Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(piene_66 @ 2010 06 10, 13:51)

bigsmile.gif wub.gif koks grozis gal butu galima shemute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 06 11, 09:14)
Laba diena merginos. jusu darbeliai tiesiog superiniai wub.gif
gal galetumete pagelbeti?  blush2.gif

bet ji man kaip servetele iseina tiesi, ka as darau ne taip kad ji man neigauna kepurytes formos doh.gif aciu 4u.gif

Pagal sita schemute nesu nerusi, bet kai neri kepuriuka, tai tik virsugalviukas turi but kaip servetele, o toliau akiu skaicius nebedidinamas ir neriama taip istisai, tada ir gaunasi tas gaubtumas. Pacioj pradzioj kai pradejau nert kepuriukus, tai daznai ant savojo vaikino matuodavau, kad atitaikyt ta gaubtuma.

Lexana, visada prasom, jei tik reik kokios konsultacijos. Pagal ana rasteli nunerta gal 5-6 kepurytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaKo: 11 birželio 2010 - 08:16
QUOTE(IngaKo @ 2010 06 11, 10:16)
Pagal sita schemute nesu nerusi, bet kai neri kepuriuka, tai tik virsugalviukas turi but kaip servetele, o toliau akiu skaicius nebedidinamas ir neriama taip istisai, tada ir gaunasi tas gaubtumas. Pacioj pradzioj kai pradejau nert kepuriukus, tai daznai ant savojo vaikino matuodavau, kad atitaikyt ta gaubtuma.

Lexana, visada prasom, jei tik reik kokios konsultacijos. Pagal ana rasteli nunerta gal 5-6 kepurytes smile.gif

pas mane tas gaubtas na niekaip neiseina doh.gif bandysiu eksperimentuoti. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2010 06 11, 07:44)
bigsmile.gif  wub.gif koks grozis gal butu galima shemute blush2.gif

Aciu uz komplimentus 4u.gif
Vientisos schemutes nera, sulipdziau is keliu. Virsus pats pagal schemele is cia 3 zinute; tada neri sachmatukais, o pats krastukas - yra schemute sioj temutej, 456 postas. Drugelis - toj pirminej temutej (kur virsugalvio schemele, ) 4 psl.
Tikiuosi, suprantamai parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 06 11, 00:26)
Įdedu kitos temos nuorodą, nes nuotrauką ne mano, tai nigaliu dėt.
http://www.supermama...?...05616&st=96

nerealu, koks grožis wub.gif bigsmile.gif reiks draugės dukrytei tokią bent panašią nunarpliot, neužilgo turėtų gimt jau wub.gif

pavojinga užeit į šitą temutę, nes pamačius naują kepurytę, jos užsinoriu biggrin.gif nu super jūsų darbeliai, mamytės, tiek meilėsir kruopštumo į juos įdėta wub.gif kiekvienai po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 06 10, 18:06)
Gal mažum raščiuką turėtum? :

natuliona gi idejo is karto po tavo ano prasymo mirksiukas.gif
QUOTE(Carevna @ 2010 06 10, 20:17)
Nu siaubas kiek grožių, aš šiandien pradėjau nert juodais siūlais tai baigiu akis pražiūrėt, kažkokia tragedija kai nepratus  biggrin.gif  biggrin.gif

tamsiais siulais man irgi sunku nert drinks_cheers.gif , nors ir pratusiai biggrin.gif
Atsakyti
Kepurytė mažai mergytei smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai daili kepurytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 11, 14:37)
labai daili kepurytė  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif

man ir patinka sauadsa kepuriukas thumbup.gif - pats tas dabartinėm šiltom dienom, retas, galvytė vaiko nekais, sėdžiu dabar priešais kompą bežiūrėdama į foto ir bandau nuzosinti biggrin.gif kol vaiaks miega pietų miegučio, nes turimos nunertos kepurytės tankesnio raštelio - ir ką grįžta iš lauko manoji su šlapiais plaukais doh.gif

viršugalvį jau nunėriau - tik iš kelių akučių reik nerti tą vidurinį tinklelį ??? kad neplatėtų ir gražiai apgultų galvytę ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 11 birželio 2010 - 14:12
QUOTE(sauadsa @ 2010 06 11, 12:29)
Kepurytė mažai mergytei smile.gif

Sauadsa, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 06 11, 15:09)
man ir patinka sauadsa  kepuriukas  thumbup.gif  - pats tas dabartinėm šiltom dienom, retas, galvytė vaiko nekais, sėdžiu dabar priešais kompą bežiūrėdama į foto ir bandau nuzosinti  kol vaiaks miega pietų miegučio,  nes turimos nunertos kepurytės tankesnio raštelio - ir ką grįžta iš lauko manoji su šlapiais plaukais 

drinks_cheers.gif Va ir aš pirmąją kepurytę user posted image
surezgiau tankesniu rašteliu, tai namie uždėjus pupa iškart ją plešia šalin - per karšta rolleyes.gif Gal lauke bus geriau....

Ačiū už temukę 4u.gif Mezgėjėlėms 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif
QUOTE(J@lanta @ 2010 06 11, 15:09)
viršugalvį jau nunėriau - tik iš kelių akučių reik nerti tą vidurinį tinklelį ??? kad neplatėtų ir gražiai apgultų galvytę ???

Aš iš penkių nėriau. Kepurytė maždaug pusantrų metukų mergytei, galvos apimtis 47 cm. Ne maniškei čia nerta, bet ir savai tikrai tokią nunersiu. Savo mažiukei esu irgi kitokią retesnę nunėrus, tik fotkės dar neturiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 11 birželio 2010 - 20:08