Įkraunama...
Įkraunama...

VIP-X

QUOTE(babouziuke @ 2005 12 22, 15:10)
Buvau porą kartų užėjus į šitą parduotuvę, bet ne drabužių pažiūrėti, o pasigrožėti kainomis  lotuliukas.gif . Nes man asmeniškai ten nei gražaus nei gero nieko nėra.

mazai labai ten tu drabuzeliu..
Atsakyti
kainos nesveikos...uzhsieni tu firmu rubai zymiai pigesni... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitėlė @ 2006 12 12, 00:24)
Idomi is ko jie ten laikos?  g.gif

tai ir laikosi is VIP'u laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 26 sausio 2007 - 18:23
QUOTE(organizatore @ 2007 01 26, 18:49)
kainos nesveikos...uzhsieni tu firmu rubai zymiai pigesni...  lotuliukas.gif

zymiai pigesni doh.gif Guess maikute ir uz 15 baksu galima nusipirkt per ispardavima o Vipe ziuriu virs 300 doh.gif lotuliukas.gif durniai jie ar ka? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jau rašiau apie tai temoje apie džinsus - mano draugė Vokietijoje nusipirko dieselius džinsus už 150eurų nenukainuotus, tokie siauručiai, su ant užpakalinių kišenių auksiniais siūlais pasiuvinėjimu. Tai kai pamatėme tuos pačius džinsus vip-x žado netekom jie be nuolaidos kainavo kažkur tarp 800-900 lt., tiksliai nepamenu, o kai jau buvo išpardavimas tai gal kokiu šimtu lt. pigiau blink.gif blink.gif

bet šiaip man ta parda kažkuo panaši į visas tokias pardas, kurios prekiauja outletais biggrin.gif ir visai nepanaši į tokią normalią - kur atsiveža laiku naujas kolekcijas už normalias kainas ir paskui sezonui baigiantis jas normaliai išparduoda biggrin.gif

įtariu, perka tuose vip-xuose ruseliai, kur iš baltarusijos į Vln. arba iš Kaliningrado į Klpd. atvažiuoja shopintis biggrin.gif
Atsakyti
Siaip Italijoj maciau dzinsiukus take two berods, jais prekiauja ir vip-x, tai Italijoj kainos apie 100 euru. O pas mus apie 400-500lt.
Esu pirkus vienus dzinsus is sitos parduotuves, bet buvo nuolaidos ir kaina neatrode labai jau didele 200lt. Man labai patiko.
O siaip tai kainos nerealios ir tikrai gal pasitaupius, geriau vaziuot i kokia Vokietija apsipirkt, nei Lietuvoj.
Atsakyti
Reikia shopintis internetinese parduotuvese, VIP-Xe tik pasimatuoti, kad neprasautum su dydziu... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eegluze @ 2007 02 04, 04:41)
Reikia shopintis internetinese parduotuvese, VIP-Xe tik pasimatuoti, kad neprasautum su dydziu...  hihihi.gif

drinks_cheers.gif auksiniai zodziai thumbup.gif
Atsakyti
nesamone cia ta parduotuve ...***** vyrui dovana norejau nupirkti .. pamaciau triusikus ARMANI , kaina gal buvo 150 lt ... UZ TRIUSIKUS ???? nu cia tai is nusibezdejimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif .... italijoje tokios prekes kapeikas kainuoja ... juos ten truguje parduoda is senos kolekcijos ... doh.gif doh.gif doh.gif net piktis paeme blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KyJa: 04 vasario 2007 - 12:24
QUOTE(sima77 @ 2005 12 21, 08:47)
Gali buti zinok, nes maciau ten diesel triusikeliai paprastuciai trikotaziniai 75 lt kainuoja, o man vyras parveze po 10 euru nupirkes is Vokietijos

Jo Simut ten vejei diesel triusikelius pirkau mokejau 120lt o anglijoj maciau per seilus 5 svarai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutinskyte: 18 sausio 2008 - 12:10
QUOTE(Fergie @ 2006 12 11, 23:24)
Idomi is ko jie ten laikos?  g.gif

pilna tokių nežinančių kur pigiau galima gaut tongue.gif arba yra tokių žmonių kategorija, kurie perka viską kas brangu unsure.gif
Atsakyti
aš esu toje parduotuvėje keletą daiktų pirkus. Bet tik per išpardavimus, gerokai nuokainuotus, nes tik tada jų kainos pasidaro panašios į realybę. Kartais man pasiseka, kad būtent to ko man reikia xs dydžio užsilieka ax.gif Iš kokios kolekcijos tie drabužėliai buvo, man visai neturi reikšmės, nes man tie daiktai labai patiko, ir tiko stilius.
O šiaip tai kainos jų kvailai užkeltos. Net Rygoje ar Taline galima pigiau tą patį rasti, bet juk nevažiuosi dėl kiekvieno patikusio rūbo į užsienį g.gif
O dėl kolekcijų, tai jie atsiveža po keletą naujų rūbų, bet ten dominuoja senų kolekcijų daiktai, nes jų tiesiog neišperka.
Vat buvo anksčiau Grand Duke parduotuvėlė, kuri Diesel prekiavo, tai ten buvo visapusiškai geriau. Gaila, kad jos neliko verysad.gif
Atsakyti