Sveikutes ir as jau savasias vestuves atsokau, sukuosena ir makiaza dariausi pjeseje prie muzikinio teatro... likau patenkinta makijazas atlaike dvi dienas ir net pirtele....o sukuosena taip pat nenusivyliau gal...todel, kad neieskojau nieko skraidancio ar ypatingo...beje is ten merginos vyksta ir i namus sukuosenas ir makijazus daryti ir ima tik 20lt mokesti uz kelione as ne kauniete tai deja nebuvo kur ju pasikviesti teko paciai i salona vykti...
aš prisidedu prie komplimentų "Pjesei"
makiažą dariausi pas Henriką, tai labai faina moteris, nuoširdžiai dirba ir sudeda širdį i darbą, labai patiko rezultatas, gavau daug komplimentų
o kirpeja Kristina padarė tai ko norėjau, bet dirbo tik tiek kad dirbti, antrą kartą pas ją neičiau.
makiažą dariausi pas Henriką, tai labai faina moteris, nuoširdžiai dirba ir sudeda širdį i darbą, labai patiko rezultatas, gavau daug komplimentų
o kirpeja Kristina padarė tai ko norėjau, bet dirbo tik tiek kad dirbti, antrą kartą pas ją neičiau.
QUOTE(ARDUAA @ 2012 08 18, 12:40)
Jau aš po savo šventės makiažą ir šukuoseną dariausi BLIC salone. Esu labai patenkinta Aušros darbu šukuoseną dariausi pas Ligitą, tai negalėčiau sakyti, kad esu labai patenkinta, nors ji man garantavo, kad tikrai neišsileis, bet jau po bažnyčios pradėjo leistis. Ir jei ne ten dirbanti Aušra, daugiau niekada nesidaryčiau nieko, nes darbo organizavimas baisus, administratorė tai iš vis pro klientą praeina kaip pro nieką, amžiais susiraukus.
Taip pat dariausi viską BLIC'e ir visiškai pritariu, kad jeigu ne Aušra niekada ten nesidaryčiau nieko
Makiažą darė Aušra, atlaikė super (tą dieną buvo +36 pavėsyje), atrodė labai gražiai, esu labai patenkinta Šukuoseną darė taip pat Ligita ir taip pat garantavo, kad viskas laikysis puikiai, bet dar namie rengiantis pradėjo šukuosena leistis. Graži šukuosena buvo tol, kol buvau kirpykloj
Dėl darbo organizavimo baisumo ir požiūrio į klientą niekada ten nieko nesidaryčiau.
Sveikos
Aš taip pat prisidedu prie komplimentų "Pjesei" Makiažą darė Deimantė, labai maloni moteris, darbą atliko puikiai, kai baigusi paklausė ar ką pataisyti, pakeisti, net neturėjau prie ko prikibti nors bandomojo makiažo nesidariau. Šukuoseną darė Audra, taip pat labai maloni, darbą atliko labai kruopščiai. Plaukučiai buvo palaidi, subanguoti ir vienam šone už ausies susegti.
Nors gavome ir nedidelio lietaus tą dieną, o skėčio nespėjome pasiimti, tačiau tiek makiažas, tiek šukuosena išsilaikė puikiai. Visi gyrė, kad labai gražiai atrodžiau, o plaukai atlaikė taip gerai, kad sekančią dieną galėjau laisvai į kitą balių varyti.
Taip pat mačiau kai prieš mane jaunoji iš Audros išėjo su šone padarytu kuoduku, tai labai gražiai atrodė.
Jei dar kada reikės pasipuošti, be jokių abejonių čia ir vėl keliausiu.
Aš taip pat prisidedu prie komplimentų "Pjesei" Makiažą darė Deimantė, labai maloni moteris, darbą atliko puikiai, kai baigusi paklausė ar ką pataisyti, pakeisti, net neturėjau prie ko prikibti nors bandomojo makiažo nesidariau. Šukuoseną darė Audra, taip pat labai maloni, darbą atliko labai kruopščiai. Plaukučiai buvo palaidi, subanguoti ir vienam šone už ausies susegti.
Nors gavome ir nedidelio lietaus tą dieną, o skėčio nespėjome pasiimti, tačiau tiek makiažas, tiek šukuosena išsilaikė puikiai. Visi gyrė, kad labai gražiai atrodžiau, o plaukai atlaikė taip gerai, kad sekančią dieną galėjau laisvai į kitą balių varyti.
Taip pat mačiau kai prieš mane jaunoji iš Audros išėjo su šone padarytu kuoduku, tai labai gražiai atrodė.
Jei dar kada reikės pasipuošti, be jokių abejonių čia ir vėl keliausiu.
Sveikos Kokia vestuvinio makiazo kaina pas Ausra is BLIC? Kiek bandomasis?
O gal mergaites, kurios liko patenkintos savo sukuosenomis, galetu imesti nuotraukytes? Butu idomu pamatyti.
O gal mergaites, kurios liko patenkintos savo sukuosenomis, galetu imesti nuotraukytes? Butu idomu pamatyti.
Sveikos, as po savo šventės likau patenkinta tiek šukuosena, tiek makiažu. Dariausi Sarma Style salone Kaune, gruodžio g., šukuoseną pas Astą, o makiažą kitoj vietoj, senamiestyje pas tokią Vaidą. Makiažą prieš tai buvau išbandžiusi daugybę kartų, tai jau žinojau, ko tikėtis, o šukuoseną pas šią kirpėją dariausi pirmą kartą, tai buvo neramu kažkiek, nors ir po bandomosios bet tikrai, viskas pavyko puikiai, deja, neturiu foto dar, kai turesiu, jei dar bus idomu, galeisu imesti
QUOTE(simmutee @ 2012 08 31, 15:50)
Bandomojo makiažo pas Aušrą nedariau, o už vestuvinį sumokėjau 100 lt.
QUOTE(simmutee @ 2012 08 31, 14:50)
Už bandomąjį mokėjau 70Lt, už vestuvinį- 120Lt. Nei lito negaila. Padažė puikiai. Ir pati jaučiausi be galo graži ir moteriškos lyties svečiai klausinėjo kur ir kas darė makiažą, ir gyrė Turiu tikrai problematišką odą, bet makiažas laikėsi iki ryto (diena buvo tikrai šilta, +26 laipsniai)
Dėl konvejerio ten- pritariu Žmonių tikrai daug, vienas keičia kitą Bet aš atvažiavau jau su šukuosena, atvažiavome kartu su fotografe, praplepėjom linksmai tas kelioliką minučių kol laukėm, nelabai, tiesą sakant, ir mačiau kas ten vyksta aplinkui
Aciu uz atsakymus makiazas jau sutartas, o va del sukuosenos net neisivaizduoju ka daryti...
aš galiu pagirti Indrę iš Blic salono, superinį makiažą padarė likau labai patenkinta
as pagirsiu Julija is Blico sukuosena laikes puikiai
QUOTE(Candyfloss @ 2012 08 24, 10:13)
Taip pat dariausi viską BLIC'e ir visiškai pritariu, kad jeigu ne Aušra niekada ten nesidaryčiau nieko
Makiažą darė Aušra, atlaikė super (tą dieną buvo +36 pavėsyje), atrodė labai gražiai, esu labai patenkinta Šukuoseną darė taip pat Ligita ir taip pat garantavo, kad viskas laikysis puikiai, bet dar namie rengiantis pradėjo šukuosena leistis. Graži šukuosena buvo tol, kol buvau kirpykloj
Dėl darbo organizavimo baisumo ir požiūrio į klientą niekada ten nieko nesidaryčiau.
Kaip pasižiūrėjau, ne aš viena Ligitos daryta šukuosena nusivyliau. Išties padarė gražiai (ir laabai brangiai), bet galvojau gal laikysis ilgai - tačiau pakankamai greitai kuodelis pradėjo leistis Antrą kartą pas ją tikrai neičiau ir draugei, deja, nerekomenduočiau.
QUOTE(rosebud1 @ 2012 09 14, 12:23)
aš galiu pagirti Indrę iš Blic salono, superinį makiažą padarė likau labai patenkinta
Man makiažą irgi darė Indrė. Net savęs nepažinau - labai gražiai padarė, dar komplimentų susilaukiau