Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Mergaites, iskilo klausimas, kaip nert kepuryte, kur pirmam psl ikelta, Tutes28, su "kvarbatkom" biggrin.gif nelabai supratau, ar tas kvarbatkas reikia atskirai nunert ir tada prijungt prie kepurytes, ar cia viskas kartu neriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2010 06 01, 08:55)
Mergaites, iskilo klausimas, kaip nert kepuryte, kur pirmam psl ikelta, Tutes28, su "kvarbatkom" biggrin.gif nelabai supratau, ar tas kvarbatkas reikia atskirai nunert ir tada prijungt prie kepurytes, ar cia viskas kartu neriasi? g.gif

Viskas kartu. 4u.gif Neri nuo viršaus blynuką. Tada dar eilių, kiek reikia. Tada nuneri tą kvarbatkytę, ją atlenki į save, Kad siūlo nereiktų traukti, jei ta pati spalva nuneri kelias pynelės kilpeles, prijungi prie mezginio. Tada neri tinklelį, vėl kvarbatkytę. Vėl ją atlenki ir tt... Jei dar bus neaišku, parašyk az paaiškinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 01 birželio 2010 - 10:36
QUOTE(tute28 @ 2010 06 01, 10:36)
Viskas kartu.  4u.gif  Neri nuo viršaus blynuką. Tada dar eilių, kiek reikia. Tada nuneri tą kvarbatkytę, ją atlenki į save, Kad siūlo nereiktų traukti, jei ta pati spalva nuneri kelias pynelės kilpeles, prijungi prie mezginio. Tada neri tinklelį, vėl kvarbatkytę. Vėl ją atlenki ir tt... Jei dar bus neaišku, parašyk az paaiškinsiu.

Jau viskas aisku smile.gif labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dar viena kepuryte parodau, tik gelyte truputi susiskleidus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 06 01, 15:05)

as is panasius siulu biggrin.gif wub.gif thumbup.gif , o gal ir tokiu pat net -pradejau nert biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 birželio 2010 - 15:22
QUOTE(chimera @ 2010 06 01, 16:05)
Sveikos,

kaip puikiai atrodo iš tokių siūlų bigsmile.gif wub.gif gal schemute pasidalintum blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man labai gražu tokie siūlai. Bet aš irgi bandžiau nerti, bet man tas raštas kažkaip persipynė tokiais plėmais ir negrąžiai gavosi.

QUOTE(astulia @ 2010 06 01, 16:20)
kaip puikiai atrodo iš tokių siūlų  bigsmile.gif  wub.gif  gal schemute pasidalintum  blush2.gif

Buvo įdėta, yra pirmoje temos žinutėje
Atsakyti
Kazkas prašė žalios kepuraitės scemos...ji iš galvos... ax.gif

Usnis, o gėlytė štai čia:
http://www.samodelki.com.ua/node/1002
Atsakyti
mergaitės, gal galit įkelt berniukiškos kepurytės schemą, kur gale susiriša? nes tiek temų perskaityt tai per daug truputįsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 01 birželio 2010 - 19:54

faina wub.gif

mano kukli biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2010 06 01, 20:14)
Kazkas prašė žalios kepuraitės scemos...ji iš galvos... ax.gif

Usnis, o gėlytė štai čia:
http://www.samodelki.com.ua/node/1002