Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(mime @ 2010 05 27, 11:22)
Liuks kepurytė thumbup.gif bet jau ir matosi, kad kepurytės nesilaiko mirksiukas.gif rankytė jau paruošta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ir taip vos spėjau nufotografuot, visas kambarys fotkėj išplaukęs gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Astulia, liuks kepuriukas thumbup.gif Na ką padarysi, kad nepatinka mamos mados biggrin.gif Paaugs pora mėnesiukų ir gal jau patiks tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 05 27, 11:24)
tai ir taip vos spėjau nufotografuot, visas kambarys fotkėj išplaukęs gavosi  lotuliukas.gif

bigsmile.gif labai graži kepurytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 05 26, 20:02)
sveikos, radau kitoj temoj tokias kepures ir paaiškinimą, kaip jas nert, bet taip neaiškiai (bent jau man...  ax.gif ) paaiškinta ir po paaiškinimu buvus nuotrauka, kurioje nupiešta ir turėjo iš to paaiškėt, bet tos foto jau nėra.

Vienu žodžiu smile.gif noriu paklaust, gal galit kas nors paaiškint kaip čia?  g.gif

tai imesk nuoroda i ta kita tema kur paaiskinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 05 26, 10:06)
Aš apimtį skaičiuoju taip. Galvos apimtį tarkim 48 cm dalinu iš 3,14 ir dar dalinu iš 2 ir gaunasi 7,6, tai tiek cm darau nuo viduriuko platindama, o paskui tiesiog nebedadedu akių  mirksiukas.gif

sorry uz kvaila kl, bet nesuprantu blush2.gif cia tas 7,6 kurioj vietoj turi gautis? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2010 05 27, 11:33)
tai imesk nuoroda i ta kita tema kur paaiskinimas  mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...&p=27935189
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 05 27, 09:32)
sveikutės  smile.gif

po ilgų bandymų ir n kartų ardymo  doh.gif  pagaliau iškepiau savo pirmąją kepurytę  ax.gif tik kad mažiukei visos kepurytės - priešai, tai ilgai ant galvytės nesilaiko  lotuliukas.gif

Grazi kepuryte wub.gif
Pas mus analogiska,kepuryte dazniau ant zemes nei ant galvos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 05 27, 11:50)

zinok esu ta rasta meginusi visais budais nerti ir priejau isvados jog cia visdelto paprastas zemas stulpelis, o kadangi nerta gan storais siulais ir plonesniu vaseliu, nei reiktu tokiems siulams, ir taip ir gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Vis paskaitinejus cia pas jus, pasiziurineju tiek grozybiu cia wub.gif Saunuoles visos 4u.gif
Prisiziurejus ir pati kelias mazyliai savo nuneriau, bandysim pasirodyt blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2010 05 26, 18:45)

O į temą, pasirodysiu savo aguonas,

fantastika wub.gif ypac mane zavi nematyti dar dalykai biggrin.gif

QUOTE(Soni @ 2010 05 26, 18:59)
mergaitės- gal turit kokią schemutę ar foto, kaip maždaug klevo lapą numegzt  biggrin.gif

hmmm..geriausia koki piesini bent po nosim turet, kai sedevraut bandai biggrin.gif bent man taip mirksiukas.gif

QUOTE(Cosette @ 2010 05 26, 19:02)

o Gabrieluxxx tikriausiai nori pakliūt už miegamojo durų  biggrin.gif

ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sauadsa @ 2010 05 26, 20:56)
Kepurėlė mano mažajai, nieko ypatingo, bet rodausi blush2.gif

dailute bigsmile.gif

QUOTE(Karolilna @ 2010 05 27, 10:41)
sorry uz kvaila kl, bet nesuprantu  blush2.gif cia tas 7,6 kurioj vietoj turi gautis?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nuo blyno viduriuko iki krasto mirksiukas.gif
Atsakyti
surisama kepurele berniukui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 05 27, 13:40)
surisama kepurele berniukui

Labai faina, čia ir mergytei tiktų thumbup.gif
Atsakyti