Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Etama @ 2010 05 17, 22:05)
pastebejau ir as ta, labiausiai puciasi sviesinti plaukai drinks_cheers.gif
o kaip Basis, neapriebina plauku? parasyk daugmaz ka padro su plaukuciais rolleyes.gif  kokius kondicionierius dar esi bandziusi?

Na man visai neriebina, net sakyciau dar mazai to apsunkimo ant plauku, mano plauku galai tai kaip pukuciai tokie pasisiause biggrin.gif doh.gif Tas kondicionierius man geriausiai suglotnina plauka, dar reikes basis kauke ismeginti, gal dar geresnis efektas bus.
Dar esu bandziusi Santes brilliant care, man jo drekinimo-maitinimo nepakanka.
Laveros bandziusi tiek roziu, tiek mango, abudu visai nieko, bet basis geresnis, ta prasme stipresnis poveikiu.
Logonos kazkuri dar turejau, bet ten nesusipratimas buvo, atrode kad visai jokio kondicionieriuas buciau nenaudojus..
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 18, 09:53)

na gal reikes bandyti unsure.gif bet man paciai kol kas neatrodo, kad reiktu jiem kazko, ypac dabar kai silka naudoju wub.gif

O pas jus šilkas iš AN ar AZ? g.gif

Ir aplamai,kas geriausiai plaukams iš tų visų lašinamų dalykų duoda drėgmės?

Turiu iš Monicutės apelsinų ea ,tai apraše rašoma,kad drėkina odą.Sakiau,į kaukes įlašinsiu.Tai gal ir plaukams nakčiai tiktų į aliejines kaukes keli lašiukai?

Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 18, 10:44)
Na man visai neriebina, net sakyciau dar mazai to apsunkimo ant plauku, mano plauku galai tai kaip pukuciai tokie pasisiause  biggrin.gif  doh.gif Tas kondicionierius man geriausiai suglotnina plauka, dar reikes basis kauke ismeginti, gal dar geresnis efektas bus.
Dar esu bandziusi Santes brilliant care, man jo drekinimo-maitinimo nepakanka.
Laveros bandziusi tiek roziu, tiek mango, abudu visai nieko, bet basis geresnis, ta prasme stipresnis poveikiu.
Logonos kazkuri dar turejau, bet ten nesusipratimas buvo, atrode kad visai jokio kondicionieriuas buciau nenaudojus..

O kaip tas BASIC atrodo?Mano plaukai šiaušalai,tai gal irgi tiktų? g.gif
Atsakyti

Ziauriai brangus tas medus ir pas mus smile.gif As iki siol pirkdavau 15+ ar 20+, tai dar iperkami visai. Pirma karta pabandziau 25+, bet nezinau, ar dar pirksiu - reik jau pradet taupytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 gegužės 2010 - 09:06
15+ pirkdavau uz 15Lt (100g), o 25+ pirkau uz 37Lt smile.gif

bet kai naudojau 15+, tai jokio skirtumo nuo paprasto medaus nepastebejau ax.gif , tai pagalvojau, reik didesnio faktoriaus, matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 gegužės 2010 - 11:31
QUOTE(Joliee @ 2010 05 18, 07:00)
Aišku, ačiū, kaip tik amlos turiu. O kaip naudoji: nuovirą, ištrauką daraisi?  4u.gif

tiesiog maisau su aloe, dar priedu idedu ir kaip kauke ant plauku.
bet pasausina, nu ir nuo saknu pakelia. paskui ilgai plaukai nesiriebaluoja. bent jau man.

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 18, 07:30)
o man panaudojus bet koki plauku kondicionieriu, plaukai apsunksta, nutysta ir jokio grozio schmoll.gif  tad nenaudoju jokiu, ale ir taip sunku juos pasiausti  doh.gif

reiktu ieskot gal kondicionieriaus be alieju ar su lengvais aliejais, bet su dugiau proteinu sudetyje.. ir kad rasytu 'riebiems plaukams', nes juose mazesnis procentas veikliuju medziagu (tu apsunkinanciu, kondicionuojanciu).
dar labai greit ir gerai isplaut kondicionieriu.

siaip pagal sudeti Sante kondicionierisu man neatrodo 'sunkus' g.gif A'kin kondicionierisu atrodo sunkesnis, nors ir nenuplaunamas.

man dar idomiai atrodo Sante sudetyje antru nr einantis alkoholis g.gif
cetearyl alkoholis tai geras - kondicionuojantis, bet ten paprastas alkoholis g.gif )

QUOTE(Etama @ 2010 05 18, 07:30)

1. gal gali placiau? ax.gif

tiesiog rase, kad gerai plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 12:56)
tiesiog maisau su aloe, dar priedu idedu ir kaip kauke ant plauku.
bet pasausina, nu ir nuo saknu pakelia. paskui ilgai plaukai nesiriebaluoja. bent jau man.

tik ant saknu tepi ar per visa plauka? ir dedi pries plovima, taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 18, 10:59)
tik ant saknu tepi ar per visa plauka? ir dedi pries plovima, taip? ax.gif

itrindavau i saknis, bet tekdavo ir plaukams
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 18, 09:26)
O pas jus šilkas iš AN ar AZ? g.gif

Ir aplamai,kas geriausiai plaukams iš tų visų lašinamų dalykų duoda drėgmės?

Turiu iš Monicutės apelsinų ea ,tai apraše rašoma,kad drėkina odą.Sakiau,į kaukes įlašinsiu.Tai gal ir plaukams nakčiai tiktų į aliejines kaukes keli lašiukai?

Papildyta:

lavera taip pat kaip ir sante antru nr turi alkoholi mastau.gif
labai sausiems besisiausiantiems plaukams gal geriau butu bandyt kazka pan i A'kin. Ten antru nr eina kationinis kondicionuojantis junginys (siuo atveju BTMS).
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 17, 22:13)
Siandien isbandziau, kai isdzius pasakysiu ar yra skirtumas  mirksiukas.gif

Tai ar yra skirtumas po CWC proceduros? bigsmile.gif
Atsakyti
gal bus idomu, kaip auga plaukai: smile.gif

We have about 150,000 hairs on our scalps. We lose between 40 to 180 hairs per day, with most people falling into the 40 to 80 range.

Trys plauku augimo fazes:
The catagen phase: The hair moves from underneath our skin to the surface. It will stay there until it sheds.

The telogen phase: The hair rests for two to four months with no growth, then it is shed.

The anagen phase: The hair growth stage. This can be a cycle of 3 to 5 years, and up to 7 years. This phase determines how long your hair will be - the longer the phase, the longer you can grow your hair. If your hair has a 3 year cycle, your maximum length will be 36 cm. For a 5 year cycle, you might see up to 60 cm. For a 7 year cycle, you might see lengths of 84 cm.

You generally have about 85% of your hair in the anagen (growing) phase, about 12% in telogen (shedding) phase, and 1% in the catagen phase.
Atsakyti
Galbut kas zinote ar yra skirtumas tarp
Citrus limonum ir Citrus medica EA ?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 18, 11:26)

Vat sitas. Turetu tikti, pameginkit mirksiukas.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 14:04)
lavera taip pat kaip ir sante antru nr turi alkoholi  mastau.gif
labai sausiems besisiausiantiems plaukams gal geriau butu bandyt kazka pan i A'kin. Ten antru nr eina kationinis kondicionuojantis junginys (siuo atveju BTMS).

O kur sio gamintojo galima isigyti? Nes pirma karta girdziu toki ax.gif
Atsakyti