QUOTE(ragana @ 2010 05 17, 19:55)
Daddygirl, man tai gražūs plaukai ir graži moteris O dėl pasikeitusių plaukų tai turiu vieną mintį (nors gal ir nne ta priežastis, bet...). Ar negali būti, kad plaukai pasikeitė dėl hormonų įtakos? Aš pvz. per nėštumą ir maitinimą turėjau labai sunkius ir nepaslankius plaukus, o iki nėštumo mano plaukai buvo labai paslankūs, lengvai formuojami. Dabar turiu kažkokį tarpinį variantą
idomi mintis. siaip jau tikrai sutapo.
as dabar galvoju, itakos galejo (ir turbut turejo) daug veiksniu: hormonai, mano dukra pastoviai zaidzia su mano plaukais , sviesinimas (dazymas), tos indiskos zoles .. bet vienas svarbiausiu - kad nustojau naudoti kondicionieriu.
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 20:12)
kokie pasakiški plaukai Daddygirl, pepkė teisi - indiškos žolės sausina plauką, jį pučia. Jei vistiek norisi dėtis žolių, tai maišyk jas būtinai su aliejumi, ar matyt apsimokėtų maišyti su Sante kondicionieriumi ir laikyti viską kartu ilgiau.
man Sante Brilliant toks maitinantis per daug buvo. Daug mieliau naudojasi Laveros variantai - Basis ir rožių. Galvoju, jei ir maitintum, ir drėkintum, gal greičiau pasijustų norimas efektas?
o šiaip tai turėčiau tokius plaukus, tai jokių klausimų forume nekelčiau
man Sante Brilliant toks maitinantis per daug buvo. Daug mieliau naudojasi Laveros variantai - Basis ir rožių. Galvoju, jei ir maitintum, ir drėkintum, gal greičiau pasijustų norimas efektas?
o šiaip tai turėčiau tokius plaukus, tai jokių klausimų forume nekelčiau
nepatoginat jus mane
turbut nesimato - bet jie tikrai vargsai dabar. jau jei net mano vyras pastebejo
zoles dabar desiu i alieju ir tik ji naudosiu.
studijuojuosi dabar kondicionieriu sudetis. ir daug ideju prisirinkau, ka bandyti, bus idomu
jei metu begyje taip deterioruotu Tavo plaukai, keltum ir Tu klausimus
as anksciau ir nekeliau, kazkaip viskas savaime su tais plaukais vyko - 30 metu ka jiems daviau, tas jiems gerai buvo.
dabar tik pastebejau, kad jie nebepanasus i mano plaukus. tai ir pradejau ieskot priezasciu, o dar svarbiau - ka dabar daryti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 17, 20:13)
kazkas ir man ten uzkliuvo (bet as sudeti pamaciau tik kai atsiunte man i namus). nebeatsimenu, kas.