Labai grazus visu darba
Mano pora kepureliu skrybelaiciu
Vauuu kokios puikios kepurytės
Laura mergytės šypsena kerinti
Laura mergytės šypsena kerinti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 17:14)
kepurytes tai kepurytes ale pagyrimas uz sypsena tai sirdi glosto
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 18:31)
Rodau savo kepuriuką, nėriau berniukui, bet pradėjus raštą, supratau, kad jis labiau mergaitei Papuošimas jau sugalvotas, beliko nunarpliot
Labai gražus raštas , ar tiksliai pagal schemą nėrėt ar keitėt ką?
Beje, gal kas galėtų išversti
Для полей провязываем 2 ряда СБН. Во втором ряду делаем прибавки в каждый 5-й столбик. В следующем ряду в каждую вершинку столбика предыдущего ряда провязываем поочередно 1 рельефный столбик и 1 СН. Т.о. крючком №2,1 провязываем три ряда полей. Потом меняем крючок на №2,5 и провязываем еще 2 ряда. На фото видно, что поля становятся перпендикулярно к самой шапочке с первого ряда их провязывания. Последний ряд провязываем рачьим шагом. На последнем фото я показала как выглядит шов. Шляпка готова!
Niu grazu mergytes...
ruda su oranzine,super...patinka derinukas...tik va nezinau ar jis tiktu mano trumpaplaukei,melynakei...bet idegusiai panelytei
Cia siandien pasidarbavau kiek...mazai mergaiciukei,man be galo grazu,nors labai paprasta...spalva ne tokia,cia labiau alyvine,o siaip rozine...
ruda su oranzine,super...patinka derinukas...tik va nezinau ar jis tiktu mano trumpaplaukei,melynakei...bet idegusiai panelytei
Cia siandien pasidarbavau kiek...mazai mergaiciukei,man be galo grazu,nors labai paprasta...spalva ne tokia,cia labiau alyvine,o siaip rozine...
QUOTE(juratike13 @ 2010 06 13, 19:58)
o cia kokie siuliukai? gal tie EVA? nes ziuriu kad labai blizga
QUOTE(natuliona @ 2010 06 13, 21:24)
o cia kokie siuliukai? gal tie EVA? nes ziuriu kad labai blizga
ne,cia jei gerai pamenu yarn art violet...jie vos vos storesni uz maxi...Stai sie http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=25,pas mus ju i kaima uzvezdavo,bet dabar nebera...man jie labiau nei maxi patinka...cia is likuciu nerta...
Na,kaip visad,cia grozybiu kampelis
Mano vakar baigta,drauges mergytei,tikiuos savininke bus patenkinta
Mano vakar baigta,drauges mergytei,tikiuos savininke bus patenkinta
QUOTE(liamuna @ 2010 06 13, 11:12)
Noriu paklaust visų, kurios nėrėt tokią skrybėlytę, ar nėrėt tiksliai pagal schemą? Kokios apimties gaunasi skrybėlytė?
Man nesiseka su tokia skrybėlyte, jau kelis kartus ardžiau, vis per didelė mano princesei, ir blynuko eilių sk. mažinau, galvoju gal reikia nert mažiau lapelių, tada gausis mažesnė?