Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Niktė @ 2010 05 26, 11:06)
Aš apimtį skaičiuoju taip. Galvos apimtį tarkim 48 cm dalinu iš 3,14 ir dar dalinu iš 2 ir gaunasi 7,6, tai tiek cm darau nuo viduriuko platindama, o paskui tiesiog nebedadedu akių  mirksiukas.gif

Bet man lyg didoka gavosi taip apskaičiuojant. o gal galvą gydytoja blogai pamatavo?(pati nematavau iš naujo, reiks pabandyt)
Atsakyti
user posted image
O kaip nunerti tokią gražią skarytę? g.gif Gal kas kokią schemutę turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alancius @ 2010 05 26, 17:13)
O kaip nunerti tokią gražią skarytę?  g.gif  Gal kas kokią schemutę turi?  4u.gif

user posted image user posted image
p.s. paspaudus - pasidina mirksiukas.gif

drugelio schema pirmoje temos žinutėje ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif , žinučių skaičių renka biggrin.gif
Papildyta:
O į temą, pasirodysiu savo aguonas, man jos taip patiko, kad dabar jaučiu ant kiekvienos kepurytės jas dėsiu biggrin.gif (dėje foto ne kokia blush2.gif )
user posted image

Atsakyti
mergaitės- gal turit kokią schemutę ar foto, kaip maždaug klevo lapą numegzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 06 17, 09:18)
Labuka visoms  4u.gif

Vaidulka, zinok vernito medvilnes ir pas mumi nevisur gausi, kazkaip uztikiau to ko reikejo, grinai atsitinktinai..., jei reikia  sakyk nupirksiu ir atsiusiu  mirksiukas.gif , dar gavau ryskiai skaniai riuzavu, jau baigineju mergytei kepuriuka paslui idesiu nuotraukyte.

Ra-mune - kepuriukas jeginis  thumbup.gif
dabar ir as prasysiuos pagalbos  ax.gif
gal kas zinok kaip neriamas va toks rastelis, kaip siu kepuriuku  g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

man sios kepures kazkas tokio, nerealaus  wub.gif , atrodo tokios paprastutes bet super grazios, bent jau man... is pradziu galvojau kad ten paprastai zemais stulpeliais nunerta, bet gerai issiziurejus, tie stulpeliai lyg sukryziuoti kazkaip...  g.gif
gal megytes zinot kaip neriasi sis  rastelis, buciau labai dekinga  4u.gif

sveikos, radau kitoj temoj tokias kepures ir paaiškinimą, kaip jas nert, bet taip neaiškiai (bent jau man... ax.gif ) paaiškinta ir po paaiškinimu buvus nuotrauka, kurioje nupiešta ir turėjo iš to paaiškėt, bet tos foto jau nėra.

Vienu žodžiu smile.gif noriu paklaust, gal galit kas nors paaiškint kaip čia? g.gif

o Gabrieluxxx tikriausiai nori pakliūt už miegamojo durų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2010 05 26, 19:45)
O į temą, pasirodysiu savo aguonas, man jos taip patiko, kad dabar jaučiu ant kiekvienos kepurytės jas dėsiu biggrin.gif (dėje foto ne kokia blush2.gif )
user posted image

fainos aguonytes 4u:
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2010 05 26, 19:45)
biggrin.gif , žinučių skaičių renka biggrin.gif
Papildyta:
O į temą, pasirodysiu savo aguonas, man jos taip patiko, kad dabar jaučiu ant kiekvienos kepurytės jas dėsiu biggrin.gif (

bigsmile.gif koks grožis, o kur schema bigsmile.gif
Atsakyti
KOKIOS AGUONOS... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 05 26, 20:25)
fainos aguonytes 4u:

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 26, 20:49)
bigsmile.gif koks grožis, o kur schema  bigsmile.gif

QUOTE(Lexana @ 2010 05 26, 21:19)
KOKIOS AGUONOS... bigsmile.gif wub.gif

Ačiū labai 4u.gif
Jos irgi man patinka wub.gif Štai scema 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 26 gegužės 2010 - 20:30
QUOTE(mamabalta @ 2010 05 26, 15:57)
Bet man lyg didoka gavosi taip apskaičiuojant. o gal galvą gydytoja blogai pamatavo?(pati nematavau iš naujo, reiks pabandyt)

Matomai priklauso dar ir nuo nėrimo technikos, nes pas kiekvieną skirtingai mirksiukas.gif Man šitas variantas kol kas pasiteisino visu 100 proc ax.gif Kai nersit pabandykit su skaičiukais pažaist gal jums geresnis bus jei dalinsit ne iš 3,14 o tarkim iš 3,11 mirksiukas.gif Kiekvienos nėrimo technika skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Kepurėlė mano mažajai, nieko ypatingo, bet rodausi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 26 gegužės 2010 - 20:56