Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(natuliona @ 2010 06 15, 21:40)
as supratau kad jau atroj eilej i kas 5a reikia nerti po 2 akis  g.gif

QUOTE(Gintaro lašas @ 2010 06 15, 21:47)
antroje žemų stulpelių eilėje kas 5 a. reikia nerti po du stulpelius.

na va, o as pamaniau kad jei 2 eiles neriam zemu, tai paskui 3ia eile gaunasi su tuo praplatinimu. blush2.gif
Atsakyti
Liamuna, ta berniukiskoji su traktoriuku wub.gif
Kas cia dar patiko? g.gif Ai, tas komplektelis: kepuryte su zvakes papuosimu. wub.gif Ir dar daug kitu darbu, dabar neatgaminu kas ir kieno 4u.gif

As irgi pasirodau su naujausia kepurike, tik va reikia patarimo. Kazo man dekoracija nesiziuri. Ar taip palikti ta gelyte, ar atardyti ziedlapius? g.gif Bijau tik, kad jei atardysiu, tai tie ziedlapiai susiraitys ir uzdengs kaciuka ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 06 15, 22:31)
As irgi pasirodau su naujausia kepurike, tik va reikia patarimo. Kazo man dekoracija nesiziuri. Ar taip palikti ta gelyte, ar atardyti ziedlapius? g.gif Bijau tik, kad jei atardysiu, tai tie ziedlapiai susiraitys ir uzdengs kaciuka  ax.gif

thumbup.gif spalvyte grazi wub.gif o koks cia rastas? butinai man jo reikia lotuliukas.gif
visus saugau , kada nors bandysiu topsecret.gif

ziedlapius tai palikciau, tikrai susiraitys smile.gif
Atsakyti
Man sitas variantas labai grazus,pagal mane tai nieko nereik atardyt ax.gif
O va,mano vakar baigta,spalvyte svelnesne nei fotkei iseina 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas
macarena labai grazu
QUOTE(Burka @ 2010 06 16, 09:01)
Man sitas variantas labai grazus,pagal mane tai nieko nereik atardyt ax.gif

user posted image

Labai grazi wub.gif o kaip su dydziu pataikete??? pradzioje darete pagal schema ar mazinote, nes man gavosi labai didele doh.gif biggrin.gif tingiu ardyti, darysiu nauja
Atsakyti
Pagal schema dariau,dydis geras,tik gal kiek ilgoka,kazkaip neapskaiciavau,kad tas bryliukas toks ilgas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 06 15, 22:31)
Liamuna, ta berniukiskoji su traktoriuku  wub.gif
Kas cia dar patiko? g.gif Ai, tas komplektelis: kepuryte su zvakes papuosimu.  wub.gif

As irgi pasirodau su naujausia kepurike, tik va reikia patarimo. Kazo man dekoracija nesiziuri. Ar taip palikti ta gelyte, ar atardyti ziedlapius? g.gif Bijau tik, kad jei atardysiu, tai tie ziedlapiai susiraitys ir uzdengs kaciuka  ax.gif

aciuks.gif

Grazus kepuriukas thumbup.gif , ziedlapiu ardyt nereikia, tikrai susiraitys, as bandyciau pakeisti gelyte i geltona, bet cia tik mano subtilus skonis blush2.gif nes man biskiuka uzgozia ta zalia spalvyke rozines svelnuma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 06 15, 21:31)

gerai mirksiukas.gif as galvojau, kad tu is vis nori nuardyt ziedlapius tongue.gif tai arba is vis juos nuardyt -palikt tik katino galva, arba palikt kaip yra -nes atveps ir galu gale vis tiek vel prisiusi -patirtis kalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jau senai visas net smulkias siuvu taip, kad niekas neatveptu biggrin.gif

QUOTE(natuliona @ 2010 06 15, 21:42)
thumbup.gif spalvyte grazi  wub.gif o koks cia rastas? butinai man jo reikia  lotuliukas.gif
visus saugau , kada nors bandysiu  topsecret.gif

lotuliukas.gif bet as ir lotuliukas.gif
Atsakyti
labai grazios visos kepurytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 06 16, 08:01)

super thumbup.gif wub.gif

QUOTE(bonda @ 2010 06 16, 09:18)

lotuliukas.gif  bet as ir lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2010 06 15, 17:04)
Aš nėriau kepurytės blynuką iš 7 lapelių, pagal šitą schemą. Bet mano siūliukai buvo Alize, gana stori, ir nėriau su 1,7 storio vašeliu, gal užtai užteko tik 7 lapelių, nes bandžiau pagal schemą nert 8 - per daug buvo, bangavosi. Jei nori dar stambesnių lapelių, truputį paimprovizuot reikėtų  4u.gif

AČIŪ!
Ačiū notworthy.gif

Macarena,
aš palikčiau. mirksiukas.gif O koks Kitty'is wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 06 16, 10:33)

Macarena,
aš palikčiau.  mirksiukas.gif O koks Kitty'is  wub.gif

Kitty'is be usu, tik siandien supratau, kad prazioplinau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti