labai jau graži, schemutės turbūt nėra...
o kokiso ten gėlytės, tikros?
QUOTE(saldainia @ 2010 06 01, 21:50)
schemutes nera,nes ten viskas zemu stulpeliu nerat.o gelytes tikros
Sveikos, aciu uz pagyras
Nerta is MAXI margu, pernai dar esu nerus va tokia, kuri ir buvo ikvepeja sitosios.
Scemutes tai neturiu, rastelis pagrindinis tai va toks va kaip 12
Platint stengiaus panasiai, kaip sis rastas.
Gal priklauso koks rastas ir kaip issidesto man tai atrodo pasiteisino siuo rasteliu
Nerta is MAXI margu, pernai dar esu nerus va tokia, kuri ir buvo ikvepeja sitosios.
QUOTE(astulia @ 2010 06 01, 16:20)
kaip puikiai atrodo iš tokių siūlų gal schemute pasidalintum
Scemutes tai neturiu, rastelis pagrindinis tai va toks va kaip 12
Platint stengiaus panasiai, kaip sis rastas.
QUOTE(Niktė @ 2010 06 01, 18:00)
Man labai gražu tokie siūlai. Bet aš irgi bandžiau nerti, bet man tas raštas kažkaip persipynė tokiais plėmais ir negrąžiai gavosi.
Buvo įdėta, yra pirmoje temos žinutėje
Buvo įdėta, yra pirmoje temos žinutėje
Gal priklauso koks rastas ir kaip issidesto man tai atrodo pasiteisino siuo rasteliu
QUOTE(chimera @ 2010 06 02, 08:58)
pas Jus visai kitaip gavosi, o mano va
Apačioje jau pasigavo tempas ir visai nieko, bet va viršuje kol platinau ten košė ir nėra grožio. Pati kepurytė buvo nedidelė matyt todėl ir taip gavosi. nes žiūriu kai didesniems vaikučiams neriama tai gražiai atrodo
Na... kitoks rastas - kitoks vaizdas, bet nepasakyciau kad negrazu, visai tendencingai spalvos pereina, man visai grazu, dadejus koki nors sviesesni papuosala, pvz gelyte ar drugeli, butu super
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 01, 22:23)
mano mazes kriksto kepuryte
Tikra damutė
Prisiziurejau grazuoliu kepuriu
Pasirodysiu ir as
Berniukiskoji dar be dekoraciju, bet galvoju, kad greiciausiai paliksiu tokia Vis tik sunkiausias darbas yra sugalvot kaip papuost kepuryte, ir tai igyvendint. Nunerimas- tai mizeris
O cia tiesiog pora is pacios nerimo karjeros pradzios. Nieko ispudingo, bet mano dusiai tiesiog mieli darbeliai
Pasirodysiu ir as
Berniukiskoji dar be dekoraciju, bet galvoju, kad greiciausiai paliksiu tokia Vis tik sunkiausias darbas yra sugalvot kaip papuost kepuryte, ir tai igyvendint. Nunerimas- tai mizeris
O cia tiesiog pora is pacios nerimo karjeros pradzios. Nieko ispudingo, bet mano dusiai tiesiog mieli darbeliai
QUOTE(Macarena @ 2010 06 02, 10:59)
kokios visos grazios
berniukiska tokia ir palikciau manau nereikia juokiu jai papuosimu
baltos ir oranzines neiziuriu rastuko gal galima schmemutes, ar bent is arciau rastuka
QUOTE(natuliona @ 2010 06 01, 20:11)
ne tokia ir kukli, kai su ruadonu
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 01, 21:23)
grazu, ypac tos rozes tikros
QUOTE(Macarena @ 2010 06 02, 09:59)
kokie zmones
grazi Domciaus kiepa gavos aisku, ir Dainoskos
o del papuosimu as geriau tris kiepas nunericiau nei vienai papuopsimus sugalvociau mergina ten gerule ant oranzines
Papildyta:
macarena, o oranzines rastas sitoks, ar cia kitas? neiziurau
Vis groziuosi jusu darbeliais
Idedu ir savo nertas dvi kepurytes, fotografuota ant leles, todel neitemptos pilnai, nes galva mazesne
Idedu ir savo nertas dvi kepurytes, fotografuota ant leles, todel neitemptos pilnai, nes galva mazesne
QUOTE(natuliona @ 2010 06 02, 11:06)
kokios visos grazios
baltos ir oranzines neiziuriu rastuko gal galima schmemutes, ar bent is arciau rastuka
Aciu
Oranzines rastuka idejo Bonda- zalia ta O baltos schemutes reiketu paieskoti, seniau jau neriau ja
Bonda, ale tu tai visas macius
Dar klausimas- skaryciu nerejoms. Ta placioji dalis, kur palei kakta eina, kaip jos ilgis matuojasi? Tiek, kiek vaiko galvos apimtis? ar maziau?
PS Radau oranzine:
Balta:
QUOTE(Macarena @ 2010 06 02, 11:07)
Bonda, ale tu tai visas macius
Dar klausimas- skaryciu nerejoms. Ta placioji dalis, kur palei kakta eina, kaip jos ilgis matuojasi? Tiek, kiek vaiko galvos apimtis? ar maziau?
pirmos nebuvau macius
jie kam reiks to rasto, kur as zalia imeciau, o macarena oranzine -turiu
del skaros matuoji ant manekenes ir orientuojies
o blata man labai panasi, kaip as gelsva siemet neriau..gal tokia pat?