Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Etama @ 2010 05 18, 19:16)
Merginos, uzsiciklinau ties naturaliu jogurtu, noriu jau lekti i parduotuve pirkti (susigalvojau ir deserta, ir plaukams norisi uzsitepti, ir gal veidui kaukyte susimaisyti) biggrin.gif . Ar esate bande ji naudoti veido, plauku kaukems?

nerealia kaukyte zinau ir kai tik prisimenu pasilepinu. Jogurtas+simondsiju aliejus, galima dar EA ilasinti ar siaip kokiu gerybiu bigsmile.gif

p.s.Etama, jau apsigyvenai sioje temeleje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 18 gegužės 2010 - 18:45
QUOTE(Palomina @ 2010 05 18, 17:27)
Sampunas ir man neypatingas buvo (turejau daznam plovimui), bet tik del to, kad vele plaukus labai (nors mano plaukai seip nesiveliantys).. Plaudavo plaukus tai gerai (net aliejines kaukes).. Tai manau, kad BEMA sampunai uzsidirbo minusa del plauku velimo..
O balzamas tikrai man labai patiko, planuoju vel pirkti greitu laiku smile.gif

O man Bema šampūnas nuo pleiskanų šiuo metu pats geriausias thumbup.gif O išbandžiau tikrai daug. Plaukai būna švelnūs, blizgantys, minkštučiai bigsmile.gif Tiesa, nebandžiau plauti aliejinių kaukių, nes tam naudoju Druide Purity. Vienintelis minusas tas, kad jo yra tik 200 ml ir netaupiai naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 18, 13:15)
Tai ar yra skirtumas po CWC proceduros? bigsmile.gif

Yra biggrin.gif Tikrai plaukai paklusnesni, bet... as dar ant greituju sumeciau ir po plovimo pasitepiau plauku galiukus su aloe geliu, keliais lasais silko, fitokeratinu ir pantenolio. Siandien toks jausmas kad plaukai kuo tai aplipe, ziuresiu rytoj ar nebus labiau riebinancio efekto nuo sitos visos makalynes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 05 18, 20:14)
O man Bema šampūnas nuo pleiskanų šiuo metu pats geriausias  thumbup.gif  O išbandžiau tikrai daug. Plaukai būna švelnūs, blizgantys, minkštučiai  bigsmile.gif  Tiesa, nebandžiau plauti aliejinių kaukių, nes tam naudoju Druide Purity. Vienintelis minusas tas, kad jo yra tik 200 ml ir netaupiai naudojasi.

O plaunant plauku nevelia?
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 05 18, 20:39)
Yra  biggrin.gif  Tikrai plaukai paklusnesni, bet... as dar ant greituju sumeciau ir po plovimo pasitepiau plauku galiukus su aloe geliu, keliais lasais silko, fitokeratinu ir pantenolio. Siandien toks jausmas kad plaukai kuo tai aplipe, ziuresiu rytoj ar nebus labiau riebinancio efekto nuo sitos visos makalynes  biggrin.gif

As buvau pasidariusi purskikli plaukams is hidrolato, fitokeratinu bei pantenolio, tai man poto budavo plaukai siurkstoki ir siaip nelabai patiko tas purskiklis schmoll.gif geresnis rezultatas man i sampuna arba kondicionieriu deti - lasinti visokius tokius dalykelius smile.gif
Atsakyti
Yra  biggrin.gif  Tikrai plaukai paklusnesni, bet... as dar ant greituju sumeciau ir po plovimo pasitepiau plauku galiukus su aloe geliu, keliais lasais silko, fitokeratinu ir pantenolio. Siandien toks jausmas kad plaukai kuo tai aplipe, ziuresiu rytoj ar nebus labiau riebinancio efekto nuo sitos visos makalynes  biggrin.gif

Lygiai tokios pat sudėties (tik be pantenolio) kaukę šiandien laikiau prieš plovimą biggrin.gif Tik dar dėjau rozmarinų ir ylangų EA smile.gif Pagal konsistenciją sprendžiant, nesinorėtų man kaip nenuplaunamos priemonės viso to palikti... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 18, 20:42)
geresnis rezultatas man i sampuna arba kondicionieriu deti - lasinti visokius tokius dalykelius  smile.gif

Va va drinks_cheers.gif Aš jau geriau ilgiau palaikysiu (gerai, kad laiko turiu, aišku), bet nuplausiu...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 19:17)
o nenuplaunama Druide kam nors teko isbandyti?

as ji naudoju man labai patinka, plaukuciai svelnus, blizga, neapsunkina thumbup.gif pirksiu vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 18, 20:42)
O plaunant plauku nevelia?

Na nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 19:17)
o nenuplaunama Druide kam nors teko isbandyti?
Aš turėjau, tai visiškai nepatiko schmoll.gif - poveikio nulis, man be jo plaukai netgi švelnesni buvo rolleyes.gif

Aš kai purškaliuku su fitokeratinais purkšdavaudi, tai būdavo šiurkštoki plaukai ir kibdavo dulkės ax.gif
Pasidariau dabar purškaliuką su fitokeratinais į tuščią hidrolato buteliuką, tai galiu pasakyti kad skirtingai nei plaukams, veido, dekolte ir pečių odai labai jie tinka, geras pojūtis pasipurškus, sakiau vasarą visus turimus miltukus Monicos taip išmėginsiu vietoj hidrolatų rolleyes.gif
Papildyta:
Dar dėl CWC noriu paklausti: tarkime jei aš šampūnu du kartus plaunu galvą, tai prieš pirmą kartą, prieš antrą kartą ir po visko dėti kondicionierių - viso tris kartus? rolleyes.gif Ar kažko nesupratau? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2010 05 18, 19:17)
Tas kondicionierius yra 65 ml talpos maziukais indeliais, beje Mados PC Nimfali
visiems produktams tokio kiekio rodos yra 45 % nuolaida  rolleyes.gif

O Panoramoje Nimfalyje tos nuolaidos nėra? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 gegužės 2010 - 00:24
QUOTE(ernesin @ 2010 05 19, 01:31)
Pasidariau dabar purškaliuką su fitokeratinais į tuščią hidrolato buteliuką, tai galiu pasakyti kad skirtingai nei plaukams, veido, dekolte ir pečių odai labai jie tinka, geras pojūtis pasipurškus, sakiau vasarą visus turimus miltukus Monicos taip išmėginsiu vietoj hidrolatų rolleyes.gif

Įdomi mintis thumbup.gif
Kokią koncentraciją darei?
Atsakyti
merginos pasidalinkit kokius kuno losjonus, kremus po duso naudojat? smile.gif kazkaip vis bandziau aliejukais teptis bet vis tiek jauciu kad norisi kokio losjono ar kremo, noreciau kad gerai drekintu ir susigertu ir kad kvapo stipraus nebutu smile.gif kokius jus naudojat?
Papildyta:
dar idomu butu isgirsti kokius kremukus paakiams naudojat, nes mano jau i pabaiga visai, vakare tai aliejuku patepu bet ryte tai kokio kremuko, ar geliuko noreciau pries makiaza, kad drekintu, gali jau ir nuo rauksliu buti.. smile.gif pati dar nedristu meistruoti, noreciau koki gatava sigyti smile.gif
isisdemejau kad neobio su vysniomis daug kam patiko, gal dar kokiu pasiulytumet, ar siaip kokiu patarimu kaip kuo paakius tepat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 19, 09:04)
sakyciau, kad yra pagal tai kas skelbiama internetiniame puslapyje ax.gif

Dar prie to pačio paklausiu, iki kada gal žinote ta akcija, nes puslapyje nerašo rolleyes.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 19, 09:54)
Įdomi mintis  thumbup.gif
Kokią koncentraciją darei?

Iš akies - kaip visada biggrin.gif Į maždaug 50ml ant galo pagaliuko(turiu nuo McDonaldo kavos tokį lotuliukas.gif ), maždaug kaip juodo pipiro dydžio kiekis būtų smile.gif

QUOTE(sher @ 2010 05 19, 10:37)
merginos pasidalinkit kokius kuno losjonus, kremus po duso naudojat? smile.gif kazkaip vis bandziau aliejukais teptis bet vis tiek jauciu kad norisi kokio losjono ar kremo, noreciau kad gerai drekintu ir susigertu ir kad kvapo stipraus nebutu smile.gif kokius jus naudojat?

dar idomu butu isgirsti kokius kremukus paakiams naudojat, nes mano jau i pabaiga visai, vakare tai aliejuku patepu bet ryte tai kokio kremuko, ar geliuko noreciau pries makiaza, kad drekintu, gali jau ir nuo rauksliu buti.. smile.gif
Man Natuderm pats pačiausiais, jau ketvirtą naudoju cool.gif

Paakiams Neobio su vyšniomis wink.gif
Atsakyti
Radau tokia info, gal bus idomu:
Tyrimais įrodyta, kad šie aliejai suteikia natūralią apsaugą nuo UV spindulių:
Tamanu (foraha) aliejus net 18-22 SPF, tačiau jį maloniausia naudoti mišinyje su kitais aliejais;
Sviestmedžio aliejus 6 SPF;
Makadamijų aliejus 6 SPF;
Sezamų aliejus 4 SPF;
Simondsijų (jojobos) aliejus 4 SPF;
Monoi 3 SPF;
Kokosų aliejus 2 SPF

negi tamanai gali tureti toki SPF? g.gif as vis maniau, kad turi tik max iki 6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 19 gegužės 2010 - 10:23