HappyAngel Va čia prašom visa informacija apie tokį kepuriuką
http://club.osinka.r...54716?&start=45
Sveikos,Tute-o as noreciau gelytes ne tik kepses,bet ir gelytes schemutes.Jei galesi imesk.Aciu.
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 05 20, 21:07)
labai grazi kepuryte,kaip ta gelyte neriasi >?
kaip matau ta gėlytė pagal tą pačia schemą visoms skirtingai gaunasi
o aš galvojau, kad čia tik man nepasisekė nunerti taip kaip parodyta
juokingiausia, kad ten net vaizdinė nėrimo medžiaga pateikta, o vis tiek nesigauna.
bet visų gėlytės nors ir skirtingai gavosi, bet šauniai atrodo
http://www.samodelki.com.ua/node/1002
QUOTE(Shoricel @ 2010 05 20, 20:40)
kaip matau ta gėlytė pagal tą pačia schemą visoms skirtingai gaunasi
ta pati norejau parasyt
Ale kiek graziu kepuriuku prineret visos rezgiau minti panelytei rankinuka prie skrybeliuko nunert,ale ne,groziu prisiziurejau,einu vel kepure pradet mazajai
QUOTE(Nenyte82 @ 2010 05 20, 19:38)
Sveikos,Tute-o as noreciau gelytes ne tik kepses,bet ir gelytes schemutes.Jei galesi imesk.Aciu.
O tu gali pas mane į svečius užsukt ir parodysiu O gėlytę čia iš galvos nėriau. Ryt bandysiu schemos tada paieškot panašios. Jei nerasiu, tada papiešiu arba nupasakosiu.
QUOTE(tute28 @ 2010 05 20, 19:53)
O tu gali pas mane į svečius užsukt ir parodysiu O gėlytę čia iš galvos nėriau. Ryt bandysiu schemos tada paieškot panašios. Jei nerasiu, tada papiešiu arba nupasakosiu.
Uzsukciau,betbiski per toli gyveni nuo manes Noriu kokios nors panasios i tavo,gali but ir daugiau sluoksniu.Nuneriai merginai savo tokia labai reta kepse,ir nesugalvoju kaip papuost.
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 05 20, 21:07)
labai grazi kepuryte,kaip ta gelyte neriasi >?
mačiau jau įdėjo nuorodą
Ale tikrai kaip skirtingai visoms gaunasi. Nors dabar pas mane galėjo įtakos turėti, tai kad mažyei galvytei nėriau, tai su kitokiu vąšiuku, nes kitaip būtų per pusę galvos ta gėlytė. Tai aš nėriau su maxi siūlais 0,7 vąšeliu Sakau gal tai ir įtakojo
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 20, 21:19)
Puikios kepurytės , saulėtos , linksmos Man pačiai labiau kuklesnės, tai tutės ir Niktės labai labai
Aš šian ir pradėjau narpliot kepuriuką, bet kadangi siūlai margi, jokio raštuko nedėjau
Aš šian ir pradėjau narpliot kepuriuką, bet kadangi siūlai margi, jokio raštuko nedėjau
Man irgi gražios tos margos, bet pati asmeniškai labiau mėgstu kuklesnes
QUOTE(liamuna @ 2010 05 20, 21:20)
Va kažkas sakė kad nėra berniukams kepuryčių Labai šauni
Aš pačių aplikacijų daug turiu į kompą išsiseivinusi, ale taip ir neteko kažkaip pabandyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 20, 19:19)
Puikios kepurytės , saulėtos , linksmos Man pačiai labiau kuklesnės, tai tutės ir Niktės labai labai
Ačiuks.
Laukiam tavojo rezultato.
QUOTE(Niktė @ 2010 05 20, 22:04)
Va kažkas sakė kad nėra berniukams kepuryčių Labai šauni
Papildyta:
O man atrodo kad ta gele turi but is labai storu siulu, kad taip susisuktu.
Bet kokiu atveju visi variantai labai patiko, nes neiprasta gele gaunasi
liamuna sauni kepuryte
visu kitu irgi nuostabios
visu kitu irgi nuostabios
Labuka ! Gal netycia turi shemyte ? As jau amziu amzius ieskau savo berniukui kepurytes shemutes ,bet vis nesekmingai .. Mergytem daug visokiu yra ,o berniukam beveik nieko ,jei ir andu kokia tai be shemos ..
QUOTE(liamuna @ 2010 05 20, 19:20)