Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Labai grazus visu darba wub.gif

Mano pora kepureliu skrybelaiciu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vauuu kokios puikios kepurytės wub.gif wub.gif wub.gif

Laura mergytės šypsena kerinti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 17:14)
Vauuu kokios puikios kepurytės  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Laura mergytės šypsena kerinti  bigsmile.gif  wub.gif

kepurytes tai kepurytes ale pagyrimas uz sypsena tai sirdi glosto wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 06 13, 18:16)
kepurytes tai kepurytes ale pagyrimas uz sypsena tai sirdi glosto  wub.gif  biggrin.gif

4u.gif tokios šypsenos neįmanoma nepagirti wub.gif

Rodau savo kepuriuką, nėriau berniukui, bet pradėjus raštą, supratau, kad jis labiau mergaitei wub.gif Papuošimas jau sugalvotas, beliko nunarpliot ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 18:31)

Rodau savo kepuriuką, nėriau berniukui, bet pradėjus raštą, supratau, kad jis labiau mergaitei  wub.gif Papuošimas jau sugalvotas, beliko nunarpliot ax.gif

Labai gražus raštas wub.gif , ar tiksliai pagal schemą nėrėt ar keitėt ką?

Beje, gal kas galėtų išversti ax.gif unsure.gif

Для полей провязываем 2 ряда СБН. Во втором ряду делаем прибавки в каждый 5-й столбик. В следующем ряду в каждую вершинку столбика предыдущего ряда провязываем поочередно 1 рельефный столбик и 1 СН. Т.о. крючком №2,1 провязываем три ряда полей. Потом меняем крючок на №2,5 и провязываем еще 2 ряда. На фото видно, что поля становятся перпендикулярно к самой шапочке с первого ряда их провязывания. Последний ряд провязываем рачьим шагом. На последнем фото я показала как выглядит шов. Шляпка готова!
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 06 13, 18:40)
Labai gražus raštas wub.gif , ar tiksliai pagal schemą nėrėt ar keitėt ką?

iš kažkur, nepamenu blush2.gif , persipaišiau raštą, o viršugalvį tiesiog improvizavau ax.gif

jei tiks pamėginau nufotkinti rolleyes.gif
user posted image

dabar beieškant suradau raštuką, kuris puikiai tiktų viršugalviui bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Niu grazu mergytes...
ruda su oranzine,super...patinka derinukas...tik va nezinau ar jis tiktu mano trumpaplaukei,melynakei...bet idegusiai panelytei g.gif
Cia siandien pasidarbavau kiek...mazai mergaiciukei,man be galo grazu,nors labai paprasta...spalva ne tokia,cia labiau alyvine,o siaip rozine...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 06 13, 19:58)

Cia siandien pasidarbavau kiek...

o cia kokie siuliukai? gal tie EVA? g.gif nes ziuriu kad labai blizga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 13 birželio 2010 - 21:25
QUOTE(natuliona @ 2010 06 13, 21:24)
o cia kokie siuliukai? gal tie EVA? g.gif nes ziuriu kad labai blizga  g.gif

ne,cia jei gerai pamenu yarn art violet...jie vos vos storesni uz maxi...Stai sie http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=25,pas mus ju i kaima uzvezdavo,bet dabar nebera...man jie labiau nei maxi patinka...cia is likuciu nerta...
Atsakyti
Na,kaip visad,cia grozybiu kampelis wub.gif
Mano vakar baigta,drauges mergytei,tikiuos savininke bus patenkinta ax.gif
user posted image
Atsakyti
Burka labai elegantiškas kepuriukas wub.gif

Mano šokoladinė jau papuošta ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 13, 11:12)

Noriu paklaust visų, kurios nėrėt tokią skrybėlytę, ar nėrėt tiksliai pagal schemą? Kokios apimties gaunasi skrybėlytė?
Man nesiseka su tokia skrybėlyte, jau kelis kartus ardžiau, vis per didelė mano princesei, ir blynuko eilių sk. mažinau, galvoju gal reikia nert mažiau lapelių, tada gausis mažesnė?
Atsakyti