Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(reburd @ 2010 06 14, 10:25)
Noriu paklaust visų, kurios nėrėt tokią skrybėlytę, ar nėrėt tiksliai pagal schemą? Kokios apimties gaunasi skrybėlytė?
Man nesiseka su tokia skrybėlyte, jau kelis kartus ardžiau, vis per didelė mano princesei, ir blynuko eilių sk. mažinau, galvoju gal reikia nert mažiau lapelių, tada gausis mažesnė?

tau reikia viršugalvy mažiau eilių mirksiukas.gif
Atsakyti
va mano pana pozuoja su vakar vakaro darbeliu blush2.gif wub.gif
cia tik vienas is daugelio, bet sumasciau cia tarp visu ir as pasigirti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2010 06 14, 04:22)
va mano pana pozuoja su vakar vakaro darbeliu  blush2.gif  wub.gif
cia tik vienas is daugelio, bet sumasciau cia tarp visu ir as pasigirti blush2.gif
user posted image

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2010 06 14, 10:25)
Noriu paklaust visų, kurios nėrėt tokią skrybėlytę, ar nėrėt tiksliai pagal schemą? Kokios apimties gaunasi skrybėlytė?
Man nesiseka su tokia skrybėlyte, jau kelis kartus ardžiau, vis per didelė mano princesei, ir blynuko eilių sk. mažinau, galvoju gal reikia nert mažiau lapelių, tada gausis mažesnė?

o man neriant pagal chema gavosi per maza, todel as didinau briliuka.
o jei tau per didele gaunasi, tai tau reikia mazinti briliuk0o akiu skaiciu
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 13, 11:12)
Pasirodau su dar viena savo driugeliuota kepuryte (bei jai i komplektuka pritaikytas zvakes papuosymas)  blush2.gif

labai labai grazu, kruopstu wub.gif wub.gif ir ant zvakes wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 17:31)

Rodau savo kepuriuką,

labai labai labai man patikor astas wub.gif wub.gif aisku ir pats nerinys - krupstus mielas darbas wub.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2010 06 14, 09:52)
va mano pana pozuoja su vakar vakaro darbeliu

super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 14, 10:19)

Labai gražiai žiūrisi raštukas thumbup.gif Ir labai tinka tam pipirui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (suprantu čia tik kaip manekenas ar savininkas šio kepurytės?)
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 14, 09:49)
tau reikia viršugalvy mažiau eilių  mirksiukas.gif

Viską išardžiau ir nėriau iš naujo, tik vietoj 18 lapelių nėriau 16 (nes vien sumažinus blynuko eilių skaičių vis tiek per didelė buvo), ir dviem eilėm sumažinau lapelių ilgį, dabar tikrai ne per didelė thumbup.gif O jei gausis per maža, bus mažai sesytei thumbup.gif
Kutveliukas, labai graži juosta mergytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 14 birželio 2010 - 13:42
QUOTE(Kutveliukas @ 2010 06 14, 10:52)
va mano pana pozuoja su vakar vakaro darbeliu  blush2.gif  wub.gif

Nuostabi pozuotoja,o kaip gėlytę nėrei
Atsakyti
Laba dienele
na kokie cia groziai wub.gif saunuoles jus cia
o cia va radau pas save - gal kam pravers idejos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 06 14, 13:54)
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 14, 10:19)

Labai gražiai žiūrisi raštukas thumbup.gif Ir labai tinka tam pipirui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (suprantu čia tik kaip manekenas ar savininkas šio kepurytės?)

gražiam vyrui viskas tinka lotuliukas.gif , net ir mergaitiškas kepuriukas biggrin.gif
Jis pas mane už saldainį manekenu dirba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 14, 15:52)

Aš ir galvoju drąsus gi vyras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet lengvai paperkamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 14 birželio 2010 - 18:11
QUOTE(praeive @ 2010 06 13, 17:22)
ir auksiniu, ir sidabriniu nerimo siulu buna siulu parduotuvese ( turguj maciau ir pirkau ne karta). jie buna plonyciai ir dedami prie pagrindinio siulo arba is karto sidabrinis su baltu, o auksinis su gelsvu. turkiski, jei gerai pamenu. as pries Kaledas buvau pirkus, snaiges neriau ir burbulus, bet labai greitai sueina, nes kamuoliuke labai mazai ju ten yra. o apnerimui tai tikrai uztektu, aciu uz ideja thumbup.gif

Aš tai pirkau apnerimams MAXI siūlus sidarbinius ir auksinius. smile.gif Atrodo taip pat, o išeiga kaip normalių MAXI siūlų ir pigiau, man regis, gaunasi, nei atskirai aukso ar sidabro gijas pirkti.
Atsakyti