Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

liamuna laaaaabai jau grazi berniukui kepuryte thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nu tas zuikutis,tai nera zodziu bigsmile.gif thumbup.gif super.
Arbuzinis komplektas labai fainas bigsmile.gif thumbup.gif
Soni,labai grazi tavo kepuryte ir gele isejo,kaip originale bigsmile.gif thumbup.gif
Natulionos kepures kaip visada bigsmile.gif thumbup.gif
Lauros kepuriukas labai dailus bigsmile.gif thumbup.gif
Gal dar pamirsau ka pamineti g.gif bet visos kepurytes labai grazios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 23, 08:42)

mano kepuryte  smile.gif

nu labai labai man sita wub.gif wub.gif

QUOTE(Soni @ 2010 05 23, 09:40)

aš irgi noriu parodyti tą populiariąją gėlytę - kokia man išėjo  4u.gif

o vaivorykste -jau zinau prie ko ji bigsmile.gif wub.gif tik geles tos jauciu nedeciau 4u.gif

QUOTE(Laura_online @ 2010 05 23, 10:13)

na ir as pasirodysiu ta populiaria gelyte  biggrin.gif

graziai gavos tas kvietkas ir labai tinka cia mirksiukas.gif
Atsakyti
savaitgalio rezultatas biggrin.gif

user posted image

ir pagaliau sugalvojau, kaip kita balta puost thumbup.gif biggrin.gif gal siandine iveiksiu -tada parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 24, 12:04)
savaitgalio rezultatas biggrin.gif

faina wub.gif rasciukas paprastas bet liuks atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 24, 11:47)
faina  wub.gif rasciukas paprastas bet liuks atrodo thumbup.gif  wub.gif

dekui mirksiukas.gif
ne toks ir paprastas -cia tas iskilus stulpelis -tik foto sunku nufotkint -naturoj tai super wub.gif wub.gif nerta pagal ananasines schema iki ananasu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 24, 13:00)
dekui mirksiukas.gif
ne toks ir paprastas -cia tas iskilus stulpelis -tik foto sunku nufotkint -naturoj tai super wub.gif  wub.gif  nerta pagal ananasines schema iki ananasu lotuliukas.gif

taip taip pastebejau ta stulpeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 24, 12:05)
taip taip pastebejau ta stulpeli  smile.gif

biggrin.gif uzsikabinau ant tu iskilumu lotuliukas.gif thumbup.gif dar pradejau raudona su reljefiniais variantais wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite sio grozio rasteli, busiu labai dekinga 4u.gif
http://www.darbeliai...00x800/3751.jpg
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 24, 12:00)
ne toks ir paprastas -cia tas iskilus stulpelis -tik foto sunku nufotkint -naturoj tai super wub.gif  wub.gif  nerta pagal ananasines schema iki ananasu lotuliukas.gif

Aš kaip pradedančioji, apie tokį stulpelį net negirdėjus blush2.gif Gal schemutę gali įdėt?
Atsakyti
QUOTE(Vit @ 2010 05 23, 14:47)
sveikos! prisiziurejau, prisigerejau smile.gif liuks kepurytes, uzsimaniau ir as dukrelei nunerti, tik beda, kad kepure tai man kazkokia mistika - privargstu kol pataikau dydi tinkama numegzti. labai noriu pagalbos ir patarimo, niekaip gerai nesigauna klasikini kauseli isnerti. skrituliuka virsgalvyje noriu nerti stulpeliu su uzmetimu, bet nemoku platinti, bandziau aiskintis temos pradiniame puslapyje, bet neiziuriu  blush2.gif ir pasididinti paveikslelio nemoku smile.gif o gal ir neina - nezinau. zodziu SOS  rolleyes.gif

sveiki, perkandau platinimą ir blyną jau turiu thumbup.gif parašyk man į až savo maila, permesiu išdidintą platinimo schemą, tik be aprašymo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2010 05 24, 14:03)
Aš kaip pradedančioji, apie tokį stulpelį net negirdėjus  blush2.gif Gal schemutę gali įdėt?

nerta pagal sita schema, tik be tu ananasu -lapu mirksiukas.gif
user posted image

o kablys (iskiles stulpelis) nerias taip mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti