as kaip visuomet pagal savo damutes pageidavimus buvo pasakyta -noriuuu sraiges o as cia nenorejau nieko det, nes man sitas rastas bet... ne man gi nesiot
QUOTE(bonda @ 2010 05 27, 14:55)
as kaip visuomet pagal savo damutes pageidavimus buvo pasakyta -noriuuu sraiges o as cia nenorejau nieko det, nes man sitas rastas bet... ne man gi nesiot
Kas kart vis nustabini su savo kiepkom .Kiek tavo mergina jų turi
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 27, 14:02)
Kas kart vis nustabini su savo kiepkom .Kiek tavo mergina jų turi
aciu
siemet kazkaip nedaug nes pernykscias beveik visas atidaviau..tai dabar atidirbineju
siaip as labai nemegstu tuo paciu rastu vis nert o tik visokius naujus bandyt -zodziu, megeja pavargt
bonda gal turi savo albumą, kur visą grožį nertą laikai?
QUOTE(bonda @ 2010 05 27, 14:55)
na ir sugalvojai idomiai labai ziurisi
Bonda, suuuuuper sraigutė labai fainiai sugalvojai
QUOTE(bonda @ 2010 05 27, 13:55)
nuostabi sraige Olaiva puiki kepuryte
as dar tokiu Olaivu turiu
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 05 27, 15:46)
gal galetumet man pradedanciajai nerejai paaiskint, kaip issineria antroj eilutej, tas zenklas kaip A raide?
ten reikia su 1 uzmetimu megzti stulpeli,bet jo iki galo nepabaigti,nepratraukti siulo paskutini karta,tada i kita pyneles kilpa durti ir daryti kita stulpeli su 1 uzmetimu.ir juos abusužždu kartu sumegzti.na nzn ar aisq bus...
bonda, graži sraigytė
Rurisama kepuryte - liuks ideja, labai labai patiko
o Bondos sraige - suzaveta
o cia manoji ka tik uzbaigta -
o Bondos sraige - suzaveta
o cia manoji ka tik uzbaigta -