Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(dontstop @ 2010 06 01, 08:13)
Gal kas patartų, ar yra natūralios kosmetikos vyrams, ypač priemonių skutimuisi? Kur jų rasti? 4u.gif

MB turi logonos, sakė nepatinka. Kemšasi peiliukas, mažai putos, sunkiai slysta. Ieškosim kitą kartą kitokios.
Atsakyti
Tai kur musu Saturele, temos naujos norim smile.gif

Dariau geliuka paakiams ax.gif

Geliukas procese:
user posted image

Sudetis: hamameliu hidrolatas, rugiageliu hidrolatas, argano aliejus, vynuogiu kauliuku aliejus, agurku ekstraktas, silkas, spirulina, guaro guma, ekokonservantas.
Spirulinos is to dziaugsmo iberiau nemazai, tad gavosi ne svelniai zalsva, o zalia spalva smile.gif Ir gavosi matinis geliukas, man idomu kaip ji padaryti toki persvieciama? g.gif
user posted image

Uzsitepiau ir ant rieso ir veliau visa veida - tikrinau, mat siandien mano mamos gimimo diena, tad sumasciau dali kremuko supilti i induka ir padovanoti jai-ji gi didzioji myletoja mano muilu ir vonios burbulu buvo smile.gif

user posted image

komisija zinoma, praejome biggrin.gif

user posted image

ir siandien ryte iteikeme mamai dovana
user posted image

Gal ir drasu pirmaji geliuka iteikti dovanu biggrin.gif , bet juk mama- jei kas negerai, pasakys, sakiau, kad pabandytu nedaug ir stebetu- gal kam alergiska, gal siaip netiks. Man tai zinokit super rolleyes.gif - tokia kaip plevele pasidenge, susigere puikiai, netempia odos, man patiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 birželio 2010 - 09:38
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 01, 10:32)
user posted image
Gal ir drasu pirmaji geliuka iteikti dovanu  biggrin.gif  , bet juk mama- jei kas negerai, pasakys , sakiau,kad pabandytu nedaug ir stebetu- gal kam alergiska, gal siaip netiks.Man tai zinokit super  rolleyes.gif - tokia kaip plevele pasidenge, susigere puikiai, netempia odos,man patiko  blush2.gif

Diva:) labai gražu, tikimės ir veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 05 30, 00:32)
o kuris cia tas plakiklis, tas su metaliniu galu?
as noriu kazkokio, bet ar su metalu gerai? kazkada skaiciau,kad tipo negerai su metaliuniu saukstu plakti  g.gif

jo, tas metalinis patiko. tiesa sakant, kai ji pirkau, galvojau, kad naudosiu tuos plastmasinius antgalius, bet kadangi man ten viskas taskesi (gal dar neismokau naudotis), tai pabandziau su metaliniu-ir labai patiko. del metalo irgi kazka girdejau, todel jo vengiau, bet kaip ten istikruju, tai nezinau g.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 31, 09:55)
ačiū  4u.gif Bet jis ne vienkartinis atrodo, ar ne? biggrin.gif

sito as irgi bijojau, kad atrodys vienkartinis biggrin.gif na, jis nedidukas, atrodo kaip foto, kol kas veikia be priekaistu ax.gif daugiau nezinau ka apie ji pasakyti g.gif

Diva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 01 birželio 2010 - 09:42
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 01, 10:32)
Dariau geliuka paakiams  ax.gif 

Super dovana wub.gif Aš ir mamai, sesei ir visoms giminėms ovanoju smile.gif
Atsakyti
Tiesa, kaip ir zadejau, pasisakysiu apie pacios gaminta savaiminio idegio krema. Na, man jis riebus nebuvo, siaip toks labai lengvas pasirode, lengvai susigere, gal todel, kad procentaliai buvo didesne vandenine dalis nei siaip gaminant krema, tad gavosi toks lengvas, nelabai tirstas g.gif tepasi lengvai, dave toki sakyciau lengva, bet tolygu idegi. 50ml kremo dejau 1.5g DHA milteliu, didesniam idegio efektui pasiekti turbut reiktu daugiau DHA milteliu ideti ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, uz grazius zodzius, zinokit dziaugiuosi kaip mazas vaikas blush2.gif , tokia patenkinta savim biggrin.gif ! Butu gerai, kad abieju su mama dabar neisbertu lotuliukas.gif ir kad kazkoks poveikis geras butu rolleyes.gif

cia siaip radau, grazu kaip- spirulina smile.gif
user posted image

Kai pasiskaiciau apie spirulina, taigi cia geris ! Reikia i vidu vartoti! Kazin kaip tuos miltelius praryt? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 birželio 2010 - 10:22
QUOTE(Palomina @ 2010 05 29, 15:59)
ikeliu as savo sios dienos  makiaza i sia tema
Naudojau tokias priemones: dr.Hauschka concealer'is paakiams

Palomina, labai gražu wub.gif sakyk kokį numeriuką concealer turi? 4u.gif
Atsakyti
Man tai zinokit super rolleyes.gif - tokia kaip plevele pasidenge, susigere puikiai, netempia odos, man patiko blush2.gif
[/quote]

Va, va man irgi mano pirmas gelis padengė paakius plėvele, bet aš buvau dėjusi ksantaną tirštinimui ir nemažai, todėl sprendžiau, kad nuo jo ta plėvelė (be to šiek tiek lipnumas jautėsi). Į mano gelį irgi įėjo hamamelių ir rugiagėlių hidrolatai, tai kvapas buvo ne koks schmoll.gif . O kuo tu numušei rugiagėlių "aromatą"?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 06 01, 10:50)
Tiesa, kaip ir zadejau, pasisakysiu apie pacios gaminta savaiminio idegio krema.

Aš irgi jau užsisakiau DHA miltukų, tai dabar tokių gaminių sudėtys labai domina biggrin.gif Iš ko darei savo kremuką? Ar visam kūnui naudoji?
Atsakyti
Kai pasiskaiciau apie spirulina, taigi cia geris ! Reikia i vidu vartoti! Kazin kaip tuos miltelius praryt? g.gif biggrin.gif
[/quote]

Spirulina pardavinėjama kapsulėmis arba supresuota į tabletes. Bandžiau jas gerti, tai arba aš ir taip sveika lotuliukas.gif arba šiaip jokio poveikio nepajutau, nes per mažai gėriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 01, 09:32)
Tai kur musu Saturele, temos naujos norim smile.gif 

Dariau geliuka paakiams  ax.gif 

Geliukas procese:
user posted image

Sudetis: hamameliu hidrolatas, rugiageliu hidrolatas, argano aliejus, vynuogiu kauliuku aliejus, agurku ekstraktas, silkas, spirulina, guaro guma, ekokonservantas.
Spirulinos is to dziaugsmo iberiau nemazai, tad gavosi ne svelniai zalsva, o zalia spalva  smile.gif  Ir gavosi matinis geliukas, man idomu kaip ji padaryti toki persvieciama?  g.gif 
user posted image

Labai gražu 4u.gif O gal galite parašyti kaip darėte, kokios proporcijos? Jūs pati sugalvojote šį receptą, ar radote kur nors aprašytą ax.gif ?
Atsakyti