Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Shoricel @ 2010 05 27, 22:17)
gal galima būtų gauti šitos kepurytės kvarbatkų nėrimo schemutę  ax.gif
man labai gražu, kai leliukiškom mergytėm uždeda kepurytes su tokiom didelėm kvarbatkėlėm

Bandysiu paieskoti ir ikelsiu kazka panasaus kaip tas kvarbatkas nunert, nes dali idejos kazkur nuziurejau, kita dali savo nuoziura papildziau 4u.gif
Atsakyti
O čia mūsų naujoji kepurė 4u.gif Kadangi labai mėgstam keliolika kartų nuo galvos nutempt ir vėl užsidėt, tai nunėriau ir įvėriau juostelę, kad būtų galima reguliuot kepurės apimtį, nes kartais atrodo kaip su maišu ant galvos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2010 05 28, 13:08)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 05 28, 13:43)
O galima butu tokios schemute kokia ar siaip zodziais nupasakoti kaip nerta? Pagalvojau kad mielai toki modeli nusinarpliociau sau  4u.gif

ir man reikėtų šitos aprašymo blush2.gif ir aš dar norėčiau kokį snapelį prinert g.gif
Atsakyti
Sveikos,

stai ir mano dar viena smile.gif

http://picasaweb.goo...378915912595330
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2010 05 28, 20:52)

wub.gif graži ir kraštukas dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 05 28, 15:19)
kokios jūs šaunuolės!!!! Visą temą peržiūrėjau.Kažkada labai senai nerdavau, bet dabar jau nė schemų dorai nebesuprantu  doh.gif  Reikės atgavinti  gal įgūdžius, nes užsimaniau irgi tokios kepurytės dukrai.

Na, aš neriu vasarai iš lininių siūliukų. Taip tinka medvilniniai. Na ir skirti nėrimui. Fantazijai ribų nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2010 05 28, 20:36)
Džiugu kai ir aš galiu kažkuom pagelbėti mirksiukas.gif , labai daili kepurytė thumbup.gif
Visų labai gražūs darbeliai 4u.gif , taip ir niežti nagus vėl kokį kepuriuką pradėti biggrin.gif , tik dabar kepurytės turės eilės palaukt, pradėjau Tutės gražiają kvarbatkuotą suknytę  blush2.gif

thumbup.gif Oi laukiam laukiam, pabaigtuvių laukiam biggrin.gif Atsiprašau, kad ne į kepuriukų temą, bet žodžiai tiesiog išsiliejo blush2.gif
Atsakyti
Labutis gal kas turit skareliu schemuciu kokiu nelabai sudetingu busiu labai dekinga wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nuneriau ir as si ta:
user posted image
Va ant mano "pankes" kaip atrodo smile.gif:
user posted image
Neriau vienguba, bet perplaciai gavosi ir negraziai atrode ant galvytes, tai perlenkus pusiau susiuvau ir gavosi kaip lankelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.ieva: 29 gegužės 2010 - 18:54
QUOTE(neringa0414 @ 2010 05 29, 15:19)
Labutis gal kas turit skareliu schemuciu kokiu nelabai sudetingu busiu labai dekinga  wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 29 gegužės 2010 - 19:25
QUOTE(kribut @ 2010 05 28, 20:52)

Kokios fainos tos gelytes ar kas ten,kur kaba sone.Kaip jos neriasi?
Atsakyti