Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

labai jau graži, schemutės turbūt nėra...
o kokiso ten gėlytės, tikros?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 06 01, 21:50)
labai jau graži, schemutės turbūt nėra...
o kokiso ten gėlytės, tikros?

schemutes nera,nes ten viskas zemu stulpeliu nerat.o gelytes tikros wink.gif
Atsakyti
Sveikos, aciu uz pagyras 4u.gif

Nerta is MAXI margu, pernai dar esu nerus va tokia, kuri ir buvo ikvepeja sitosios.
user posted image

QUOTE(astulia @ 2010 06 01, 16:20)
kaip puikiai atrodo iš tokių siūlų  bigsmile.gif  wub.gif  gal schemute pasidalintum  blush2.gif

Scemutes tai neturiu, rastelis pagrindinis tai va toks va kaip 12
user posted image

Platint stengiaus panasiai, kaip sis rastas.

QUOTE(Niktė @ 2010 06 01, 18:00)
Man labai gražu tokie siūlai. Bet aš irgi bandžiau nerti, bet man tas raštas kažkaip persipynė tokiais plėmais ir negrąžiai gavosi.
Buvo įdėta, yra pirmoje temos žinutėje

Gal priklauso koks rastas ir kaip issidesto g.gif man tai atrodo pasiteisino siuo rasteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 06 02, 08:58)
Gal priklauso koks rastas ir kaip issidesto  g.gif  man tai atrodo pasiteisino siuo rasteliu  4u.gif

pas Jus visai kitaip gavosi, o mano va
user posted image

Apačioje jau pasigavo tempas ir visai nieko, bet va viršuje kol platinau ten košė ir nėra grožio. Pati kepurytė buvo nedidelė matyt todėl ir taip gavosi. nes žiūriu kai didesniems vaikučiams neriama tai gražiai atrodo g.gif
Atsakyti
Na... kitoks rastas - kitoks vaizdas, bet nepasakyciau kad negrazu, visai tendencingai spalvos pereina, man visai grazu, dadejus koki nors sviesesni papuosala, pvz gelyte ar drugeli, butu super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 01, 22:23)
mano mazes kriksto kepuryte

Tikra damutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prisiziurejau grazuoliu kepuriu drinks_cheers.gif
Pasirodysiu ir as blush2.gif
Berniukiskoji dar be dekoraciju, bet galvoju, kad greiciausiai paliksiu tokia blush2.gif Vis tik sunkiausias darbas yra sugalvot kaip papuost kepuryte, ir tai igyvendint. Nunerimas- tai mizeris biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia tiesiog pora is pacios nerimo karjeros pradzios. Nieko ispudingo, bet mano dusiai tiesiog mieli darbeliai wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 06 02, 10:59)

wub.gif kokios visos grazios wub.gif
berniukiska tokia ir palikciau thumbup.gif manau nereikia juokiu jai papuosimu wub.gif

baltos ir oranzines neiziuriu rastuko smile.gif gal galima schmemutes, ar bent is arciau rastuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 06 01, 20:11)

mano kukli  biggrin.gif

ne tokia ir kukli, kai su ruadonu thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Olaiva @ 2010 06 01, 21:23)
mano mazes kriksto kepuryte

grazu, ypac tos rozes tikros wub.gif

QUOTE(Macarena @ 2010 06 02, 09:59)

kokie zmones bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
grazi Domciaus kiepa gavos wub.gif thumbup.gif aisku, ir Dainoskos wub.gif

o del papuosimu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as geriau tris kiepas nunericiau nei vienai papuopsimus sugalvociau blush2.gif 4u.gif mergina ten gerule ant oranzines thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
macarena, o oranzines rastas sitoks, ar cia kitas? g.gif neiziurau g.gif

user posted image
Atsakyti
Vis groziuosi jusu darbeliais wub.gif
Idedu ir savo nertas dvi kepurytes, fotografuota ant leles, todel neitemptos pilnai, nes galva mazesne smile.gif
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 06 02, 11:06)
wub.gif kokios visos grazios  wub.gif 
berniukiska tokia ir palikciau  thumbup.gif manau nereikia juokiu jai papuosimu  wub.gif

baltos ir oranzines neiziuriu rastuko  smile.gif gal galima schmemutes, ar bent is arciau rastuka  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif

Oranzines rastuka idejo Bonda- zalia ta smile.gif O baltos schemutes reiketu paieskoti, seniau jau neriau ja blush2.gif

Bonda, ale tu tai visas macius drinks_cheers.gif

Dar klausimas- skaryciu nerejoms. Ta placioji dalis, kur palei kakta eina, kaip jos ilgis matuojasi? Tiek, kiek vaiko galvos apimtis? ar maziau? 4u.gif

PS Radau oranzine:
user posted image

Balta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 02 birželio 2010 - 11:25
QUOTE(Macarena @ 2010 06 02, 11:07)

Bonda, ale tu tai visas macius drinks_cheers.gif

Dar klausimas- skaryciu nerejoms. Ta placioji dalis, kur palei kakta eina, kaip jos ilgis matuojasi? Tiek, kiek vaiko galvos apimtis? ar maziau? 4u.gif

pirmos nebuvau macius biggrin.gif wub.gif

jie kam reiks to rasto, kur as zalia imeciau, o macarena oranzine -turiu tongue.gif

del skaros g.gif matuoji ant manekenes ir orientuojies lotuliukas.gif

o blata man labai panasi, kaip as gelsva siemet neriau..gal tokia pat? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 birželio 2010 - 11:33