Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 17:32)
Radau kondic recepta sausiems plaukams, gal dar kam bus idomu.. as tai jau visai svajoju gaminti  biggrin.gif

7% BTMS
.5% preservative
2% silk
2% panthenol
6% oils - sea buckthorn, camellia, and jojoba
2% cetyl alcohol
2% glycerin
2% dimethicone  (sita gal reiktu kuo pakeisti, bandant isvengti silikonu)
1% EO
water to 100%

gal galit paaiskint, kas yra BTMS ir EO smile.gif EO - eteriniai aliejai? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 15:59)
bet pati manau panasiai plaunu.. kas trecia diena :)kartais buna, kad ir ketvirta isvaikstau. priklauso nuo to, ka veikiu smile.gif)

Tai bandyk vieną kartą aliejinę kaukę, kitą kartą plauk tik viršugalvį, dar kitą tepk tik galiuku aliejumi 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 16:14)
as po CWC (su Sante), dar ir nenuplaunama A'kin kondicionieriu uzsitepiau smile.gif

Gražios bangelės wub.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 18, 16:27)
Sampunas ir man neypatingas buvo (turejau daznam plovimui), bet tik del to, kad vele plaukus labai (nors mano plaukai seip nesiveliantys).. Plaudavo plaukus tai gerai (net aliejines kaukes).. Tai manau, kad BEMA sampunai uzsidirbo minusa del plauku velimo..

Ir aš šį turėjau, nepaliko įspūdžio taip pat drinks_cheers.gif mano plaukai irgi nesiveliantys, bet šitas kartais padarydavo šposų biggrin.gif Beto po ilgesnio naudojimo išsausėjo galvos oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 09:17)
Kaip tau kremas? Tebedraugauji? wink.gif Oda apsitvarkė?  4u.gif

Nežinau, tokioj klaustukų pusiaukelėj esu biggrin.gif Pati oda kaip ir atsigavus, spalva palygėjusi, bet kad tie spuogiukai maži vis tebekyla rolleyes.gif Poryt einu pakartotinam valymui, žiūrėsiu ką pasakys mirksiukas.gif Saviškiui nesakiau, kad buvau valyme, tai šiandien tokį klausimą išgirdau "gal kokį stebuklingą kremą pradėjai kad taip oda apsitvarkė" biggrin.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 05 15, 21:27)
Cia ta kur 2 in 1?  g.gif
Taip.

QUOTE(Babi* @ 2010 05 17, 20:15)
Vakar pirmą kartą apsipirkau ne el. eko paruotuvėje. Nusipirkau eco 3in1 valomąjį pienelį

Na kaip įspūdis naudojant? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 18, 16:45)
Etama, man atrodo gali suvestinę apie šampūnus į bendrą forumą suvesti, vis tiek vėliau bus klausimų biggrin.gif  4u.gif

kad geda buvo toki 'konspekta' ir kelti biggrin.gif labai nedaug info, bet aisku negaila, na tai nededu wordinio failo, tiesiog nukopijuosiu mirksiukas.gif

siuos issirinkau savo nuoziura, pagal atsiliepimus blog'e (viska ziurejau riebioms saknims):
“Šampūnas su gudobelių ekstraktu, Urtekram”
Lavera mango šampūnas 250ml
“Ožkos pieno šampūnas su migdolais DRUIDE” ----
“Šampūnas su ruduoju cukrumi URTEKRAM”
“Šampūnas SANTE BRILLIANT JOJOBA”
“ECO purinamasis plaukų šampūnas” !!!

O cia-vietiniu forumieciu atsiliepimai, kuriuos persikeliau pas save i uzrasus 4u.gif (tikiuosi ne viena nesupyks, kad nickai parasyti-taip lengviau tasipaisyti jei koks klausimas iskyla, kurios klausti biggrin.gif drinks_cheers.gif ) kai kur man suprantami tik sutartiniai zeklai gali buti ar pan., tai jei ka paklauskite, gal susigaudysiu ka zymejausi biggrin.gif

“Apelsinų šampūnas, Lavera”

Šampūnas su rožėmis, Urtekram
O UT sampunas mane labai nustebino - pasiskaiciusi merginu komentaru, tikrai sakiau niekada nepirksiu.
Labai gerai putoja, kas sakyciau nebudinga naturaliems sampunams. Labai gera sudetis, pigus, puikiai isplauna alieju is pirmo karto. Pvz. su Sante plaunu 3-4 kartus galva, kad isplauciau alieju.

“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”
Aliejines kaukes išplauna labai gerai.
Kas dėl plaukų purumo tikrai nepasakysiu,nes mano plaukai šviesinti ir po bet kokio šampūno man reikalinga perplauti balzamu

“Apelsinų šampūnas, Lavera”
“Šampūnas su henine lavsonija, Urtekram”

TEKILASUNRISE:
Šiuos du galiu lyginti, nes Urtekram turėjau (ir greičiausiai vėl pirksiu), o dabar įpusėjau Laveros buteliuką (kažkaip jis man dvigubai greičiau už Urtekram naudojasi...).
Jei tavo plaukai labai reibaluojasi, tai Laveros apelsinai, manau, gali tik pabloginti situaciją... Aš plaunu kas antrą dieną, bet antros dienos vakare man po Urtekram geriau būdavo
Dėl vėlimo, tai Lavera švelnesnius plaukus palieka, bet iš esmės tas pats abu. Tiesa, neturiu problemos dėl vėlimosi (nebent pasportuoju tik į uodegą susirišus, kaip kad vakar padariau...), nors plaukai ilgi ir dar šviesinti.
Po Urtekram plakai net gurgždėdavo, bet išdžiūvę niekuo nesiskirdavo nuo plovimo Lavera, kuri plaukus palieka slidžius

Druide „purity
Satura:
nuostabiai putoja ir puikiai plauna aliejus . Iš visų molinių šampūnų man jis geriausiai patiko wink.gif Jis plaukus išplauna labai švariai, iki girgždėjimo. Nors sakyčiau, kad mano plaukai riebūs, bet kasdienai jis man būtų per stiprus, tiesiog plaukai labai palengvėja ir sunkiai tvarkosi.. Šiaip nei antenų kelia, nei galvos odos sausina. Aš jį kartais dėl to girgždėjimo ir taip panaudoju galvai plaut, o perplaunu antrą kartą su ožkom.

Pepkė:
Iš šitų esu bandžius laveros abu, sante, druide, urtekram su rožėm. Pirmą vietą duočiau laverai su apelsinais, kaip geriausiai išplaunančiam ir purinančiam (TEKILASUNRISE: Nu va, o man purumo jis tikrai neduoda. Šiaip ok viskas, priekaištų rimtų neturiu, bet po Urtekram su rasulu ir hena lyg būdavo puresni (taip žiūrint, jei jokių putų nededu, niekuo netepu)
aš dažniausiai naudoju kelis šampūnus vienu kartu, įspūdis apie laveros apelsininį labai daug nekito, bet čia viskas priklauso nuo plaukų būklės, paėmus tą patį šampųną po kurio laiko, tikrai galima įvertinti kitaip.
Rožių šampūnas man pasirodė drėkinantis, mano nuomone, labiau tiktų sausiems plaukams, aš nerekomenduočiau Tavo atveju, bet vėlgi, sunku pasakyt
Man urtekram kai plaukai buvo pasausėję (buvo pirmieji natur šampūnai) ir pasišiaušę tiko- o dabar jau nebe.

dar pamiršau apie urtekram rasulo šampūną pasisakyti, aš jį irgi bandžiau, tai purino iš visų urtekram geriausiai, bent jau tokį sudarė vaizdą, bet po kelių plovimų, tas plaukų sluosnis, kuris yra arčiau galvos ar kaip čia išsireikšti likdavo tarsi neišplautas, tik paviršius atrodė šiek tiek geriau, man tai vienas labiausiai netikusių bandytų šampūnų

Honey:
Etama, mano plaukai tokie kaip tavo, tai šiuo metu naudoju Faith In Nature su jūros dumbliais (pirkau SP), purinti perdaug nepurina, bet plaukus labai švariai išplauna, padaro juos švelnius

Eglute82:
Is AO esu isbandziusi du - tai su zaliaja arbata ir su nedazancia chna. Abu gerai isplauna tiek kasdien, tiek aliejines kaukes, bet va mano plaukam labiau tiko su zaliaja arbata ir ilgiau issilaiko nesusiriebalave, ir purus ir zvilga, na zvilgejimu as ir siaip negaliu skustis, nes visada tokie buvo ir nezinau ka reiskia sausi galai, bet labiausiai kas man patinka, kad issiplovus galva plaukai tarsi buna pakile truputi nuo saknu, bet tik su situo sampunu

Rkatyte
Aha, Druide Purity puikiai išplauna visus aliejus, su kitais jau priklauso - koks aliejus, kaip ilgai laikei. Plaukai lieka kažkiek pasausėję, man jau tikrai reikia balzamo po jo.
Ir dar iš šampūnų su moliu labai Argitalio patinka, šis švelnesnis nei Purity.
O iš visų nat.šampūnų geriausias buvo Ciel d'azur riebiems su moliu, bet jis su ALS, tai dar nedrįstu kartoti, bet purino plaukus geriausiai

Papildyta:
beje, DG, plaukai tikrai atrodo glotnesni, labai grazu mirksiukas.gif ilgiau papraktikavus toki metoda, turetu dar geriau nuimti putimasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 gegužės 2010 - 17:24
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 17:28)
Zymiuos i uzrasus smile.gif aciu   ax.gif

Labai rekomenduoju DRUIDE Detangling kondicionieriu
jusu issakytai problemai spresti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 18 gegužės 2010 - 18:00
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 18:59)
tai dabar eisiu i isparduotuve su didziuliu sarasu prasyt pabandymui visokiu sampunu/kondicionieriu  biggrin.gif  tiek noris isbandyt doh.gif  blush2.gif

SIta galima ir nebandzius pirkti, o siaip,
mano asmeniniais pastebejimais, sampuno ar kondicionieriaus
poveikis plaukams atsiskleidzia po kokio 4 karto panaudojus.
Jeigu mazais kiekiais prispirksit keliom dienom, tai nieko nebus.
Cia tik mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 05 18, 19:01)
SIta galima ir nebandzius pirkti, o siaip,
mano asmeniniais pastebejimais, sampuno ar kondicionieriaus
poveikis plaukams atsiskleidzia po kokio 4 karto panaudojus.
Jeigu mazais kiekiais prispirksit keliom  dienom, tai nieko nebus.
Cia tik mano nuomone  rolleyes.gif

na imciau minimum 50ml, kad kas tik duotu biggrin.gif o cia manau jau uztektu pasibandymui wink.gif na kadangi as noriu keletos priemoniu, tai butu gerai pradzioj pasibandyt maza kieki, o paskuj imt didesni. jei, pvz, sampunas vels belekaip plaukus, tai matysiu ir po antro karto jau wink.gif zinoma, kondicionieriaus poveiki suprast reikia ilgesnio laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 18 gegužės 2010 - 18:07
Merginos, uzsiciklinau ties naturaliu jogurtu, noriu jau lekti i parduotuve pirkti (susigalvojau ir deserta, ir plaukams norisi uzsitepti, ir gal veidui kaukyte susimaisyti) biggrin.gif . Ar esate bande ji naudoti veido, plauku kaukems?

va kas suzadino mano apetita biggrin.gif
My Webpage
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 gegužės 2010 - 18:18
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 19:04)
na imciau minimum 50ml, kad kas tik duotu biggrin.gif o cia manau jau uztektu pasibandymui wink.gif na kadangi as noriu keletos priemoniu, tai butu gerai pradzioj pasibandyt maza kieki, o paskuj imt didesni. jei, pvz, sampunas vels belekaip plaukus, tai matysiu ir po antro karto jau wink.gif zinoma, kondicionieriaus poveiki suprast reikia ilgesnio laiko smile.gif

Tas kondicionierius yra 65 ml talpos maziukais indeliais, beje Mados PC Nimfali
visiems produktams tokio kiekio rodos yra 45 % nuolaida rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 18 gegužės 2010 - 18:17
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 15:38)
gal galit paaiskint, kas yra BTMS ir EO smile.gif EO - eteriniai aliejai? smile.gif)

Behentrimonium Methosulphate (is rapsu aliejaus)
taip, eteriniai

QUOTE(Etama @ 2010 05 18, 16:26)

beje, DG, plaukai tikrai atrodo glotnesni

kiek info! thumbup.gif

nuotraukoj nesimato, bet istikruju yra didziulis skirtumas. as pati nustebinta.

QUOTE(Bitute32 @ 2010 05 18, 16:55)
Labai rekomenduoju DRUIDE Detangling kondicionieriu
jusu issakytai problemai spresti  thumbup.gif

bigsmile.gif sudetys kokios fainos.
kaip noreciau pabandyti..
o nenuplaunama Druide kam nors teko isbandyti?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 19:17)
o nenuplaunama Druide kam nors teko isbandyti?

apie ta atsiliepimai buvo arba nieko gero, arba JOKS kondicionierius smile.gif ale nedave jokiu rezultatu.. g.gif
Atsakyti
matau ir po 1L druide yra smile.gif

bandysiu, man atrodo ax.gif gaila del leave-ino kad taip.. g.gif
Atsakyti