Na as vel su savo naujove berniukui
Turiu būtinai pasisakyt.....
Jau kokias kepuraites mačiau, kokias kepuraites Foto neturiu, bet koks įspūdis liko, nemoku apsakyt
Aš neriu nemažai, mano merginos gal po 7kiekviena turi. Bet..... kiek nėriau, visos su gana smulkių lapelių raštu (8-12 tam blyniuky).
O ėjau netyčia gatve ir pro Gilužio darželio tvorą pamačiau mergaitę su melsva(mėlyna) kepuryte itin stambių lapų raštu . Nu kri ti mas! Kiek leido padorumas, tiek sekiojau akim, jau taip gražu buvo.
Kitą, panašią, irgi stambių lapų pagrindu - mačiau jau prie Metelio ež. savaitgalį. Išdrįsau užkalbinti sakė, jog jų kepurytė iš SM mezgėjų galerijos......
Dabar užmigti negaliu, gal kuri matėt/turit schemą su stambiais lapeliais (kokie 6 tebūna per kepurytę)? please
net gėlių atnešiu
Jau kokias kepuraites mačiau, kokias kepuraites Foto neturiu, bet koks įspūdis liko, nemoku apsakyt
Aš neriu nemažai, mano merginos gal po 7kiekviena turi. Bet..... kiek nėriau, visos su gana smulkių lapelių raštu (8-12 tam blyniuky).
O ėjau netyčia gatve ir pro Gilužio darželio tvorą pamačiau mergaitę su melsva(mėlyna) kepuryte itin stambių lapų raštu . Nu kri ti mas! Kiek leido padorumas, tiek sekiojau akim, jau taip gražu buvo.
Kitą, panašią, irgi stambių lapų pagrindu - mačiau jau prie Metelio ež. savaitgalį. Išdrįsau užkalbinti sakė, jog jų kepurytė iš SM mezgėjų galerijos......
Dabar užmigti negaliu, gal kuri matėt/turit schemą su stambiais lapeliais (kokie 6 tebūna per kepurytę)? please
net gėlių atnešiu
QUOTE(Double Latte @ 2010 06 15, 11:56)
Gražios gėlės Aš nėriau kepurytės blynuką iš 7 lapelių, pagal šitą schemą. Bet mano siūliukai buvo Alize, gana stori, ir nėriau su 1,7 storio vašeliu, gal užtai užteko tik 7 lapelių, nes bandžiau pagal schemą nert 8 - per daug buvo, bangavosi. Jei nori dar stambesnių lapelių, truputį paimprovizuot reikėtų
QUOTE(Kutveliukas @ 2010 06 14, 10:52)
va mano pana pozuoja su vakar vakaro darbeliu
cia tik vienas is daugelio, bet sumasciau cia tarp visu ir as pasigirti
cia tik vienas is daugelio, bet sumasciau cia tarp visu ir as pasigirti
tairai super
QUOTE(liamuna @ 2010 06 15, 11:24)
nerealiai
Liamuma, kaip gražu. Puiki įdėja mano bernužėliui kepuriukui. Pasiskolinsiu ją. Jis pas mane mašininis. BMW valdo. Tai dar audžiu mintį nunerti BMW ženkliuką ant kepurėlės jam.
QUOTE(Lexana @ 2010 06 15, 21:09)
Liamuma, kaip gražu. Puiki įdėja mano bernužėliui kepuriukui. Pasiskolinsiu ją. Jis pas mane mašininis. BMW valdo. Tai dar audžiu mintį nunerti BMW ženkliuką ant kepurėlės jam.
skolinkis i sveikatele, bile patiktu
kazkuri auksaranke maciau, kad buvo ir bmw zenkliuka isnerusi, bet dabar neprisiminsiu kuri, nes senai buvo, tai atrode
Inetux, nelabai kokia as verteja bet bandau ukiskai:
neriam 2 eiles stulpeliu be uzmetimu,
3eile: i kas 5a neriam po 2 akis,
4 eile: 1 reljefinis stulpelis, 1 st su uzmetimu, ....iki galo kaitaliojam
neriam 3 eiles taip, tada keiciam vaseli i didesni, ir neriam dar 2 eiles, paskutine eile apneriam vezio zingsniu.
Jei as kazkur suklydau pataisykit kas.
QUOTE(liamuna @ 2010 06 15, 21:20)
neriam 3 eiles taip, tada keiciam vaseli i didesni, ir neriam dar 2 eiles, paskutine eile apneriam vezio zingsniu.
Ačiū, bandysiu nert
QUOTE(liamuna @ 2010 06 15, 21:20)
as supratau kad jau atroj eilej i kas 5a reikia nerti po 2 akis
QUOTE(natuliona @ 2010 06 15, 21:40)
as supratau kad jau atroj eilej i kas 5a reikia nerti po 2 akis
Ką tik nunėriau tokią pačią skrybėlaitę savo paneliukui, antroje žemų stulpelių eilėje kas 5 a. reikia nerti po du stulpelius.
P.S. Niekaip neprisiruošiu nufotografuoti savo mezginio
QUOTE(Gintaro lašas @ 2010 06 15, 21:47)
Ką tik nunėriau tokią pačią skrybėlaitę savo paneliukui, antroje žemų stulpelių eilėje kas 5 a. reikia nerti po du stulpelius.
nu va issiaiskinom bendrom jegom
prasom rodyti