QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 07 11, 00:25)
Makiaža ir šukuosena dariausi salone Pjesė,makiaža pas Henrika,šukuosena pas Audra.Likau labai patenkinta,vestuvių diena buvo labai karšta,prakaitas tiesiog bėgte bėgo bet kaip bebutų keista viskas liko savo vietose,tiesiog nudžiuvo prakaitas,o priemonės liko savo vietose.Šukuosena išlaikė visa diena,net vakare istraukus smeigtukus kuodas laikėsi,nors mano plaukai labai labai slidus ir kirpėjai teko pavargti kol susuko man norima kuodą.
Jei bus norinčių galėsiu įmesti foto,kai jas gausiu iš fotografės.
Aš taip pat vestuvėms makiažą ir šukuoseną dariausi salone "Pjesė". Likau labai patenkinta. Nuoširdžiai dėkoju Henrikai ir Audrai už profesionalumą ir draugiškumą. Šitam salone man nebuvo nesmagu, jaučiaus tikrai jaukiai ir patogiai. Merginos labai paprastos ir draugiškos. Aišku, prieš tai dariausi ir bandomuosius, tvarkiaus antakius, dažiau plaukus, tai spėjau priprasti
Makiažas puikiai laikėsi visą dieną ir svarbiausia, nesijaučiau kaip su kauke. Garbanos laikėsi dar porą dienų, buvo gaila net galvą plaut
Visoms rekomenduoju
Jokių problemų užsirašyti, ar baimės, kad neateis ir jokio konvejerio čia tikrai nepajaučiau.