idekite nuotrauka, deme demei nelygu
QUOTE(Ramune Č @ 2010 07 02, 08:45)
tai ar pades man kas nors su patarimais ka man daryti su sia gelyte?laukiu
mano Dendrobium kingianum apsivaikavo..pats motininis jauciu jau myriop eina,lapeliai gelsta,toks nebegrazus...
kokio dydzio turi buti keikiu sakneles kad butu galima atskirti ir sodinti atskirai? kokia zeme pasirinkti? kazkada bandziau nobile vaikiuka sodint..numiro ir vaikas ir mama nesiseka man su dendrobium
kokio dydzio turi buti keikiu sakneles kad butu galima atskirti ir sodinti atskirai? kokia zeme pasirinkti? kazkada bandziau nobile vaikiuka sodint..numiro ir vaikas ir mama nesiseka man su dendrobium
MERGAITĖS, KAS KIEK LAIKO, T.Y. KAI DAŽNAI GALIMA DARYTI KARŠTUS DUŠUS ORCHIDĖJOMS?
QUOTE(giedras dangus @ 2010 07 02, 13:03)
MERGAITĖS, KAS KIEK LAIKO, T.Y. KAI DAŽNAI GALIMA DARYTI KARŠTUS DUŠUS ORCHIDĖJOMS?
dviem psl anksciau yra diskutuota apie tai
QUOTE(Ramune Č @ 2010 07 02, 09:26)
tai ar pades man kas nors su patarimais ka man daryti su sia gelyte?laukiu
kaip gaila kad nera kas patartu ka daryt su sia gelyte
Ramune, nepykit, bet ar jums uzsidege ta gelyte? Ateis kazkas ,kas tikrai gales ir patars, juk darbo diena ir vasara, turekit kantrybes, jusu ir viena zinute yra GERAI matoma as nzn tiksliai, tai geriau ir nerasau
Na taip, as ne LT gyvenu, bet NY. O tai yra ta pati klimatine zona kaip Lietuvoj. Siemet nepaprastai silta vasara, tai as visas istempiau lauk, ir phaleonopsius. Joms kieme laaaabai patinka, leidzia saknis, lapus, ziedkocius Jos ne atvirai kieme, bet tokioj kaip verandoj su stogu.
O kaip manot, jeigu nelaistyciau ju 3.5 savaites, ar joms labai blogai butu? Atostogu isskrisiu tokiam laikui, ir nelabai noriu kazko prasyt priziuret...
O kaip manot, jeigu nelaistyciau ju 3.5 savaites, ar joms labai blogai butu? Atostogu isskrisiu tokiam laikui, ir nelabai noriu kazko prasyt priziuret...
Ramune Č,manau,kad jusu dendrobis paprasciausiai perlietas.Bet gal atsiras labiau ismananciu