kepureles visu auksarankiu, o dar kai foto antmodelines tai isvis wub.gif
Labai labai patiko ta skarele pora puslapiu atgal tikrai butu idomu pagal kokia schemute nerta ir kokio siulo, labai dailiai prigludusi, visai noreciau savo pupai tokios ax.gif
Ir dar... kazkada maciau tokias smagias kepurytes mergytem kur 2 kasytes-ragiukai islenda pro skyles tam skirtas kepurej, o dabar neberandu, irgi is musu norimuju saraso, jei kas turite po ranka bent foto-imeskit prasau, busiu laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 06 18, 15:50)

Man atrodo, kad kepurytė pagal šitas schemutes nerta ax.gif
user posted image
user posted image
Dailios visos kepurytės, Burka, gražiai atrodo su užlenktu bryliuku thumbup.gif O aš irgi tokią nėriau, pagalvojau,kad bryliukas ilgas, tai šachmatukais mažiau eilių nėriau, dabar žiūriu, kad trumpoka mano panelei doh.gif , bet nieko, bus sesei biggrin.gif
Atsakyti