Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

pasirodau ir as su pirma vaikiska kepuryte. aciu martynai uz pozavima biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Rodausi ir aš su nauja kepuryte 4u.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
parodysiu ir savąją nunertą bernaičiui rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
jei atsirastu galinciu nunerti ir mum toki grozi, parasykit i AZ.. susitartumem
Noretumem baretes is ne storu siulu... ax.gif gal ir skareles... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Skelbiu savo naujienas...

"Zydroji banga"
Gaila,negaliu perteikti tikrosios spalvos,ji ypatingai grazi wub.gif
user posted image

"Paprastoji žaliuke"
user posted image

"Geliu pieva"
user posted image

"Raudonoji feja"
user posted image

Papildyta:
Ir dar viena ant mano modeliukes,ne jai skirta,per maza maniskei...,bet is tu paciu zydruju siuliuku...ir naujas rasciukas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Dailios ir kruopščiai nunertos kepurytės bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Pasirodau su dar viena savo driugeliuota kepuryte (bei jai i komplektuka pritaikytas zvakes papuosymas) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
prisiziurejau jusu tokiu grozybiu ir pati uzsimaniau pabandyti nunerti. esu savamoksle ir dar tik pradedancioji, tad sedevru nebus.
rodau savo antra blyna biggrin.gif (pirmasis nenufotografuotas buvo drauges mergytei padovanotas)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 08:29)
Dailios ir kruopščiai nunertos kepurytės  bigsmile.gif  wub.gif

aciu...smagu isgirsti ivertinima is asiu bigsmile.gif
QUOTE(liamuna @ 2010 06 13, 11:12)
Pasirodau su dar viena savo driugeliuota kepuryte (bei jai i komplektuka pritaikytas zvakes papuosymas)  blush2.gif

user posted image

vau...nu jau dabar sakykit kokiu siuliuku cia apneret,labai jau graziai ziurisi wub.gif

QUOTE(astaste @ 2010 06 13, 11:38)
prisiziurejau jusu tokiu grozybiu ir pati uzsimaniau pabandyti nunerti. esu savamoksle ir dar tik pradedancioji, tad sedevru nebus.
rodau savo antra blyna

saunuole,toliau taip...labai dailu...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 06 13, 09:23)
Skelbiu savo naujienas...

ooo kiek spalvu wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 06 13, 12:12)
Pasirodau su dar viena savo driugeliuota kepuryte (bei jai i komplektuka pritaikytas zvakes papuosymas)  blush2.gif

super wub.gif is kur gauti tu auksimiu siuliuku g.gif ar cia tik atrodo lad auksiniai?

QUOTE(astaste @ 2010 06 13, 12:38)
rodau savo antra blyna  biggrin.gif

grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 13 birželio 2010 - 13:58
QUOTE(juratike13 @ 2010 06 13, 13:13)

vau...nu jau dabar sakykit kokiu siuliuku cia apneret,labai jau graziai ziurisi wub.gif

cia sv.rudi, labai svelni spalvyte, tik balti buvo dvigubai storesni, gal todel siek tiek svelniau atrodo. 4u.gif medvilne, storis kaip ir Maxi, bet kitas pavadinimas, (Lietuvoj tokiu nemaciau)

QUOTE(natuliona @ 2010 06 13, 14:58)
super  wub.gif is kur gauti tu auksimiu siuliuku  g.gif ar cia tik atrodo lad auksiniai?

jie be blizgesio, sv.rudi. (made in holland, anyta parupino is kazkur), 4u.gif

aciu uz gerus zodzius 4u.gif

Astaste saunus "blynas" thumbup.gif
Papildyta:
Juratike kiek groziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 06 13, 14:58)
\
super  wub.gif is kur gauti tu auksimiu siuliuku  g.gif ar cia tik atrodo lad auksiniai?

ir auksiniu, ir sidabriniu nerimo siulu buna siulu parduotuvese ( turguj maciau ir pirkau ne karta). jie buna plonyciai ir dedami prie pagrindinio siulo arba is karto sidabrinis su baltu, o auksinis su gelsvu. turkiski, jei gerai pamenu. as pries Kaledas buvau pirkus, snaiges neriau ir burbulus, bet labai greitai sueina, nes kamuoliuke labai mazai ju ten yra. o apnerimui tai tikrai uztektu, aciu uz ideja thumbup.gif
Atsakyti