QUOTE(dontstop @ 2010 06 01, 08:13)
Gal kas patartų, ar yra natūralios kosmetikos vyrams, ypač priemonių skutimuisi? Kur jų rasti?
yra
o ieskoti ten pat kur yra ir naturalios kosmetikos moterims arba siustis is uzsienio
MB buvau pirkusi sante skutimosi putas, tai labai nepatiko, puta gaudavosi labai skysta, o dabar naudoja antra buteliuka speick skutimosi putu, tai ir jis patenkintas ir as rami
Papildyta:QUOTE(eglute82 @ 2010 05 31, 21:35)
kaip ir zadejau zalio lapo tuso demonstracija
graziai atrodo
Papildyta:QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 31, 18:33)
merginos ruosiuosi atostogoms, siemet tik savaitelei, po ziemos esu suriukas, labai noreciau graziai rudai idegti per toki trumpa laika, sakykit ar tikrai KN bronzines odos aliejuka naudojant idegsiu rudziau graziau nei be jo, issileidus db visiskai pinigelius, o pasiskaicvau jo kaina gaunasi nemaza, sakykite ar tikrai verta ji pirkti, aciukas
ypac jei issileidus pinigelius, tai tikrai sakyciau, kad neverta
istikruju, negaleciau tvirtinti, kad butent su tuo aliejuku deginantis, graziau pavyksta idegti nei be jo. kazkokio apciuopiamo skirtumo nepastebejau
tik tiek kad man smagiau pries tepantis krema su apsauga pasitepti kokiu aliejuku (kad ir monoi, jei turi), geriau kremas pasiskirsto ir oda ne taip sauseja.