Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(ragana @ 2010 05 17, 19:55)
Daddygirl, man tai gražūs plaukai ir graži moteris  O dėl pasikeitusių plaukų tai turiu vieną mintį (nors gal ir nne ta priežastis, bet...). Ar negali būti, kad plaukai pasikeitė dėl hormonų įtakos? Aš pvz. per nėštumą ir maitinimą turėjau labai sunkius ir nepaslankius plaukus, o iki nėštumo mano plaukai buvo labai paslankūs, lengvai formuojami. Dabar turiu kažkokį tarpinį variantą

4u.gif blush2.gif

idomi mintis. siaip jau tikrai sutapo.

as dabar galvoju, itakos galejo (ir turbut turejo) daug veiksniu: hormonai, mano dukra pastoviai zaidzia su mano plaukais doh.gif, sviesinimas (dazymas), tos indiskos zoles smile.gif.. bet vienas svarbiausiu - kad nustojau naudoti kondicionieriu.

QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 20:12)
kokie pasakiški plaukai  4u.gif Daddygirl, pepkė teisi - indiškos žolės sausina plauką, jį pučia. Jei vistiek norisi dėtis žolių, tai maišyk jas būtinai su aliejumi, ar matyt apsimokėtų maišyti su Sante kondicionieriumi ir laikyti viską kartu ilgiau.

man Sante Brilliant toks maitinantis per daug buvo. Daug mieliau naudojasi Laveros variantai - Basis ir rožių. Galvoju, jei ir maitintum, ir drėkintum, gal greičiau pasijustų norimas efektas?  g.gif

o šiaip tai turėčiau tokius plaukus, tai jokių klausimų forume nekelčiau biggrin.gif

4u.gif nepatoginat jus mane biggrin.gif
turbut nesimato - bet jie tikrai vargsai dabar. jau jei net mano vyras pastebejo biggrin.gif doh.gif

drinks_cheers.gif zoles dabar desiu i alieju ir tik ji naudosiu.

studijuojuosi dabar kondicionieriu sudetis. ir daug ideju prisirinkau, ka bandyti, bus idomu ax.gif

jei metu begyje taip deterioruotu biggrin.gif Tavo plaukai, keltum ir Tu klausimus biggrin.gif
as anksciau ir nekeliau, kazkaip viskas savaime su tais plaukais vyko - 30 metu ka jiems daviau, tas jiems gerai buvo.
dabar tik pastebejau, kad jie nebepanasus i mano plaukus. tai ir pradejau ieskot priezasciu, o dar svarbiau - ka dabar daryti smile.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 05 17, 20:13)

Praejusi karta blizginau akytes i Dr Organic, bet kazkas uzkliuvo ir nepirkau  blush2.gif

kazkas ir man ten uzkliuvo (bet as sudeti pamaciau tik kai atsiunte man i namus). nebeatsimenu, kas.
Atsakyti
ir mane uodai sukirto, nusikasiau iki isprotejimo, tai siandien nulekiau i Nimfali ir nusipirkau uodu siauba citronela. Maziukas purskaliukas su 40 proc nuolaida:) Sake, kad padeda ir nuo niezejimo, sukandus uodams.
Droge nuolaidos NaturaSiberica sampunams ir kondiskems, Sarmoje nuolaidos kai kurioms eko prekems,sake ir madarai buvo nuolaida, nespejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 gegužės 2010 - 23:17
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 23:08)
dabar tik pastebejau, kad jie nebepanasus i mano plaukus. tai ir pradejau ieskot priezasciu, o dar svarbiau - ka dabar daryti smile.gif

o tu nenori jiems AHA rūgščių retkarčiais duoti? Labai sušvelnina, atgaivina plaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 22:20)
o tu nenori jiems AHA rūgščių retkarčiais duoti? Labai sušvelnina, atgaivina plaukus  4u.gif

pasizymiu bigsmile.gif 4u.gif

dar radau, kad saltalankiu aliejus, pasirodo, plaukams labai gerai.

ir va koks tyrimas su kokoso aliejum http://www.ncbi.nlm....pubmed/12715094

The findings clearly indicate the strong impact that coconut oil application has to hair as compared to application of both sunflower and mineral oils. Among three oils, coconut oil was the only oil found to reduce the protein loss remarkably for both undamaged and damaged hair when used as a pre-wash and post-wash grooming product.

Kitur dar perskaiciau, kad darantis kokoso kauke pries plovima, istepti tik plaukus (nelieciant galvos). As itrindavau ir galvos oda ax.gif

Ir kad per daznai naudojamas kokoso aliejus gali sausinti plaukus g.gif Idomu, ar cia tiesa..

Raso, kad TS kaukes netinka ploniems, riebiems, normaliems plaukams, bet labai gerai sausiems plaukams (jei riebios saknys - ant ju netepti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 gegužės 2010 - 23:56
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 21:36)
pagrindines amla, brahmi, shikakai, muilo riesutai..

Aišku, ačiū, kaip tik amlos turiu. O kaip naudoji: nuovirą, ištrauką daraisi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliee: 18 gegužės 2010 - 08:01
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 15:45)
ne, kaip tik daugiau oda apsaugoma  4u.gif Aš tik nenorėčiau kokosais veido tepti, nes man jie šitai kūno daliai tiesiog netinka. O jei tau ir veidui tinka, tai tik džiugu  drinks_cheers.gif

o tu veidui ta pacia apsauga naudoji, ar turi ka nors specialaus ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 15, 14:48)
Siandien uzsitepiau savo manuka medu (25+) ant veido

turi ir as toki ax.gif bet mes su mazaja laizom ji kaip meskinai blush2.gif reikes ir ant veido pabandyti bigsmile.gif taupau, norgej velnioniskai brangus jis, kiek UK kainuoja?

QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 21:12)
o šiaip tai turėčiau tokius plaukus, tai jokių klausimų forume nekelčiau biggrin.gif

drinks_cheers.gif as taip pat biggrin.gif

o man panaudojus bet koki plauku kondicionieriu, plaukai apsunksta, nutysta ir jokio grozio schmoll.gif tad nenaudoju jokiu, ale ir taip sunku juos pasiausti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 18 gegužės 2010 - 08:30
QUOTE(Satura @ 2010 05 18, 00:20)
o tu nenori jiems AHA rūgščių retkarčiais duoti? Labai sušvelnina, atgaivina plaukus  4u.gif

kokia idomi mintis, kaip tiksliau naudoti? bigsmile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 18, 00:32)
1. dar radau, kad saltalankiu aliejus, pasirodo, plaukams labai gerai.

2. Kitur dar perskaiciau, kad darantis kokoso kauke pries plovima, istepti tik plaukus (nelieciant galvos). As itrindavau ir galvos oda ax.gif

3. Ir kad per daznai naudojamas kokoso aliejus gali sausinti plaukus  g.gif Idomu, ar cia tiesa..

4. Raso, kad TS kaukes netinka ploniems, riebiems, normaliems plaukams, bet labai gerai sausiems plaukams (jei riebios saknys - ant ju netepti).

1. gal gali placiau? ax.gif
2. manau retkarciais galima ir galvos oda itrinti, gi duoda drekinimo, nuo pleiskanu lyg padeda. o siaip daznai tai turbut negerai, gal pradetu 'dusinti' plaukus g.gif
3. as kazka idomaus apie ji galvojau-rankas istepi, tai toks idomus jausmas budavo, tikrai turejau tokia minti, kad pasausinti gali g.gif bet tai kiek tada tas 'per daznai' doh.gif cia gal jau kalbama apie istisini besaiki tepliojima, kartas per koki 10d. kad ir, nemanau, kad yra daug. as dabar isvis jau gal menesi nesidariau, kaitalioju su kt aliejais cool.gif
4. as TS nedideliu kiekiu apsiriebinus delnus perbraukiu per plauku galiukus, tai kaip ir nieko. o va sveikiems, normaliems plaukams jis uzteptas kazkaip apsivelia ir t.t., zodziu nereikia deti kur nereikia, o kur jau reikia plaukuciui gydymo, tai jis ir tepasi normaliai, ir issiplauna bigsmile.gif (aisku labai nedaug jo naudoju, kad tik apriebinciau kiek plauka)
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 18, 08:30)
o tu veidui ta pacia apsauga naudoji, ar turi ka nors specialaus  ax.gif

tad nenaudoju jokiu, ale ir taip sunku juos pasiausti  doh.gif

tą pačią, ir taip buteliukų pilni namai, net nepamenu, kur ką padėjau blush2.gif

į kondicionierius pilk ekstraktų, AHA įsilašink ir nesuližins tau plaukų 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 18, 08:38)
pasirodo ten OP sampunas  ax.gif

na bet ir apibūdinai akis thumbup.gif lotuliukas.gif Kada bandysi? wink.gif Ir kaip nustatei, kad ten neputojantis daiktas? tongue.gif

Etama, į šampūną ar kondicionierių/kaukę įlašink porą lašiukų ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 18 gegužės 2010 - 08:49
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 18, 09:30)
turi ir as toki  ax.gif bet mes su mazaja laizom ji kaip meskinai blush2.gif reikes ir ant veido pabandyti bigsmile.gif taupau, norgej velnioniskai brangus jis, kiek UK kainuoja?

Užmačiau manukos medų ir LT - 500 g. kaina apie 70-80 Lt kažkur, tiksliai nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 18, 08:52)
Užmačiau manukos medų ir LT - 500 g. kaina apie 70-80 Lt kažkur, tiksliai nepamenu smile.gif

bigsmile.gif oho, idomu koks faktorius prie jo, nes kuo didesnis, tuo savybes geresnis ir kaina labai keiciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 18, 09:56)
bigsmile.gif oho, idomu koks faktorius prie jo, nes kuo didesnis, tuo savybes geresnis ir kaina labai keiciasi smile.gif

Aš kai neturėjus, tai nenusimanau... blush2.gif
Va, čia: http://www.gamtosker...17-manuka-medus
O, ir kainą truputį "pamažinau"... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 18 gegužės 2010 - 08:58
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 18, 08:57)
Aš kai neturėjus, tai nenusimanau...  blush2.gif
Va, čia: http://www.gamtosker...17-manuka-medus

+15 vidutinio stiprumo, del to ir kaina tokia, bet tikriausi ji reikia ilgeliau panaudoti, kad jaustusi poveikis, arba dabar bandysiu kauke veidui pasidaryti g.gif
Atsakyti