Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

DG muilai pasieke ir Kauna yess.gif
Dabar kaip tik baigineju ( pagaliau biggrin.gif ) silkini muila su cinamonu, tai pasinaudosiu patarimu cia kazkurios- atsipjausiu morku pyrago gabaleli ir veliau atsipjausiu gabaleli naujojo -su OP ax.gif wub.gif Kaip laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 gegužės 2010 - 10:10
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 31, 09:22)
Kaip mane darbai uzpuole  unsure.gif ...nebespeju su jumis.
Atsiliepimas apie OP sampuna ir Pure kondicionieriu( priminkit dar man apie Pure- kokios jis firmos, mat uzrasyta man Eglutes Pure ir as pamirsau blush2.gif  )

Druide firmos 4u.gif smagu, kad patiko ax.gif
Papildyta:
Palomina atrodai super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 31, 09:55)
kaip manai, kodėl tų mažų spuogiukų buvo atsiradę? Gal ten iš poodinio sluoksnio valėsi, kaip sakė Elytė?

Manau dėl tų šiltų rankšluosukų, nes kai ir pati namuose darydavausi tai kildavo, turbūt nelabai šiluma+aliejus mano odai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2010 05 30, 22:40)
Kokios mazdaug kainos Laveros Biotekoj?  ax.gif

Kas konkrečiai domintų? 4u.gif Pvz. dušo geliai 19,50, kūno losjonai 27, šampūnai 26-30. Tiesa, mačiau apie mažas pakuotes diskutavot, tai turim Laveros šampūnų su rožėm ir su mangais po 30 ml (5 Lt).

QUOTE(Satura @ 2010 05 31, 09:55)
kokios kainos bus? Dekoratyvinę irgi gausit? wink.gif

pavardink, ką iš Cosmovedos siūlysit smile.gif

Dėl kainų dar nesu tikra, kai gausim, pranešiu 4u.gif Įtariu, kad gali būti ne pačios mažiausios unsure.gif Dekoratyvinę irgi gausim thumbup.gif

Cosmovedos yra 4 linijos pagal došas: Vata su jazminais, Pita su rožėmis, Kapha su nardais ir bendra, skirta visiems tipams, su sandalmedžiu. Į pirmąsias tris serijas įeina: valomasis pienelis veidui, tonikas, drėkinamasis pienelis veidui, veido kremas, kūno losjonas, kūno aliejus, dušo gelis ir šampūnas. Sandalmedžio serijoje iš veido priemonių yra tik drėkinamasis pienelis veidui. Dar viena bendra priemonė - aliejukas plaukams (pagrindas - sezamai ir kokosai). Kai kurių priemonių turim ir mėginukų po 10 ml, tereikia tik paprašyti mirksiukas.gif. Jei domintų plačiau (gaila tik, kad internete sudėčių nerašo): Cosmovedos svetainė..

Pvz. rožių Pitta drėkinamojo pienelio sudėtis: aqua, sesamum indicum, glyceryl sterate, butyrospermum parkii, rosa damascena, rosa canina, alcohol, aloe barbadensis, emblica officinalis, pterocarpus santalinus, iris palida, chamomilla recutita, cocos nucifera, prunus dulcis, melia azadirachta, aroma.

Tiesa, visos priemonės, išskyrus dušo gelius ir šampūnus - stiklinėje taroje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 31 gegužės 2010 - 11:16
QUOTE(supere @ 2010 05 31, 10:02)
Ugvile, gal galite parasyti receptuka vaikisko sampuno, kuri gaminote  4u.gif . Labai domina  ax.gif

gerai, vakare parasysiu, nes namie receptai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 gegužės 2010 - 23:06
QUOTE(ernesin @ 2010 05 31, 11:56)
Manau dėl tų šiltų rankšluosukų, nes kai ir  pati namuose darydavausi tai kildavo, turbūt nelabai šiluma+aliejus mano odai patinka rolleyes.gif

Skaitydama tavo postus apie alieju netikima, as irgi esu pasimetime unsure.gif ir kuo toliau, tuo labiau... Man kazkas kemsa poras, jos isryskejo, padidejo- niekada taip nera buve gyvenime... Nezinau ka kaltint- aliejus, pudra, savaimini idegi g.gif ar ka? Dabar nesitepu jokiu aliejumi, stebesiu- naktini krema NeoBio naudoju ir hidrolatus, nu kazkas man netinka schmoll.gif
Aj ir pasisakysiu nuodeme blush2.gif - savaitgali pasitepiau EZ ( nerekit..) ale kaip grazu doh.gif biggrin.gif - oda lygi, grazutelaite, rupuziu beveik nesimato... nu baisu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 gegužės 2010 - 11:23
Galiu pagirt zalio lapo tusa atlaike, net juros vandenuka, siaip labai dziaugiuos, man net graziau padazo nei elysambre. Tad tikrai pirksiu dar karteli 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 05 31, 12:35)
Galiu pagirt zalio lapo tusa atlaike, net juros vandenuka, siaip labai dziaugiuos, man net graziau padazo nei elysambre. Tad tikrai pirksiu dar karteli  :4u:

Kur ir kaip? biggrin.gif Nes ir as ta pati daryciau...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 31, 12:22)
Skaitydama tavo postus apie alieju netikima, as irgi esu pasimetime  unsure.gif 

Taip, reikia bandyti, kad surasti kas netinka rolleyes.gif
Aš šįvakar nakčiai sviestmedį bandysiu - žiūrėsim kaip seksis ax.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 05 31, 12:35)
Galiu pagirt zalio lapo tusa atlaike, net juros vandenuka, siaip labai dziaugiuos, man net graziau padazo nei elysambre. Tad tikrai pirksiu dar karteli  4u.gif

Ir mane domina kokia jo kaina ir kur galima įsigyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 31 gegužės 2010 - 11:54
Labu dienu visoms,

skaitinejau dabar apie Nude kosmetika - naturalia, gera ir faina... Gal kam teko ka gero/blogo girdet, o gal net ir bandet? bigsmile.gif Kol kas LT neradau kas prekiautu, bet siuntimas kainuoja 6 svarus, o nuo 100 svaru - nemokamas...
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 05 31, 12:54)
Labu dienu visoms,

skaitinejau dabar apie Nude kosmetika - naturalia, gera ir faina... Gal kam teko ka gero/blogo girdet, o gal net ir bandet?  bigsmile.gif  Kol kas LT neradau kas prekiautu, bet siuntimas kainuoja 6 svarus, o nuo 100 svaru - nemokamas...

Man rodos kažkada esame apie ja diskutave, tai kažkokių ten klaustukų buvo iškilę g.gif

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 31, 11:37)
Kur ir kaip?  biggrin.gif  Nes ir as ta pati daryciau...

tai tik per tarpininke is USA 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 31, 11:40)
O, kažkas jau po atostogų...  thumbup.gif

aha, kaip naujai gimus thumbup.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 31, 11:50)
Ir mane domina kokia jo kaina ir kur galima įsigyti ax.gif

kainyte jei neklystu gavosi apie 26 lt lyg ir ax.gif
Atsakyti