Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(lauramama @ 2010 06 02, 22:22)
Imesiu kelias kepurytes,kurias neriau pavasariniai gerumo akcijai. Modeliukas labai nenorejo skarytes demonstruoti  smile.gif

Kaip pamatuojat kokios apimties reikia skarytei g.gif blush2.gif

Labai gražūs darbai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 03 birželio 2010 - 08:36
QUOTE(Inetux @ 2010 06 03, 09:35)
Kaip pamatuojat kokios apimties reikia skarytei g.gif  blush2.gif

Labai gražūs darbai wub.gif

imu galvytes apimty ir kol kas man visos pavyko,tai yra skarytes nuo krasto iki krasto daraui kiek yra galvytes apimtis,na gali 1 cm mazesnia daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 06 03, 10:06)
imu galvytes apimty ir kol kas man visos pavyko,tai yra skarytes nuo  krasto iki krasto daraui kiek yra galvytes apimtis,na gali 1 cm mazesnia daryt  mirksiukas.gif

Aišku, ačiū 4u.gif Tas ir domino, lygią galvytės apimčiai daryt ar mažesnę.

Va dar čia radau labai neblogų kepuryčių ir ne tik su aprašymais ir net išmatavimais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 03 birželio 2010 - 09:23
QUOTE(piene_66 @ 2010 06 02, 14:36)
Sunshine - 18psl sios temutes yra schema smile.gif

O dar gal galėtume pagelbėt?? Nelabai suprantu kas ten rusiškai aprašyta, ką reikia padaryti mezgant pagal antrą skemą g.gif
Atsakyti
Oi kokia daili skaryte ir spalvyte slabai jau super...

Gal kas turite scemute arba paaiskint galite,kaip nerti berniukams surisamas gale kepurytes su ta uodegele g.gif ,aciu
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 06 03, 09:52)
O dar gal galėtume pagelbėt?? Nelabai suprantu kas ten rusiškai aprašyta, ką reikia padaryti mezgant pagal antrą skemą  g.gif

O ka reikia daryt? Tiesiog pagal schema mezgiau toliau, 3 stulpeliai - 3 akutes - 3 stulpeliai...As net neskaiciau to rusisko aprasymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2010 06 03, 11:32)
O ka reikia daryt? Tiesiog pagal schema mezgiau toliau, 3 stulpeliai - 3 akutes - 3 stulpeliai...As net neskaiciau to rusisko aprasymo blush2.gif

Aš taip irgi neriu, tik pabandžiau skaityt tą aprašymą kažką lyg ten keist reikia, bet va iki galo nesuprantu smile.gif Tai darysiu toliau kaip schemoje
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 06 03, 10:52)
O dar gal galėtume pagelbėt?? Nelabai suprantu kas ten rusiškai aprašyta, ką reikia padaryti mezgant pagal antrą skemą  g.gif

ten tiesiog parasyta kad reikia 2se vietose daryt po 12 a, tam kad susidarytu tokios skylutes, norint prakysti vaiko plauku uodegas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 03, 12:23)
ten tiesiog parasyta kad reikia 2se vietose daryt po 12 a, tam kad susidarytu tokios skylutes, norint prakysti vaiko plauku uodegas wink.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Juostele plaukams
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
Taip įklimpau šioje temoje, kad kas rytą visų grožių apžiūrėti ateinu smile.gif Visų tokie puikūs darbeliai thumbup.gif , net nevdardinsiu po vieną, kad kurios nors neužmirščiau.
Pagaliau įkeliu savo pirmąjį blyną, kepurytės iš pirmojo puslapio savo variantą blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Rodausi ir aš kepuriuką trimetei panelytei
user posted image
Atsakyti