Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 31, 13:33)
tai tik per tarpininke is USA 4u.gif

Gal gali įdėti nuorodą kur ti galima padaryti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2010 05 31, 13:35)
MB ne tik vargina pleiskanos, bet ir seborejinis dermatitas  doh.gif  jam tiko Weledos rozmarinu šampūnas, puikūs rezultatai pasimate po 1-2 tubelių, iš pradžių dar i dvi savaites karta plaudavo galva su kažkokiu nuo pleiskanu specialu cheminiu šampūnu pamainom su weledos, o dabar nė to neberiakia.

Mane tas SLS baugina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2010 05 31, 13:35)
MB ne tik vargina pleiskanos, bet ir seborejinis dermatitas  doh.gif  jam tiko Weledos rozmarinu šampūnas, puikūs rezultatai pasimate po 1-2 tubelių, iš pradžių dar i dvi savaites karta plaudavo galva su kažkokiu nuo pleiskanu specialu cheminiu šampūnu pamainom su weledos, o dabar nė to neberiakia.

Kažkaip mano postas prieš tavo atsirado biggrin.gif

O kaip įdomu Bema padeda nuo pleiskanų, gal kas yra bandę? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 30, 00:54)
Žinokit pas MB vėl pilna galva pleiskanų, prisidžiaugiau Alverde šampūno poveikiu, nors pradėjus nauditi tikrai buvo poveikis verysad.gif Piktas kaip liūtas, net actu neduoda galvos ištepti doh.gif Merginos, kas jums ar JB dar yra padėję kovoti su pleiskanomis? 4u.gif

MB ne tik vargina pleiskanos, bet ir seborejinis dermatitas doh.gif jam tiko Weledos rozmarinu šampūnas, puikūs rezultatai pasimate po 1-2 tubelių, iš pradžių dar i dvi savaites karta plaudavo galva su kažkokiu nuo pleiskanu specialu cheminiu šampūnu pamainom su weledos, o dabar nė to neberiakia.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 28, 18:18)
merginos gal kuri turite ir naudojate Physicians formula organics serijos dekoratyvine kosmetika? nete paskaiciau neblogu atsiliepimu kad ir ecocert'a turi, neblogu daikciuku uzmaciau... tiesa jei naudojate kur perkate? aciu

Apie Organic Wear šnekat? Turiu tonini kremą su spf15, jau antą įsigijau, nes kažkiek pamaskuoja, gražiai dengia, gal vasarai norėtusi tamsesnės spalvos (nors ėmiau tamsiausia), dar turiu kompakntini bronzanta, labai gražią spalva pataikiau (ruda su alyvine) tai veida ne tik parudina, bet ir švytėjimo gražaus duoda. Draugė šios firmos pirko šešėlius ir pieštuka akim, tai taip pat liko patenkinta.
Atsakyti
O ką daro žalio lapo tušas (pailgina, patankina, pariečia)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 31 gegužės 2010 - 14:34
QUOTE(ernesin @ 2010 05 31, 13:40)
O kaip įdomu Bema padeda nuo pleiskanų, gal kas yra bandę? mirksiukas.gif

MB vargina pleiskanos, tai nepadėjo tas šampūnas. Bet dar mačiau ir Bema kapsules nuo pleiskanų, įdomu, kaip šios, ar veiksmingos, bet, matyt, bandžiusių nėra.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 31, 15:41)
MB vargina pleiskanos, tai nepadėjo tas šampūnas. Bet dar mačiau ir Bema kapsules nuo pleiskanų, įdomu, kaip šios, ar veiksmingos, bet, matyt, bandžiusių nėra.

Žiūriu amžino SB atsikratymo pleiskanomis dar nei vienai nėra tekę atrast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 31, 14:33)
O ką daro žalio lapo tušas (pailgina, patankina, pariečia)? ax.gif

kiekvienai labai invidualiai, man ir patankina ir pariecia siek tiek, o svarbiausia labai tolygiai padazo, vakare pabandysiu ikelt nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 31, 15:46)
Žiūriu amžino SB atsikratymo pleiskanomis dar nei vienai nėra tekę atrast rolleyes.gif

Yra yra, kolkas smile.gif Kol nepradėjom naudoti naturalių priemonių, tai MB pleiskanodavo smile.gif Kiek pamenu tai visada jų turėdavo, gal tarpais dingdavo, bet vėl grįždavo. Kažkur užskaičiau, kad dilgėlės tam reikalui padeda. Nupirkau logonos dilgėlių šampūną, ir tfu tfu tfu nebegrįžta jau kokie 4-5 mėnesiai... Gal dar ir mityba įtakos turėjo.

O man su veidu nesamonių muziejus. Visada turėjau lygią, i sausumą ir jautrumą šiek tiek linkusią odą. Tai kai pradėjau naudoti visokius aliejukus, kremukus naturalius, kai pradėjo kilti spuogai, visokių ir baltų ir giluminių, inkštiriukų pilna, nu žodžiu iš pradžių galvojau valosi oda, organizmas (nes tuo pačiu ir mitybą keičiau). Aišku aš irgi negaliu nurimti jei matai kylantį, man reik jį pakrapštyti parakinėti doh.gif Bet sakau, gal jau per pusmetį turėjo visi negerumai išsivalyti g.gif Dabar jau visokias priemones žiūrinėju riebiai probleminei odai. Kol naudojau tas visas sintetikas, viskas super - švaru gražu, o tik norėjau geriau.. smile.gif Žinau, kad kitoms netinka aliejukai, bet mano odai jie kaip ir patinka.. Vis dar galvoju, kad valosi smile.gif Žiūrėsim kas toliau bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 31 gegužės 2010 - 15:02
QUOTE(balla @ 2010 05 31, 15:51)
O man su veidu nesamonių muziejus. Visada turėjau lygią, i sausumą ir jautrumą šiek tiek linkusią odą. Tai kai pradėjau naudoti visokius aliejukus, kremukus naturalius, kai pradėjo kilti spuogai, visokių ir baltų ir giluminių, inkštiriukų pilna, nu žodžiu iš pradžių galvojau valosi oda, organizmas (nes tuo pačiu ir mitybą keičiau).

nenoriu isgasdinti bet taip ir bus ir man buvon jokiu problemu neturejau tai taip susigadinau oda kad va jau puse metu gydau ir dabar jokio kremo negaliu, ir dar saulei alergiska pasidariau ir viskas nuo to kad norejau labai naturaliom priemonem lepinti oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 31, 16:25)
nenoriu isgasdinti bet taip ir bus ir man buvon jokiu problemu neturejau tai taip susigadinau oda kad va jau puse metu gydau ir dabar jokio kremo negaliu, ir dar saulei alergiska pasidariau ir viskas nuo to kad norejau labai naturaliom priemonem lepinti oda doh.gif

O kaip pavyko susitvarkyti odą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 31, 16:25)

Man sakyčiau tipas pasikeitė - iš normalios/sausos į riebią/probleminę. Prieš tai net neįsivaizdavau kas tie spuogai, o dabar.. Gal paprasčiausiai mano atveju, reikėtų mažiau rakinėti, spaudyti smile.gif Tikiuosi dar susitvarkys, išsivalys organizmas ir bus gerai.
Aha, tikrai su kuo gydaisi? Ir kas tokio pasidarė?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 05 31, 15:51)

O man su veidu nesamonių muziejus.

man irgi lb panasiai verysad.gif dabar itin kankinuosi su spuogais, anksciau kai naudodavau sint pudras, jokiu molio kaukiu, jokiu hidrolatu net nezinojau, buvo idealu lyginat su dabartine situacija. Budavo spuogu, bet keli, o dabar va isbere visa kakta, nera kur detis... doh.gif mityba? jei gali bert nuo darzoviu ir bemieles ekologiskos duonos, nuo kosiu, nuo vaisiu, tada galeciau kaltint...nebevartoju nei pieno JOKIU produktu, nei saldumynu, nei rukau, nei ka, nesuprantu!
Atsakyti