QUOTE(krepsyte @ 2010 06 01, 11:33)
Va, va man irgi mano pirmas gelis padengė paakius plėvele, bet aš buvau dėjusi ksantaną tirštinimui ir nemažai, todėl sprendžiau, kad nuo jo ta plėvelė (be to šiek tiek lipnumas jautėsi). Į mano gelį irgi įėjo hamamelių ir rugiagėlių hidrolatai, tai kvapas buvo ne koks
. O kuo tu numušei rugiagėlių "aromatą"?
Ta prasme, nepatinka ta plevele? Man kaip tik labai patinka- nelipni pas mane ir greitai susigeria, ta plevele tik tepantis juk jauciasi.
Kvapas viso geliuko gavosi tiesiog naturalus
- man patinka rugiageliu hidrolatas, tad numusti kvapo nebuvo tokio tikslo, o kvapo kazkokio irgi nesinorejo-man visiskai neerzinantis, normalus kvapas, net su spirulinos priekvapiu
QUOTE(supere @ 2010 06 01, 11:38)
Labai gražu
O gal galite parašyti kaip darėte, kokios proporcijos? Jūs pati sugalvojote šį receptą, ar radote kur nors aprašytą
?
Receptas is to, kas yra namie ir kas tiktu i geliuka deti- pati sugalvojau.Proporciju as nepasakysiu, as nesuprantu kaip jus ten procentais isskaiciuojat- supyliau hidrolatus, alieju palasinau, silko palasinau, agurku ekstrakto, spirulinos del spalvos dejau, guaro gumos per kelis kartus, kol gavosi norima konsistencija ir ekokonservanto ilasinau.Nieko nematavau, nezinau, gal as nepadarysiu super idealaus kaip jau turi buti, bet ka as zinau- dedi, ziuri, dapili ir bandai...