merginos gal kuri turite ir naudojate Physicians formula organics serijos dekoratyvine kosmetika? nete paskaiciau neblogu atsiliepimu kad ir ecocert'a turi, neblogu daikciuku uzmaciau... tiesa jei naudojate kur perkate? aciu
Jei kam įdomu dar vienas straipsnis apie Egliją. "Mano produktai gimsta iš eterinių aliejų, su kuriais ilgai kalbuosi, meldžiuosi prieš juos." O su OP šampūnu taip ir nesusidraugavau Antrą dieną plaukai atrodo prastai, o su Sante dar būdavo pakankamai gerai, nors tik išsiplovus galvą ir išdžiuvus plaukams, jie atrodydavo tikrai gražiai, ir švelnūs buvo.
QUOTE(Satura @ 2010 05 28, 13:24)
gal iš AZ plakikli turi? Pažiūriu vis į tą, kur kainuoja 5 eurus
QUOTE(balla @ 2010 05 28, 14:33)
Mane irgi tas plakiklis domina, tik va irgi pasižiūriu pasižiūriu ir nedrįstu pirkti Norisi komentarų.. Atrodo toks mini mini, geras dalykėlis turėtų būti..
Aha, turiu ta is AZ. Tiesa sakant, labai geras man kol kas pasirode tik 1 antgalis is tu 4, nes nuo kitu man viskas i visas puse taskosi arba gal dar neismokau tinkamai naudotis
QUOTE(Satura @ 2010 05 28, 16:24)
dar iš tokių naminių priemonių prisiminiau, kad veido skaistumą ir matiškumą išlaiko jo valymas baltu sausu vynu. Mano draugė sėkmingai praktikuoja, pati nebandžiau
O kaip idomiai jauciu kada nors isbandysiu
tema apie Egliją?
galit komentuot jos kremus, bet ne ją pačią, jūsų gailesčio jai, manau, nereik
galit komentuot jos kremus, bet ne ją pačią, jūsų gailesčio jai, manau, nereik
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 28, 20:57)
Tiesa sakant, labai geras man kol kas pasirode tik 1 antgalis is tu 4, nes nuo kitu man viskas i visas puse taskosi
o kame plaki? Ir kokios ten baterijos eina? Gal reikėtų indo aukštesniais kraštais Iš KN stiliaus dubenėlių, jaučiu, visos sienos apsitaškytų Aptingau gamint, gal ką po atostogų
QUOTE(Babi* @ 2010 05 28, 21:05)
Čia aš kalta
na, tai ar kas pirks Eglijos kremą? Po tokių interviu tikriausiai ne
naudojancios SP roziu vandeni vietoj toniko, ar nelieka specifinio kvapo ant veido?as purskiu ryte, po to argitalio kremas, vat ir man kvapas kazkoks. net MB pastebejo, ko anksciau nesakydavo apie mano 'stebuklingas' priemones
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 29, 09:22)
naudojancios SP roziu vandeni vietoj toniko, ar nelieka specifinio kvapo ant veido?as purskiu ryte, po to argitalio kremas, vat ir man kvapas kazkoks. net MB pastebejo, ko anksciau nesakydavo apie mano 'stebuklingas' priemones
Kokį Argital kremą naudoji? Taip patiko man jie kad dabar visų tik ir klausinėju
O mano oda šiandien jau graži ir skaisti, tai tikrai dabar sakau, kad obuolių actas man netiko, darė ją plėmuotą Čia tikrai turbūt visoms individualu nes kitos rašėte, kad atvirkščiai oda skaistėja
QUOTE(ernesin @ 2010 05 29, 10:29)
O mano oda šiandien jau graži ir skaisti, tai tikrai dabar sakau, kad obuolių actas man netiko, darė ją plėmuotą Čia tikrai turbūt visoms individualu nes kitos rašėte, kad atvirkščiai oda skaistėja
Gerai kad pasakei, bijau dabar ir bandyti. Nes man tas pilkumas veido, net kaip ir sakai tokie plėmai nuo šlamučio hidrolato buvo.
Bijau ką ir keisti iš naudojamų priemonių, nes ir MB pastebėjo kad veidas nuskaistėjęs. Net pudros nebereikia. O svarbiausia negaliu atsidžiaugti, raukšlė ant kaktos (ta kur nuo galvojimo pagal mane ) labai sumažėjo.
bozkakoszka20 o kvapas koks lieka? Norėjau ir aš rožių iš SP. Man po AN rožių vandens nelikdavo kvapo, t.y. likdavo kvepėdavo rožėm.
Gal kad paskui argital kremas, gal kaip kvapai susimaišo
Merginos, o ne toje vaistinėje Pylimo gatvėje kur prie Centro poliklinikos yra Benecos produkcijos? Gal kuri užmatėte ar mineralinės pudros ten yra?
Aš vakar pirma diena kai be mineralinės į darbą ėjau, tik didžiausius randelius pamaskavau, tai vat tas papilkėjimus nuo acto ir buvo labai išryškėjęs, o šįryt jau matau visiškai kitą vaizdą
Papildyta:
Tiesa, nepabijojau vakar ir vis gi vakare pasitepiau veidelį nedideliu kiekiu tamanų aliejaus, turiu įtarimų kad ir jis truputuką suveikė
Aš vakar pirma diena kai be mineralinės į darbą ėjau, tik didžiausius randelius pamaskavau, tai vat tas papilkėjimus nuo acto ir buvo labai išryškėjęs, o šįryt jau matau visiškai kitą vaizdą
Papildyta:
Tiesa, nepabijojau vakar ir vis gi vakare pasitepiau veidelį nedideliu kiekiu tamanų aliejaus, turiu įtarimų kad ir jis truputuką suveikė
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 29, 09:22)
Niu, man tai nelieka Nors jei ir liktų, labai malonus man tas rožių kvapas
[quote=ernesin,2010 05 29, 10:29]
Kokį Argital kremą naudoji? Taip patiko man jie kad dabar visų tik ir klausinėju
naudoju varnelesu, bet labai noriu ir su eziuole
nt nzn koks kvapas lieka, tikrai ne roziu na MB pasake, kad jam primena blogai isdziuvusio ranksluoscio kvapa net paraudonavau kai pasake nemanau, kad kvapas man toks nes su kremu susimaiso, nes nakciai kremo netepu
naudoju varnelesu, bet labai noriu ir su eziuole
nt nzn koks kvapas lieka, tikrai ne roziu na MB pasake, kad jam primena blogai isdziuvusio ranksluoscio kvapa net paraudonavau kai pasake nemanau, kad kvapas man toks nes su kremu susimaiso, nes nakciai kremo netepu