Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Pasirodau ir aš su savo narpalionėm blush2.gif Trijų dar niekaip neprisiruošiu nufotografuoti ax.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Tik nuo baltos gėlę jau nuardžiau, nepatiko man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2010 05 29, 20:26)
Va ant mano "pankes" kaip atrodo smile.gif:
user posted image
Neriau vienguba, bet perplaciai gavosi ir negraziai atrode ant galvytes, tai perlenkus pusiau susiuvau ir gavosi kaip lankelis ax.gif

lotuliukas.gif tikra panke,bet labai grazi bigsmile.gif ir juostele grazi thumbup.gif
Reburd,grazios kepurytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 05 29, 19:35)
Kokios fainos tos gelytes ar kas ten,kur kaba sone.Kaip jos neriasi?

neriasi tai labai paprastai, bet kadangi tai mano fantaziju vaisius, tai bandysiu paaiskinti smile.gif tikiuosi suprasit smile.gif

is pradziu neriasi kaip kamuoliukas apvaliai, platinama tiek, kokio dydzio nori tureti kamuoliuka, tada toliau neriama jau nebeplatinant (cia kaip kepuryte, tokiu paciu principu), viduryje kitokios spalvos siulu nuneriau tuos lapelius, o paskui baltu siulu uzbaigiau, tik jau siaurindama. I vidu prikimsau sintipono.
Stai ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2010 05 29, 22:05)
neriasi tai labai paprastai, bet kadangi tai mano fantaziju vaisius, tai bandysiu paaiskinti smile.gif tikiuosi suprasit smile.gif

is pradziu neriasi kaip kamuoliukas apvaliai, platinama tiek, kokio dydzio nori tureti kamuoliuka, tada toliau neriama jau nebeplatinant (cia kaip kepuryte, tokiu paciu principu), viduryje kitokios spalvos siulu nuneriau tuos lapelius, o paskui baltu siulu uzbaigiau, tik jau siaurindama. I vidu prikimsau sintipono.
Stai ir viskas smile.gif

O tai tie raudoni lapeliai prinerti atskirai,kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 05 29, 22:00)
O tai tie raudoni lapeliai prinerti atskirai,kaip suprantu?

taip, jie atskirai prinerti
Atsakyti
http://public.fotki....levo-lapas.html[/IMG] Kazkam reikejo klevo lapo chemutes, idedu biggrin.gif
Papildyta:
[IMG]http://picasaweb.google.lt/101256403950602759513/Downloads?authkey=Gv1sRgCIzv3d7d6YK8YA#5476813601035506514/IMG o cia megzta rozyte kepurelem papuosti tinka
Atsakyti
Kokiu graziu darbeliu prineret wub.gif juosteles labai grazios,reik ir man gal pabandyt g.gif
Niu,ir rodomes tongue.gif
Kepuriuka jau rodem,ale dabar prisiderinom ir leliukui tongue.gif
user posted image
Ir savaitgalio darbelis maziukei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2010 05 29, 18:26)
Va ant mano "pankes" kaip atrodo smile.gif:
user posted image
Neriau vienguba, bet perplaciai gavosi ir negraziai atrode ant galvytes, tai perlenkus pusiau susiuvau ir gavosi kaip lankelis ax.gif

Panke nereali wub.gif bandysiu ir as panasu narpliot thumbup.gif
Atsakyti
Burka puikiai nunarpliojai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 05 30, 14:26)
Kaip grazu bigsmile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 30, 16:56)
Burka puikiai nunarpliojai  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu uz pagyras blush2.gif ryt dar viena pradesiu bigsmile.gif jau MB nesupranta kam tu kepuriu tiek reik doh.gif ka tie vyrai supranta, tigi reik prie kiekvieno rubo tinkancia turet lotuliukas.gif o tuo paciu ir nerimo igudzius tobulint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 30 gegužės 2010 - 17:15
vakar benaršydama SM užtikau tokias vienos mamytės parduodamas juosteles, gal kam kaip idėja pravers ax.gif tikiuos, labai ji nesupyks, kad platinu 4u.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti