Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Burka @ 2010 05 25, 11:59)
Vau,kokiu grazius kepuriuku pridejot,akys raibsta wub.gif

As vis metaus su dydziu doh.gif pas rusaites buvau radus,kad jos galvos apimti is 3.14 dalina, tai sita kepure mazajai nusprendziau ne vis matuojant ir ardant doh.gif nert,o kad iskart gerai butu,tai padalinau is PI, didele ryskiai iseina, isardziau,tada pagal jusu apskaiciavima pabandziau-puse kepuriuko turiu,maza ryskiai bus,ardysiu vel,ks dar kaip ta blyna apskaiciuojat? maniskes galva 44cm,tai kokio dydzio ta blyniuka daryt? blush2.gif

taigi ar pas rusaites, kur galvos apimtis padalinta is pi, ar cia kur rase, kur galvos apimtis, padalinta is pi ir dar is 2 -tai tas pats..tik pirmu atveju yra skersmuo, o antru atveju spindulys (skersmuo pusiau) mirksiukas.gif

jei pagal tas formules -tai kad spindulys butu 7 arba skersmuo 14cm mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nauja, ta pati, bet turputeli kitokia tongue.gif

user posted image

ir sitos lyg nerodziau, tik nepavyksta nufotkinti normaliai doh.gif

derinta prie rudo sijonuko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 25, 12:04)
jei pagal tas formules -tai kad spindulys butu 7 arba skersmuo 14cm mirksiukas.gif

doh.gif grybauju as su tuo blynu... a savo didckei dariau 14cm(GA-47),tai pats tas,o maze 14 tikrai skesta,gal kokiu 12 pabandyt g.gif

Natuliona,man ta balta su gelytem nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2010 05 25, 12:58)

pabaigiau dar viena skrybelyte, ideja aisku nukopinta is interneto platybiu  blush2.gif  tongue.gif

labai grazute ir vasariska wub.gif
Atsakyti
Shura, Natuliona, Grazina, Olaiva - kepurytės tiesiog nuostabios ir prašosi šiltų orų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 25, 12:12)

abi fantastiskos bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Burka @ 2010 05 25, 12:23)
doh.gif grybauju as su tuo blynu... a savo didckei dariau 14cm(GA-47),tai pats tas,o maze 14 tikrai skesta,gal kokiu 12 pabandyt g.gif

man tai lengviausia matuoti pagal turima kiepa -nebutinai net nerta mirksiukas.gif tada neriu primatuoju ar gerai, jei mazoka, akiu padidinu, daugoka, nuardau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepurių grožis wub.gif wub.gif

Bandžiau ir aš jau nunertą paskaičiuot pagal formulę, man neatitiko schmoll.gif Kažkur 2cm grybauja g.gif
Atsakyti
Norėjau kepuriuką papuošt ta gražiąja gėle, bet kelis kart paardžius nuleidau rankas blush2.gif . Ją tikriausiai, labiau iš storesnių siūlų tinka nerti g.gif
Tada su malonumu nunėriau drugelį ax.gif
Kepuriukas mergytei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokie puikūs visų darbeliai thumbup.gif , taip ir skatina stengtis savo pirmą blyną kuo greičiau kepti smile.gif

QUOTE(JulijaR @ 2010 05 24, 15:37)
Pasirodau ir as su savo kepuriuku
As savaja neriau pagal toki apskaiciavima (to platejancio blynuko  biggrin.gif ) Pirmiausia apskaičiuojama kepurytės dydį. Pasinaudojau (man atrodo tobula) vienos mamos spindulio formule, pagal kurią apskaičiuojamas kepurytės dydis - r = L/3.14/2 (pvz. galvos apimtis 51 cm/3.14/2 = 8). Tada pradedame nerti kepurytės viršų ratu kaip servetėlę. Tuomet kai nuneriame 8 cm spindulio skritulį, toliau mezgam nedidinant akių skaičiaus.
Kepuryte gavosi kaip tik.

Ir aš neriu lygiai tokią (tik pabaigoj jei gausis kvarbatką uždėsiu), tai turiu nunėrus tiek, kad dar ausų nedengia, irgi skaičiavau pagal šitą formulę, tai kol kas kaip tik , nežinau kaip bus kai ausis dengs, tikiuosi, kad tiks, nes neturiu fantazijos kaip tą langelių raštą reiktų paplatint, motyvo neįdėsi gi vidury g.gif

QUOTE(Burka @ 2010 05 25, 11:59)
As vis metaus su dydziu doh.gif pas rusaites buvau radus,kad jos galvos apimti is 3.14 dalina, tai sita kepure mazajai nusprendziau ne vis matuojant ir ardant doh.gif nert,o kad iskart gerai butu,tai padalinau is PI, didele ryskiai iseina, isardziau,tada pagal jusu apskaiciavima pabandziau-puse kepuriuko turiu,maza ryskiai bus,ardysiu vel,ks dar kaip ta blyna apskaiciuojat? maniskes galva 44cm,tai kokio dydzio ta blyniuka daryt? blush2.gif

maniškės galvos apimtis 46 cm/3,14 gaunasi 14,6 cm, bet nėriau pagal raštą gavosi 14 cm skersmuo blyno kol kas tinka kol dar nebaigta, parašysiu kaip bus toliau smile.gif
dar man įdomu ar nuo nėrimo kietumo priklauso šitas apskaičivimas ar ne, jie kietai neri tai daugiau reik blyno nunerti automatiškai ir aplink akių daugėja, ar ne ?
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 25, 13:02)
Bandžiau ir aš jau nunertą paskaičiuot pagal formulę, man neatitiko  schmoll.gif Kažkur 2cm grybauja  g.gif

dabar ir aš lyginu skaičiavimus jei ir 44 ir 46 apimčiai gaunasi apie 14 cm skersmuo tai yra šansų, kad bus ne visai idealiai dydis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 25 gegužės 2010 - 13:31
prie visu grozybiu ,atnesu ir as savo dar
burka man gaunasi pagal formule ,o ir galvyte 44 cm mazosios ir panoms taip pat apskaiciavau,bet lengvoiu yra nert kai turi salia modeliouka,tiesiog gali pamatuot nunerus blynuka
user posted image
user posted image
Atsakyti
Atsinešu ir aš savo paskutinius nėrinukus. Kol kas turiu tik 2/3 skrybėliukų.
Tad teks dar stengtis tongue.gif

Žalsvos medvilnės skrybėliukai. Ačiū Laurai_online už idėją 4u.gif
user posted image

Vakar ir pranešiojom jau thumbup.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 25, 14:23)
Norėjau kepuriuką papuošt ta gražiąja gėle, bet kelis kart paardžius nuleidau rankas blush2.gif . Ją tikriausiai, labiau iš storesnių siūlų tinka nerti  g.gif
Tada su malonumu nunėriau drugelį  ax.gif

Vat aš kai nėriau irgi ardžiau kelis kertus, man ji kaip blynas atrodė, ale kai 4 kartą nėriau, galvoju kaip bus taip, nersiu iki galo, ir vat gavosi kitoks variantas negu turėjosi gautis ale visai patiko mirksiukas.gif O su kokias siūlais neri?

Visų kiepkos labai fainos bigsmile.gif Nevardinsiu atskirai, kad paskui ko nepamirščiau blush2.gif
Atsakyti