Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Na as vel su savo naujove berniukui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Paukščiuko bernužėlis pozuoja už saldainį, o maniškis tek nėrimo eigoj už saldainį pamatavimui pasirašo, o fotografavimui nei už ką schmoll.gif
Savaitės gale pasirodysiu su visa krūva kepuriukų.
Atsakyti
Turiu būtinai pasisakyt..... ax.gif
Jau kokias kepuraites mačiau, kokias kepuraites bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Foto neturiu, bet koks įspūdis liko, nemoku apsakyt thumbup.gif

Aš neriu nemažai, mano merginos gal po 7kiekviena turi. Bet..... kiek nėriau, visos su gana smulkių lapelių raštu (8-12 tam blyniuky).
O ėjau netyčia gatve ir pro Gilužio darželio tvorą pamačiau mergaitę su melsva(mėlyna) kepuryte itin stambių lapų raštu . Nu kri ti mas! Kiek leido padorumas, tiek sekiojau akim, jau taip gražu buvo.
Kitą, panašią, irgi stambių lapų pagrindu - mačiau jau prie Metelio ež. savaitgalį. Išdrįsau užkalbinti blush2.gif sakė, jog jų kepurytė iš SM mezgėjų galerijos......

Dabar užmigti negaliu, gal kuri matėt/turit schemą su stambiais lapeliais (kokie 6 tebūna per kepurytę)? please notworthy.gif

net gėlių atnešiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Double Latte: 15 birželio 2010 - 11:58
QUOTE(Double Latte @ 2010 06 15, 11:56)
Dabar užmigti negaliu, gal kuri matėt/turit schemą su stambiais lapeliais (kokie 6 tebūna per kepurytę)? please notworthy.gif

Gražios gėlės smile.gif Aš nėriau kepurytės blynuką iš 7 lapelių, pagal šitą schemą. Bet mano siūliukai buvo Alize, gana stori, ir nėriau su 1,7 storio vašeliu, gal užtai užteko tik 7 lapelių, nes bandžiau pagal schemą nert 8 - per daug buvo, bangavosi. Jei nori dar stambesnių lapelių, truputį paimprovizuot reikėtų 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 15 birželio 2010 - 16:10
QUOTE(Kutveliukas @ 2010 06 14, 10:52)
va mano pana pozuoja su vakar vakaro darbeliu  blush2.gif  wub.gif
cia tik vienas is daugelio, bet sumasciau cia tarp visu ir as pasigirti blush2.gif

wub.gif tairai super wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 06 15, 11:24)
Na as vel su savo naujove berniukui  blush2.gif

nerealiai wub.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų išversti kaip nerti 14 kepurytės bryliuką iš čia
Atsakyti
Liamuma, kaip gražu. wub.gif Puiki įdėja mano bernužėliui kepuriukui. smile.gif Pasiskolinsiu ją. blush2.gif Jis pas mane mašininis. BMW valdo. Tai dar audžiu mintį nunerti BMW ženkliuką ant kepurėlės jam. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 06 15, 21:09)
Liamuma, kaip gražu. wub.gif Puiki įdėja mano bernužėliui kepuriukui. smile.gif Pasiskolinsiu ją. blush2.gif Jis pas mane mašininis. BMW valdo. Tai dar audžiu mintį nunerti BMW ženkliuką ant kepurėlės jam. blush2.gif

skolinkis i sveikatele, bile patiktu mirksiukas.gif
kazkuri auksaranke maciau, kad buvo ir bmw zenkliuka isnerusi, bet dabar neprisiminsiu kuri, nes senai buvo, tai atrode thumbup.gif

Inetux, nelabai kokia as verteja bet bandau ukiskai:

neriam 2 eiles stulpeliu be uzmetimu,
3eile: i kas 5a neriam po 2 akis,
4 eile: 1 reljefinis stulpelis, 1 st su uzmetimu, ....iki galo kaitaliojam
neriam 3 eiles taip, tada keiciam vaseli i didesni, ir neriam dar 2 eiles, paskutine eile apneriam vezio zingsniu. 4u.gif

Jei as kazkur suklydau pataisykit kas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 15 birželio 2010 - 20:21
QUOTE(liamuna @ 2010 06 15, 21:20)

neriam 3 eiles taip, tada keiciam vaseli i didesni, ir neriam dar 2 eiles, paskutine eile apneriam vezio zingsniu. 4u.gif

Ačiū, bandysiu nert thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 15, 21:20)

as supratau kad jau atroj eilej i kas 5a reikia nerti po 2 akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 06 15, 21:40)
as supratau kad jau atroj eilej i kas 5a reikia nerti po 2 akis  g.gif

drinks_cheers.gif Ką tik nunėriau tokią pačią skrybėlaitę savo paneliukui, antroje žemų stulpelių eilėje kas 5 a. reikia nerti po du stulpelius.
P.S. Niekaip neprisiruošiu nufotografuoti savo mezginio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaro lašas @ 2010 06 15, 21:47)
drinks_cheers.gif Ką tik nunėriau tokią pačią skrybėlaitę savo paneliukui, antroje žemų stulpelių eilėje kas 5 a. reikia nerti po du stulpelius.
P.S. Niekaip neprisiruošiu nufotografuoti savo mezginio blush2.gif

nu va issiaiskinom bendrom jegom thumbup.gif

prasom rodyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 15 birželio 2010 - 21:15