Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 05 31, 17:41)
man irgi lb panasiai verysad.gif  dabar itin kankinuosi su spuogais, anksciau kai naudodavau sint pudras, jokiu molio kaukiu, jokiu hidrolatu net nezinojau, buvo idealu lyginat su dabartine situacija. Budavo spuogu, bet keli, o dabar va isbere visa kakta, nera kur detis... doh.gif  mityba? jei gali bert nuo darzoviu ir bemieles ekologiskos duonos, nuo kosiu, nuo vaisiu, tada galeciau kaltint...nebevartoju nei pieno JOKIU produktu, nei saldumynu, nei rukau, nei ka, nesuprantu!

Nezinau, as kartais galvoju, kad tiek metu buve kitaip, kad viskas priprasta- ir ta oda musu ir tas organizmas visai kitaip "susistygaves", o cia sast- te tau koses ekologiskos, te molio , te vandens, graziu pavadinimu hidrolatas! Idomu, tie kudikiai ir vaikai, kurie turi protingas mamas ir nuo pat pirmu dienu viska gaus naturaliau, ekologiskiau, kazin kaip jiems bus? g.gif
Iprotis juk baisiau uz viska- as ir EZ dejau kibirais, ir i soliariumus vaiksciojau ir rukiau ir nezinojau gyvenime zodzio čampakas biggrin.gif , buvo ir plaukai ir oda be priekaistu ( na, rupuziu neminim biggrin.gif )...Kaltinu arba "per stipru" poveiki arba "per silpna" arba tiesiog visas organizmas yra priprates kitaip...
Na, bet mes nenuleidziame ranku, bandome ir ieskome toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 31, 17:47)
Na, bet mes nenuleidziame ranku, bandome ir ieskome toliau  ax.gif

O man kaip tik atvirkščiai, oda ženkliai pagerėjo, nuo kreminių pudrų pastoviai kimšdavosi veidas, tarsi dusdavo, priaugdavo naujų spuogų ir pan doh.gif
Bet dėl veido pagerėjimo visų laurų neatiduodu kosmetikai tikrai, o sakyčiau daugiau susiję su vidaus problemomis ir situacijos pagerėjimu. Aišku jeigu pastoviai naudosime , kas veidui netiks, jį bers ir pan., bet jeigu jau bandoma labai daug kas, tai matyt problemos yra ne tame. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 05 31, 14:51)
O man su veidu nesamonių muziejus. Visada turėjau lygią, i sausumą ir jautrumą šiek tiek linkusią odą. Tai kai pradėjau naudoti visokius aliejukus, kremukus naturalius, kai pradėjo kilti spuogai, visokių ir baltų ir giluminių, inkštiriukų pilna, nu žodžiu iš pradžių galvojau valosi oda, organizmas (nes tuo pačiu ir mitybą keičiau). Aišku aš irgi negaliu nurimti jei matai kylantį, man reik jį pakrapštyti parakinėti  doh.gif  Bet sakau, gal jau per pusmetį turėjo visi negerumai išsivalyti  g.gif  Dabar jau visokias priemones žiūrinėju riebiai probleminei odai. Kol naudojau tas visas sintetikas, viskas super - švaru gražu, o tik norėjau geriau.. smile.gif Žinau, kad kitoms netinka aliejukai, bet mano odai jie kaip ir patinka.. Vis dar galvoju, kad valosi smile.gif Žiūrėsim kas toliau bus.

As pries metus pradejau naudot natur priemones, tai is pradziu buvo siaube, vargeli gun_rifle.gif spuogai, issiplete poros, ir siaip tokia pavargus buvo. Dabar jau situacija pagerejo, o pradejo taisytis po kokio pusmecio natur naudojimo mirksiukas.gif Anksciau be toninio kremo ir pudros i miesta nosies nekisdavau. Dabar atsisukus tonini krema turiu iskot kur pamaskuot lotuliukas.gif Zinau ka sakysit, kam maskuot kai nera ko, bet turiu randa ant veido ir ji visada maskuoju ax.gif
Vat dar reikia kazkaip iskovot pergale pries issipletusias poras ir riabia galvos oda, ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 05 30, 22:23)
Palomina, labai gražu  4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 31, 09:55)
ir vėl tu su savo blakstienom  gun_bandana.gif Labai gražiai atrodo viskas  wub.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 31, 11:46)
Palomina atrodai super  wub.gif  thumbup.gif

aciu visom uz pagyrimus smile.gif 4u.gif

o as noriu pagirti AO plauku balzama su zaliaja arbata.. labai faini plaukai buna po sio balzamo wub.gif neapsunkina, neriebina.. plaukai buna svelnus, minksti, kazkiek gal net ir patiesina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 31 gegužės 2010 - 17:33
QUOTE(Melajja @ 2010 05 31, 13:51)
Apie Organic Wear šnekat? Turiu tonini kremą su spf15, jau antą įsigijau, nes kažkiek pamaskuoja, gražiai dengia, gal vasarai norėtusi tamsesnės spalvos (nors ėmiau tamsiausia), dar turiu kompakntini bronzanta, labai gražią spalva pataikiau (ruda su alyvine) tai veida ne tik parudina, bet ir švytėjimo gražaus duoda. Draugė šios firmos pirko šešėlius ir pieštuka akim, tai taip pat liko patenkinta.

sveikute, taip apie sia... mane labai sudomina veido skaistintojas bei tusas 4u.gif

merginos ruosiuosi atostogoms, siemet tik savaitelei, po ziemos esu suriukas, labai noreciau graziai rudai idegti per toki trumpa laika, sakykit ar tikrai KN bronzines odos aliejuka naudojant idegsiu rudziau graziau nei be jo, issileidus db visiskai pinigelius, o pasiskaicvau jo kaina gaunasi nemaza, sakykite ar tikrai verta ji pirkti, aciukas 4u.gif
Atsakyti
As tai jau ruda vaikstau irnesakyk.gif , drauge sake, vel i soliariumus vaiksciot pradejai, gi sakei, kad neisi niekad biggrin.gif Man Laveros savaiminis labai patinka- o veidas net nuskaisteja kai pasitepu, bet veido kasdien netepu- mazdaug kas 2-3 dienas, kuna patepiau kas 2 dienas gera savaite- tai vajetus kad mulate buvau biggrin.gif ...Bet vakar buvau baseine, dzakuzi, tai nueme mano ruduma akimirksniu biggrin.gif - as galvoju, negi tie chemikalai baseine sitaip isgrauzia viska g.gif , tai siaubas tada... nes tokia jau nusiprausus siandien ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 31, 18:33)
merginos ruosiuosi atostogoms, siemet tik savaitelei, po ziemos esu suriukas, labai noreciau graziai rudai idegti per toki trumpa laika, sakykit ar tikrai KN bronzines odos aliejuka naudojant idegsiu rudziau graziau nei be jo, issileidus db visiskai pinigelius, o pasiskaicvau jo kaina gaunasi nemaza, sakykite ar tikrai verta ji pirkti, aciukas 4u.gif

turejau as ta brozines odos alieju is KN, kazkiek gal ir pavyko idegti, bet, kad labai matytusi tai nepasakyciau.. as kai balta, tai pastebiu bet koki patamsejima, o kitiems as vistiek balta atrodau
Atsakyti
mityba? jei gali bert nuo darzoviu ir bemieles ekologiskos duonos, nuo kosiu, nuo vaisiu, tada galeciau kaltint...nebevartoju nei pieno JOKIU produktu, nei saldumynu, nei rukau, nei ka, nesuprantu!

Matai as tai ir mityba pakeiciau/keiciu. Tai sakau ir valosi organizmas per oda visokiais spuogais, bet man tas valymosi laikas atrodo toks ilgas smile.gif Aisku ne metus trucijausi, turbut ne per trumpa laika ir issivalys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 31, 17:47)
Nezinau, as kartais galvoju, kad tiek metu buve kitaip, kad viskas priprasta- ir ta oda musu ir tas organizmas visai kitaip "susistygaves", o cia sast- te tau koses ekologiskos, te molio , te vandens, graziu pavadinimu hidrolatas!
Kaltinu arba "per stipru" poveiki arba "per silpna" arba tiesiog visas organizmas yra priprates kitaip...
Na, bet mes nenuleidziame ranku, bandome ir ieskome toliau  ax.gif

Va sita ir as mastau, kad per daug jis priprato prie tu sintetiku, ir dabar nebesupranta kas vyksta smile.gif Bandom bandom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 05 31, 18:22)
As pries metus pradejau naudot natur priemones, tai is pradziu buvo siaube, vargeli  gun_rifle.gif  spuogai, issiplete poros, ir siaip tokia pavargus buvo. Dabar jau situacija pagerejo, o pradejo taisytis po kokio pusmecio natur naudojimo  mirksiukas.gif 

Tai vadinasi man dar kokio pusmecio truksta smile.gif Nezadu nuleisti ranku, ir grizti prie sintetiku smile.gif Pripratinsiu as ta organizma ir oda prie geru dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Kol laukiam Eglutes, savo aki nupyskinau biggrin.gif . Aisku kokybe foto, be to seseliai gi uzpaisyti, tai labai nesimato , bet esme- mano blakstienos yra ilgos, tai su zaliu lapu ju nei priilgina, nei pririecia nei siaip nieko nepadaro biggrin.gif , bet man patinka- kai uzsimanysiu priklijuojamu blakstienu efekto, nusipirksiu MaxFactor biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 gegužės 2010 - 19:25
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 31, 20:24)
Kol laukiam Eglutes, savo aki nupyskinau  biggrin.gif  . Aisku kokybe foto, be to seseliai gi uzpaisyti, tai labai nesimato , bet esme- mano blakstienos yra ilgos, tai su zaliu lapu ju nei priilgina, nei pririecia nei siaip nieko nepadaro  biggrin.gif  , bet man patinka- kai uzsimanysiu priklijuojamu blakstienu efekto, nusipirksiu MaxFactor  biggrin.gif 

user posted image

O man sis tusas ir pailgina ir pastorina blakstienas tikrai. g.gif Tiesa sakant, rezultatas pralenke lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 05 31, 20:35)
O  man sis tusas ir pailgina ir pastorina blakstienas tikrai.  g.gif Tiesa sakant, rezultatas pralenke lukescius smile.gif

Todel ir sakom- skirtingai...net tusuose skirtingai! smile.gif

cia palyginimui - sintetika ( pries keleta metu) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 gegužės 2010 - 19:48
man irgi lb panasiai verysad.gif  dabar itin kankinuosi su spuogais, anksciau kai naudodavau sint pudras, jokiu molio kaukiu, jokiu hidrolatu net nezinojau, buvo idealu lyginat su dabartine situacija. Budavo spuogu, bet keli, o dabar va isbere visa kakta, nera kur detis... doh.gif  mityba? jei gali bert nuo darzoviu ir bemieles ekologiskos duonos, nuo kosiu, nuo vaisiu, tada galeciau kaltint...nebevartoju nei pieno JOKIU produktu, nei saldumynu, nei rukau, nei ka, nesuprantu!

Man atvirksciai pradejus naudoti naturalia kosmetika ir siek tiek ziuret maista veidukas pasidare tobulas! net randeliai po senuju spuogu beveik nebesimato.. Nors anksciau tragedija buvo spuogu laaabai daug ir dar tokie negyjantys buvo..

Manau is maisto labai padejo tai, kad nebevalgau vistienos is parduotuves (maximum vienakart per menesi kartais tik sau leidziu) ir valgau daug darzoviu ir geriu skysciu. Taip pat neriboju ir kito maisto - valgau ir sokolada ir pieno produktus ir viskas ok!
O kosmetikos, tai atradau derini: prausikli tobula (gaila, kad ne ekologiskas..) ir naturalu pigu kremuka drekinanti. Aisku reguliariai sveiciu veiduka ir uzsidedu naminiu kaukiu. Tai jau puse metu nenaudoju krempudru (na nebent retom progom, kai reikia pasipuost ir pasimakliavot), uztenka tik degto moliu siek tiek pasipudruot ir tobula smile.gif
Labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti