Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Mintė @ 2010 06 04, 09:44)
Labas rytas,
Taip įklimpau šioje temoje, kad kas rytą visų grožių apžiūrėti ateinu smile.gif Visų tokie puikūs darbeliai thumbup.gif , net nevdardinsiu po vieną, kad kurios nors neužmirščiau.
Pagaliau įkeliu savo pirmąjį blyną, kepurytės iš pirmojo puslapio savo variantą  blush2.gif
user posted image

Nuostabi kepuryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2010 06 10, 12:25)
Nuostabi kepuryte  4u.gif

Ačiū, ax.gif
Atsakyti
Rodomes ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 06 09, 19:43)
oi virsugalvio neturiu schemutes ten bet koks tiktu , galima ir nuo kitos kepurytes, as neriu paprasta toki kiaura , paprasciausia platinu iki reikiamo blyno dydzio, o kai jau pradeda riestis neriu pagrindini rastuka. O is gelyciu neriu juostele tokia, aisku kiekviena gelyte atskirai ir sujungiu visas i juostele (as jungiu is karto nerdama), o kai jau yra juostele tai tada ineriu  smile.gif Gleyciu schemos neturiu  smile.gif

Aciu tau labai uz paaiskinima,gal kada nors pabandysiu,labai man grazios tos tavo vadinamos ramunes,vis paseku tavo temute ir prisiziuriu visokiu groziu 4u.gif Saunuole ir darbstuole tu thumbup.gif

Ir noriu tuo paciu pagirt visas kepurytes,ir ju nerejas,labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Prisiziurejus i jusu darbus ir man vis norisi nert ir nert,tik kad neturiu kam.Mano panele beveik nenesioja tu kepuriu,nuneriu ir stovi spintoj verysad.gif Dar noriu viena balta nunert,ir siais metais turbut bus viskas jau.
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 06 10, 09:26)
Is arciau  wub.gif
user posted image

Skubiai reikia šito kepuriuko raštelio, nes rytoj išvažiuoju ir neturėsiu priėjimo prie interneto, o taip noriu pasiimti rankdarbį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 06 10, 10:18)
ten mano tos dvi riuzava su zaliu blush2.gif ten nerta virsugalvis viena spalva, o paskui rastas -viena eile ruzava, kita zalia, viena ruzava, kita zalia..ir gaunas vertikalios linijos wub.gif

Na baigsiu sūneliui kepuriuką ir reikės pabandyti tokius dukrytėms nunarplioti. bigsmile.gif Gal mažum raščiuką turėtum? blush2.gif Nesu tokiu rašteliu nėrusi. smile.gif

QUOTE(IngaKo @ 2010 06 10, 12:59)
Lexana, ten siuliuku raisiot nereikia, labai graziai pasikeicia siuliukas blogojoj pusej.

Labai grazios visu kepurytes, kai prisiziuri, taip mergytes ir norisi smile.gif

Ačiukas, Ingute. friends.gif Bandysiu narplioti. smile.gif Jei ką - žinosiu kur pagalbos ieškotis. smile.gif

Tai va po tokių grožių ir man norisi savo paneles dar labiau apnerti kepuriukais ir dar vienos mergytės prašau D. ... ax.gif
Atsakyti
Viena kepuryte uz kita grazesnes 4u.gif 4u.gif
Saunuoles 4u.gif 4u.gif
Labai malonu, kad viena su kita dalinates rasteliais thumbup.gif
Atsakyti
Nu siaubas kiek grožių, aš šiandien pradėjau nert juodais siūlais tai baigiu akis pražiūrėt, kažkokia tragedija kai nepratus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 29 @ 2010 06 10, 10:39)
SUPER thumbup.gif 
ar tau tiko viskas pagal chema ar teko didinti

Man netiko pagal schemą nuo pat trečios eilės, nes siūliukai Almina storoki, buvo per daug akių, bangavosi, ir man nepatiko. Tad mažinau akių skaičių, ir paskui gavosi ne 10, o 7 lapeliai blynuke. Ir apvadukas ne pagal schemą, o nubeždžionautas nuo gražiosios kepurytės pirmam puslapy blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 10 birželio 2010 - 21:32
Piene 66 nuostabi kepurytė thumbup.gif Dar aišku daug buvo gražių, kur čia visas suminėsi. Vaivorykštės spalvų thumbup.gif
O aš noriu pasirodyt, kaip atrodo naujagimis su mano zuikio kepuryte blush2.gif
Įdedu kitos temos nuorodą, nes nuotrauką ne mano, tai nigaliu dėt.
http://www.supermama...?...05616&st=96
Atsakyti
Tute, fantastika tiesiog. wub.gif Kaip gražu. wub.gif
Atsakyti
Laba diena merginos. jusu darbeliai tiesiog superiniai wub.gif
gal galetumete pagelbeti? blush2.gif
neriu pagal sita rasteli kepuryte user posted image
bet ji man kaip servetele iseina tiesi, ka as darau ne taip kad ji man neigauna kepurytes formos doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti