Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

as kaip visuomet pagal savo damutes pageidavimus biggrin.gif lotuliukas.gif buvo pasakyta -noriuuu sraiges doh.gif lotuliukas.gif o as cia nenorejau nieko det, nes man sitas rastas wub.gif wub.gif wub.gif bet... ne man gi nesiot 4u.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 gegužės 2010 - 13:56
QUOTE(bonda @ 2010 05 27, 14:55)
as kaip visuomet pagal savo damutes pageidavimus biggrin.gif  lotuliukas.gif  buvo pasakyta -noriuuu sraiges doh.gif  lotuliukas.gif o as cia nenorejau nieko det, nes man sitas rastas wub.gif  wub.gif  wub.gif bet... ne man gi nesiot 4u.gif  mirksiukas.gif

Kas kart vis nustabini su savo kiepkom wub.gif .Kiek tavo mergina jų turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 27, 14:02)
Kas kart vis nustabini su savo kiepkom  wub.gif .Kiek tavo mergina jų turi  bigsmile.gif

aciu wub.gif
siemet kazkaip nedaug ax.gif nes pernykscias beveik visas atidaviau..tai dabar atidirbineju lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siaip as labai nemegstu tuo paciu rastu vis nert blush2.gif o tik visokius naujus bandyt -zodziu, megeja pavargt lotuliukas.gif
Atsakyti
bonda gal turi savo albumą, kur visą grožį nertą laikai?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 27, 14:55)
as kaip visuomet pagal savo damutes pageidavimus biggrin.gif  lotuliukas.gif  buvo pasakyta -noriuuu sraiges doh.gif  lotuliukas.gif o as cia nenorejau nieko det, nes man sitas rastas wub.gif  wub.gif  wub.gif bet... ne man gi nesiot 4u.gif  mirksiukas.gif

na ir sugalvojai bigsmile.gif idomiai labai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Bonda, suuuuuper sraigutė thumbup.gif labai fainiai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutes, auksarankes smile.gif . Labai grazus visu darbeliai, vieni uz kitus grazesnes, isradingesnes kepurytes wub.gif Atrodo tureciau mergaite, tai kai prinerciau blush2.gif

Va vizgi neatsilaikiau ir pora nuneriau sesers mergaitei ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 27, 13:55)

user posted image

nuostabi sraige Olaiva thumbup.gif biggrin.gif puiki kepuryte thumbup.gif
as dar tokiu Olaivu turiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 gegužės 2010 - 15:50
gal galetumet man pradedanciajai nerejai paaiskint, kaip issineria antroj eilutej, tas zenklas kaip A raide?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 05 27, 15:46)
gal galetumet man pradedanciajai nerejai paaiskint, kaip issineria antroj eilutej, tas zenklas kaip A raide?

user posted image

ten reikia su 1 uzmetimu megzti stulpeli,bet jo iki galo nepabaigti,nepratraukti siulo paskutini karta,tada i kita pyneles kilpa durti ir daryti kita stulpeli su 1 uzmetimu.ir juos abusužždu kartu sumegzti.na nzn ar aisq bus...
Atsakyti
bonda, graži sraigytė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 27 gegužės 2010 - 15:54
Rurisama kepuryte - liuks ideja, labai labai patiko
o Bondos sraige - suzaveta wub.gif

o cia manoji ka tik uzbaigta -

user posted image

user posted image
Atsakyti