Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Palomina @ 2010 05 29, 15:59)
Naudojau tokias priemones:
AO biri pudra, dr.Hauschka bronzantas, dr.Hauschka concealer'is paakiams, dr.Hauschka akiu seseliai (4 splavu palete), Annemarie Borlind blakstienu tusas.. Lupoms naudojau savos gamybos lupu balzama..
Naturoj ryskiau siek tiek viskas atrodo.. Kazkaip fotografuojant dingsta spalvos  blush2.gif

Tušu tikriausiai esate patenkinta smile.gif? Mano pirmas natūralus tušas (Hauschka dar neprasuktas spintelėj, bus įdomu palyginti), bet šis Annemarie Borlind tai man nepriekaištingas ir ypač gerai laiko.
Atsakyti
Sveikos, seniai girdėtos, matytos 4u.gif
Užsukau labai rimtu reikalu - pamasinti eiti apsipirkti laugh.gif
Tai va... Birželio 1-ąją Panoramoje vietoj Biopasaulio kioskelio atsidaro nauja - Ekošalis mirksiukas.gif Tą dieną kiekvienas pirkėjas gaus nuolaidų, vakare bus nedidelė šventė, tad turėtų būt smagu ax.gif Kosmetika liks ta pati - Logona, Sante, Neobio (reikia tikėtis, kad nebebus nuolat tuščių lentynų), o buitiniai valikliai ir skalbikliai bus Sadosan firmos. Vėliau gal atsiras rankų darbo muiliukų, nauja kosmetikos firma, higieniniai paketai ir visokie kiti geri dalykai. Pakalbinsiu, kad ir vėl Almawin atsivežtų bigsmile.gif O vat jei kas turit Biopasaulio nuolaidų korteles, tai jos galios ir ten, bet su laiku sakė pakeis smile.gif
Tai va tokios fainos naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 29, 16:59)
AO temoj viena mergina domejosi, kaip AO pudra (neseniai nusipirkau), tai ikeliu as savo sios dienos  makiaza i sia tema

user posted image

Palomina, tikrai labai natūraliai atrodai, man labai gražu, o jei dar sakai kad realybėj viskas daug išraiškingiau wub.gif

O tavo naudojamas tušas natūralus? Kur perki sakyk? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 29 gegužės 2010 - 22:11
Pandora, bet tu saunuole thumbup.gif tik dabar perskaiciau apie tavo gaminius, zinok shikakai plaukams tikrai gerai, man patiko thumbup.gif o as dariau vaikams sampuna, tai vis kartkartemis pati issiplaunu, vakar kirpeja sako ka darai plaukams, kad taip pastorejo ir zvilga wub.gif anksciau taip nebuvo cool.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 28, 21:57)
Aha, turiu ta is AZ. Tiesa sakant, labai geras man kol kas pasirode tik 1 antgalis is tu 4, nes nuo kitu man viskas i visas puse taskosi doh.gif arba gal dar neismokau tinkamai naudotis g.gif  ax.gif
O kaip idomiai bigsmile.gif jauciu kada nors isbandysiu ax.gif

o kuris cia tas plakiklis, tas su metaliniu galu?
as noriu kazkokio, bet ar su metalu gerai? kazkada skaiciau,kad tipo negerai su metaliuniu saukstu plakti g.gif

Palomina, graziai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 29 gegužės 2010 - 23:33
QUOTE(Babi* @ 2010 05 29, 19:49)
Palomina, kaip gražiai atrodai, oda tokia graži, lygi  thumbup.gif

Aciu smile.gif 4u.gif

QUOTE(Lucie @ 2010 05 29, 22:28)
Tušu tikriausiai esate patenkinta smile.gif? Mano pirmas natūralus tušas (Hauschka dar neprasuktas spintelėj, bus įdomu palyginti), bet šis Annemarie Borlind tai man nepriekaištingas  ir ypač gerai laiko.

Taip, tusas labai patinka.. Turiu ji nuo kovo pradzios ir dar dazo kaip naujas.. Laikosi ir man gerai, padazo irgi puikiai thumbup.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 05 29, 23:10)
Palomina, tikrai labai natūraliai atrodai, man labai gražu, o jei dar sakai kad realybėj viskas daug išraiškingiau wub.gif

O tavo naudojamas tušas natūralus?  Kur perki sakyk? ax.gif

Aciu smile.gif 4u.gif
Tusas nesertifikuotas, bet prie naturalesniu (dabar tiksliai neprisimenu, bet lygtai viena ar du nelabai gerus ingridientus sudety radau)..
Annemarie Borlind kosmetika prekiauja Damodara, bet as pas juos pirkau kai buvo Pelenes paroda (parodos metu nuolaidos buvo, tai uz tusa 42 lt mokejau)..
Papildyta:
QUOTE(Ugvilė @ 2010 05 30, 00:32)
Palomina, graziai atrodai  thumbup.gif

Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinokit pas MB vėl pilna galva pleiskanų, prisidžiaugiau Alverde šampūno poveikiu, nors pradėjus nauditi tikrai buvo poveikis verysad.gif Piktas kaip liūtas, net actu neduoda galvos ištepti doh.gif Merginos, kas jums ar JB dar yra padėję kovoti su pleiskanomis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 29, 19:49)
Dabar pažiūrėjau kaip laikosi mano gelis, tai jis visai kitoks:tirštesnis, be jokių gumuliukų. Tie gumuliukai gal ištirpo ir labiau sutirštino visą masę? Gali taip būti? blush2.gif Palomina, kaip gražiai atrodai, oda tokia graži, lygi  thumbup.gif

man irgi taip buvo, istirpo gumuliukai ir sutirstejo viskas
Atsakyti
Jau kaip nespėju su jumis, tai šakės sad.gif Bet aš pažadu, viską viską perskaitysiu, ką praleidau biggrin.gif

Mergaitės, noriu pasidalinti naujienomis iš Biotekos 4u.gif

* Jau turime dalį Laveros asortimento ir laukiam papildymo (tame tarpe ir saulės linijos)

* Gerokai atpigo John masters Organics kosmetika (iki 40%)

* Poros savaičių bėgyje turėsim ir visą Dr. Hauschka asortimentą

* Neseniai pradėjome prekiauti ir vokiška ajurvedine Cosmoveda kosmetika (ši įmonė jau kreipėsi dėl sertifikato gavimo į LACON - reikalavimai dar griežtesni nei BDIH). Sudėtys labai geros, tikra puiki natūrali kosmetika be jokių blogiukų

* Kviečiame visas norinčias sudalyvauti konkurse laimėti 50 Lt vertės dovanų čekį apsipirkti Biotekoje. Konkurso sąlygos: štai čia. 4u.gif
Atsakyti
Kokios mazdaug kainos Laveros Biotekoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 29, 10:00)
vakare pasitepiau veidelį nedideliu kiekiu tamanų aliejaus, turiu įtarimų kad ir jis truputuką suveikė smile.gif

kaip manai, kodėl tų mažų spuogiukų buvo atsiradę? Gal ten iš poodinio sluoksnio valėsi, kaip sakė Elytė?

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 29, 15:03)
Eina 2 dideles AA baterijos.

ačiū 4u.gif Bet jis ne vienkartinis atrodo, ar ne? biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 29, 15:59)
ikeliu as savo sios dienos  makiaza i sia tema,

ir vėl tu su savo blakstienom gun_bandana.gif Labai gražiai atrodo viskas wub.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 05 29, 21:37)
Vėliau gal atsiras rankų darbo muiliukų,

biggrin.gif O matėt, kad AZ pradeda su mūsų DG konkuruoti ir pasiūlė muilo bazių sau muilams gamintis? tongue.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 05 30, 16:13)
* Poros savaičių bėgyje turėsim ir visą Dr. Hauschka asortimentą

* Neseniai pradėjome prekiauti ir vokiška ajurvedine Cosmoveda kosmetika

kokios kainos bus? Dekoratyvinę irgi gausit? wink.gif

pavardink, ką iš Cosmovedos siūlysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 05 29, 23:32)
...zinok shikakai plaukams tikrai gerai, man patiko  thumbup.gif  o as dariau vaikams sampuna, tai vis kartkartemis pati issiplaunu, vakar kirpeja sako ka darai plaukams, kad taip pastorejo ir zvilga  wub.gif  anksciau taip nebuvo  cool.gif
...

Ugvile, gal galite parasyti receptuka vaikisko sampuno, kuri gaminote 4u.gif . Labai domina ax.gif
Atsakyti
Kaip mane darbai uzpuole unsure.gif ...nebespeju su jumis.
Atsiliepimas apie OP sampuna ir Pure kondicionieriu( priminkit dar man apie Pure- kokios jis firmos, mat uzrasyta man Eglutes Pure ir as pamirsau blush2.gif ) - OP sampunas patiko bigsmile.gif , bet ploviau ne vien juo- tad butent jo poveikio kaip vieno, gal ir negaliu lyginti, mat pamirsau, kad turiu geriu, tai uzsipyliau NS, tad OP buvo antram plovimui. Bet jokiu blogumu nematau smile.gif .
Su kondicionieriumi idomiai smile.gif - tepantis nepajutau to "slidumo" kaip naudojan pvz. Sante- nu tepi tepi ir nieko smile.gif - tai maniau, kad jau labai man netiks, taciau isdziuvus plaukams viskas super thumbup.gif ! Plaukai blizga, nepasipute labai, man patiko!
Geliuko taip ir nepasidariau unsure.gif , taciau spirulina manes jau laukia biggrin.gif - ko gero sia savaite darysiu pirmaji geliuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 gegužės 2010 - 09:28