Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 18, 12:15)
Tai ar yra skirtumas po CWC proceduros? bigsmile.gif

as irgi isbandziau. man labai jautes skirtumas - plaukai plaunant isliko minksti ir svelnus.
as taip ir darysiu.
tik brangu doh.gif reik kokio pigaus kondicionieriaus pries sampuna.

QUOTE(GinMintė @ 2010 05 18, 13:40)

O kur sio gamintojo galima isigyti? Nes pirma karta girdziu toki  ax.gif

yra uk.
bet as kaip pvz parasiau A'kin.
dar ziuriu green people kondicionieriai irgi be alkoholio http://www.greenpeop...nditioners.aspx

bet, aisku, reik bandyt, kad zinot kokio tipo sudetis geriausiai tinka.
Atsakyti
Merginos, o kur Vilniuj parduodama Bellapierre kosmetika? Konkrečiai domina mineralinė pudra. Gal būna kokių mėginukų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 05 18, 16:36)
Merginos, o kur Vilniuj parduodama Bellapierre kosmetika? Konkrečiai domina mineralinė pudra. Gal būna kokių mėginukų?  4u.gif

Yra Akropoly ekologisku prekiu parduotuvej ir VCUP'e.. Del meginuku nezinau smile.gif nueik ir pabandyt paklaust, gal pasiulys ka, ar atsinesk koki induka, kad ibers is bendro testerio..
Atsakyti
Manija, ačiū už išsamų blizgesio apibūdinimą 4u.gif gal vis reikės tada vėliau bandyti būtent "peach" spalvą, nes labai jau noriu nude efekto ax.gif Ir labai domina kitos priemonės, ypač skysti šešėliai, gal gerai laikosi bigsmile.gif

Oi, kokia diskusija apie plaukus smile.gif Mūsų rate turbūt kiekviena mergaitė bent jau sau po porininkę plaukų gali rasti biggrin.gif thumbup.gif

Daddygirl, manau, tavo plaukai pučiasi dėl to, kad yra pasausėję. Naudok aliejines kaukes (tiktų alyvuogių, graikinių riešutų al., jie riebesni), į balzamą gali papildomai glicerino įsilašinti 4u.gif Gal pabandyk kurį laiką nenaudoti miltelių plaukams. Bet užtat graži tavo plaukų spalva ir pati tokia mulatė wub.gif

Etama, man atrodo gali suvestinę apie šampūnus į bendrą forumą suvesti, vis tiek vėliau bus klausimų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazkuri jau klause, as dar karta paklausiu smile.gif
Koki laaabai drekinanti kondicionieriu pasiulytumet? smile.gif
Darau aliejines kaukes i savaite karta tikrai(kokosu, makadamiju, linu semenu, reciau alyvuogiu, dedu kartais i jas glicerino), naudoju Sante Brilliant Care, bet plaukai pucias, truksta tikrai dregmes verysad.gif Galvoju apie Lavera Basis, bet lauksiu ir kitu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 15:48)
Darau aliejines kaukes i savaite karta tikrai, naudoju Sante Brilliant Care, bet plaukai pucias, truksta tikrai dregmes  verysad.gif  Galvoju apie Lavera Basis

Manau, Lavera basis kondicionierius gal kiek ir riebesnis už Sante, bet pats kondicionierius nesuteiks labai didelio efekto, nes jį juk palyginus trumpai laikom mirksiukas.gif Kelis kartus galvą plauni? Gal bandyk dažniau aliejines kaukes daryti? Tarkim vieną kartą per visą plaukų ilgį, kita kartą tik galiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 18, 16:51)
Manau, Lavera basis kondicionierius gal kiek ir riebesnis už Sante, bet pats kondicionierius nesuteiks labai didelio efekto, nes jį juk palyginus trumpai laikom mirksiukas.gif Kelis kartus galvą plauni? Gal bandyk dažniau aliejines kaukes daryti? Tarkim vieną kartą per visą plaukų ilgį, kita kartą tik galiukus 4u.gif

visa laika, kai skaitau, kad galvas plaunat kas dvi dienas, atrodydavo labai daznai unsure.gif bet pati manau panasiai plaunu.. kas trecia diena :)kartais buna, kad ir ketvirta isvaikstau. priklauso nuo to, ka veikiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 16:48)
Kazkuri jau klause, as dar karta paklausiu smile.gif

Man geriausiai drekinantis plauku balzamas buvo BEMA is KN.. Tikrai padrekindavo mano plaukus, tik kazkaip greitai sunaudojau as tuos 200 ml.
Dar Hauschkos balzamas man patiko, bet cia turbut tinkamas nereikliems plaukams..
O kiti mano naudoti - Sante Briliant Care, AO GPB, Urtekram su ramunelem - apsunkinantys plaukus, maitinantys..
Tiesa, dabar kur turiu nusipirkusi Druide Nourishing balzamo miniuka, tai jau galiu parasyt tikslius savo atsiliepimus apie si balzama - nevertas demesio, yra tikrai geresniu.. Nei jis plaukus drekina, nei maitina.. Atrodo tepk kiek nori vistiek tas pats kaip nieko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 18 gegužės 2010 - 16:14
as po CWC (su Sante), dar ir nenuplaunama A'kin kondicionieriu uzsitepiau smile.gif
tikrai geresni plaukai, nebesipucia, bet nera slidumo. nu, ne tiek anksciau budavo.
user posted image

zodziu, tikrai apsimoka nepagailet kondic issausejusiems plaukams.

prisirinkau ideju, aciu. bandysiu smile.gif

labai noriu tu visu pagerinimu nusipirkti, nes kondicionieriuose, ziuriu, brangiu dalyku nesuper daug.

Dovish,
smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 gegužės 2010 - 16:25
QUOTE(Palomina @ 2010 05 18, 17:12)
Man geriausiai drekinantis plauku balzamas buvo BEMA is KN.. Tikrai padrekindavo mano plaukus, tik kazkaip greitai sunaudojau as tuos 200 ml.
Dar Hauschkos balzamas man patiko, bet cia turbut tinkamas nereikliems plaukams..
O kiti mano naudoti - Sante Briliant Care, AO GPB, Urtekram su ramunelem - apsunkinantys plaukus, maitinantys..
Tiesa, dabar kur turiu nusipirkusi Druide Nourishing balzamo miniuka, tai jau galiu parasyt tikslius savo atsiliepimus apie si balzama - nevertas demesio, yra tikrai geresniu.. Nei jis plaukus drekina, nei maitina.. Atrodo tepk kiek nori vistiek tas pats kaip nieko..

4u.gif apie Bema sampunus tai nelabai kokie atsiliepimai, dabar sudominot del to kondicionieriaus..
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 18, 17:20)
4u.gif  apie Bema sampunus tai nelabai kokie atsiliepimai, dabar sudominot del to kondicionieriaus..

Sampunas ir man neypatingas buvo (turejau daznam plovimui), bet tik del to, kad vele plaukus labai (nors mano plaukai seip nesiveliantys).. Plaudavo plaukus tai gerai (net aliejines kaukes).. Tai manau, kad BEMA sampunai uzsidirbo minusa del plauku velimo..
O balzamas tikrai man labai patiko, planuoju vel pirkti greitu laiku smile.gif
Atsakyti
Radau kondic recepta sausiems plaukams, gal dar kam bus idomu.. as tai jau visai svajoju gaminti biggrin.gif

7% BTMS
.5% preservative
2% silk
2% panthenol
6% oils - sea buckthorn, camellia, and jojoba
2% cetyl alcohol
2% glycerin
2% dimethicone (sita gal reiktu kuo pakeisti, bandant isvengti silikonu)
1% EO
water to 100%
Atsakyti