Kepurytė draugės leliukui
visas komplektukas
Pasirodau ir as su savo kepuriuku
Papildyta:
As savaja neriau pagal toki apskaiciavima (to platejancio blynuko ) Pirmiausia apskaičiuojama kepurytės dydį. Pasinaudojau (man atrodo tobula) vienos mamos spindulio formule, pagal kurią apskaičiuojamas kepurytės dydis - r = L/3.14/2 (pvz. galvos apimtis 51 cm/3.14/2 = 8). Tada pradedame nerti kepurytės viršų ratu kaip servetėlę. Tuomet kai nuneriame 8 cm spindulio skritulį, toliau mezgam nedidinant akių skaičiaus.
Kepuryte gavosi kaip tik.
Papildyta:
QUOTE(Vit @ 2010 05 23, 15:47)
sveikos! prisiziurejau, prisigerejau liuks kepurytes, uzsimaniau ir as dukrelei nunerti, tik beda, kad kepure tai man kazkokia mistika - privargstu kol pataikau dydi tinkama numegzti. labai noriu pagalbos ir patarimo, niekaip gerai nesigauna klasikini kauseli isnerti. skrituliuka virsgalvyje noriu nerti stulpeliu su uzmetimu, bet nemoku platinti, bandziau aiskintis temos pradiniame puslapyje, bet neiziuriu ir pasididinti paveikslelio nemoku o gal ir neina - nezinau. zodziu SOS
As savaja neriau pagal toki apskaiciavima (to platejancio blynuko ) Pirmiausia apskaičiuojama kepurytės dydį. Pasinaudojau (man atrodo tobula) vienos mamos spindulio formule, pagal kurią apskaičiuojamas kepurytės dydis - r = L/3.14/2 (pvz. galvos apimtis 51 cm/3.14/2 = 8). Tada pradedame nerti kepurytės viršų ratu kaip servetėlę. Tuomet kai nuneriame 8 cm spindulio skritulį, toliau mezgam nedidinant akių skaičiaus.
Kepuryte gavosi kaip tik.
Mime, padėk
kokia šitų gražių kvietkų schemutė ??
kokia šitų gražių kvietkų schemutė ??
mano repetoti kepuriukai
QUOTE(kramtuke7 @ 2010 05 23, 21:56)
liamuna laaaaabai jau grazi berniukui kepuryte
:aciukas:
QUOTE(bonda @ 2010 05 24, 12:04)
QUOTE(Inetux @ 2010 05 24, 15:15)
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 05 24, 15:16)
sveikutes,kokie groziai kepuryciu ,taip ir norisi vis nert ir nert,tik para per trumpa
atnesu ir as savo keleta
atnesu ir as savo keleta
para tikrai petrumpa
o kepurytes nuostabios
QUOTE(fishke @ 2010 05 24, 17:10)
Schemos kaip ir neturiu, nėriau pagal paveisksliuką kažkurioj temoj buvau aprašiusi kaip nėriau jei netingi pavartyk, ar dar aprašysiu jei nesasi čia nerta su dviem ar 3 užmetimais
QUOTE(mime @ 2010 05 24, 20:01)
Schemos kaip ir neturiu, nėriau pagal paveisksliuką kažkurioj temoj buvau aprašiusi kaip nėriau jei netingi pavartyk, ar dar aprašysiu jei nesasi čia nerta su dviem ar 3 užmetimais
ir aš jau nunėriau pagal paveiksliuką tik žiedlapių mažiau dariau
Olaiva, labai simpatiški ir tokie jaukūs kepuriukai
QUOTE(Olaiva @ 2010 05 24, 17:21)
o cia megzta is apacios i virsu ir po to virsugalvis sutrauktas?
QUOTE(fishke @ 2010 05 24, 19:13)
ir aš jau nunėriau pagal paveiksliuką tik žiedlapių mažiau dariau
dekui
QUOTE(JulijaR @ 2010 05 24, 20:08)
o cia megzta is apacios i virsu ir po to virsugalvis sutrauktas?
taip
QUOTE(Olaiva @ 2010 05 24, 16:21)
Labai gražūs kepuriukai Gal apvadukų schemutes įdėt gali?
Gal žinot kur rast apvadukų, nes draugių panelėm nersiu kelias vienodu raštuku, norėtųsi nors apvadukų skirtingų
Labas rytelis,
pasigirsiu ir aš kepuriuku.Balta kepurytė
pasigirsiu ir aš kepuriuku.Balta kepurytė