aš irgi po savo šventės, viską dariausi BLIC. Teisybė, kad Aušra ten pas jas "inkaras", jei ne ji, tai vargu ar tokiais kiekiais jaunosios ten zulintų kėdes
Makiažu pas Aušrą likau labai patenkinta, tikra profesionalė. Dariau bandomąjį, ir nesigailiu, nes buvo komentarų ir pastabų - į viską šventės rytą atsižvelgė. Žinoma, ji tokio "Kauno" stiliaus atstovė, jei nepaprašysi vos pastebimo makiažo, tai padarys vos ne televizijos grimą
Bet kaip minėjau ji tikra profė, ir girdi ką sakai, į viską atsižvelgia. Aš savo nuomonės dėl spalvų ir pan. dalykų neturėjau, per bandomąjį užteko tik pakomentuoti kad norėčiau jog jaunikis mane atpažintų, ir dažė neklausinėdama, kaip jai atrodo tinkama. Išlaikė iki pat vakaro. Žodžiu super.
Šukuosena pas Rasą - ne stebuklas. Pynė savo firminę kasą ir pagal prašymą susuko ant šono kuodą. Šukuosena atlaikė iki vakaro, tik kuodo kempinė po poros valandų pradėjo matytis (gerai kad labai panašios spalvos plaukai, tai nedariau tragedijos). Ji iš tų kirpėjų, kurios neturi savo nuomonės, nieko nesiūlo. Kelis kartus prieš ateinant akcentavo kad pati žinočiau tiksliai ko noriu. Labai dūšios neįdėjo, bet rezultatas gavosi neblogas, gal dėl to kad prašiau padaryti tai, ką ji jau tikrai gerai moka
Bandomoji šukuosena nieko nekainavo ir užtruko vos 10 min. Kaip supratau ten pas jas šukuosenų meistrė "žvaigždė" yra Julija (kaip Aušra makiaže).
Labai maloniai nustebino manikiūrą ir pedikiūrą dariusi Indrė. Užsirašiau va bank tam pačiam salone, kad nereiktų blaškytis, o likau tikrai labai patenkinta. Dirba kruopščiai, turi galvą ant pečių, pasiūlo kas labiau tinka.